Pleie av Veloursleder Barefoot Shoes (Rauleder)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Veloursleder (Rauleder)

Veloursleder er et ideelt materiale for sko fordi det er veldig pustende på grunn av sin åpne porestruktur. Dette krever imidlertid mye omsorg for å holde seg vakker og stabil i lang tid.

Her gir vi deg noen tips om hvordan du best kan rengjøre og ta vare på dine ZAQQ barfot sko laget av semsket skinn. 

 

Hva er Velour Leather?

Den generiske betegnelsen for Veloursleder er Rauleder. I motsetning til glatt skinn, er overflaten grovt, som det kan avledes fra betegnelsen. Imidlertid er det ikke grovt, men heller fløyelsaktig.

Kolloqualt blir semsket skinn sagt om Rauleder. Strengt tatt er dette ikke riktig. Villskinn kommer fra ville dyr og er ekstremt sjelden i skobransjen. Det er rett og slett altfor få dyreskinn fra en spillpopulasjon.

Semsket skinn er en underart av Rauleder. Den ytre dyrehuden er glatt (glatt skinn), den indre siden vendt mot kjøttet er grovt (semsket skinn). 

Veloursleder-sko

Iqon Velours Black

Zaqq Barefoot Shoes laget av Veloursleder

Vi liker spesielt å bruke semsket skinn fordi det er betydelig mer pustende aktivt sammenlignet med glatt skinn på grunn av den åpne porestrukturen. Så det er perfekt for sport og utendørs sko eller sommer joggesko.

Kan du gjenkjenne semsket skinn ved første øyekast? Kanskje var det tilfelle i fortiden. Det er nå veganske materialer som ser utrolig like ut. Så sjekk kort om skoen din faktisk er laget av semsket skinn for å velge riktig omsorg. Du ser materialene som er spesifisert under den detaljerte beskrivelsen av skoen. 

Rauleder Care 

Piquant velours grå

Rengjøring og vedlikehold av Veloursleder

Det er best å rengjøre semsket skinn med en myk børste eller svamp. Det er skånsomt å rengjøre skoen helt tørr. Så hvis du kommer hjem med våte sko, la dem tørke godt før du rengjør dem og pleier dem.

Med Nubuk Box Classic Sponge eller Rensing børste fra kollonil Kan du rengjøre barfotskoene forsiktig og rette semsket skinn. Så det er godt forberedt på omsorg.

 

Etter at skoene er renset tørre, er det nødvendig å ta vare. Vi anbefaler dette til deg Biologisk bambuslotion. Det sikrer ikke bare næringsstoffer og fuktighet, men løser også gjenstridig skitt. Etter spraying kan du enkelt pusse av skitten. Lotionen må tørke godt før du impregnerer barfotskoen din for å beskytte den mot vann og skitt.

Impregnerer barfotskoene dine laget av velour skinn

Etter rengjøring og omsorg for semsket skinn, må de fortsatt bli impregnert i et siste trinn. Dette er egnet for dette Svært effektiv dybde- og overflateimpregnering spray nanopro Spesielt bra. 

Veloursleder-pleie

Sparqle Shine Velors Black

Du bør alltid spraye skoene dine utenfor eller i et godt ventilert rom. Forsikre deg om at du sprayer semsket skinn jevnt fra en avstand på ca. 20 cm. La deretter skoen tørke på et beskyttet sted. Men bruk aldri varme for å fremskynde prosessen. Som et resultat kan skjemmende flekker oppstå, og for det andre kan ikke impregneringsmidlet trenge gjennom det innerste av læret. Semsket skinn er bare beskyttet mot vann og skitt hvis nanopartiklene kan trenge dypt inn i porene. Det er best å la Zaqqs tørke over natten.

Etter at impregneringsmidlet har flyttet inn og tørket, behandles semsket skinn med en myk børste eller en myk svamp. Dette gir den den typiske fløyelsaktige overflaten igjen.

De Myke mos gummisvamper, som du renset skoene, kan også brukes til å fullføre velour -læret.

Oppmerksomhet: Før du bruker den for første gang !!!

Hvis du får ZAQQS ut av boksen, trenger du selvfølgelig ikke rengjøre dem, men de bør bli impregnert før du bruker den for første gang. Først av alt forhindrer du fine skittpartikler i semsket skinn, og for det andre blir de vann -avrepell.

 

Tilbake til bloggen
1 av 3