TEAM

Ideen bak Zaqq

Du vet absolutt det også - du leter etter en gave eller et nytt tilbehør til deg eller vennene dine, du har konkrete ideer om design og funksjonalitet. Etter timer med å søke, må du imidlertid finne ut at det rett og slett ikke er noe egnet - for stort, for lite, for tykt eller for tynt, for ubehagelig, dårlig bearbeidet eller billige materialer.

Hvis det ikke er noen produkter som oppfyller dine egne forventninger, utvikler du dem selv. Slik at det ikke er halvparten av ting, er du ikke avhengig av produsenter, og med navnet ditt kan stå opp for kvaliteten, kan du bygge den nødvendige produksjonen.

Håndverk, kreativ tenking, lojalitet til detaljer og et mykt sted for design - viljen til å skape noe spesielt. ZAQQ -merket ble grunnlagt sammen.

Vår garanti for deg: Perfeksjon sammenkoblet med en eksepsjonell design som bare er produsert i Tyskland. Hva vi står med navnet vårt.

Menneskene bak Zaqq

Matthias (Diplom Kaufmann, ZAQQ grunnlegger) studerte International Management and Business Administration ved Dublin Institute of Technology og University of Leipzig. Siden han hadde barfotsko for første gang for noen år siden, ble han begeistret. Matthias utvikler skododellene sammen med Michael og organiserer innkjøp og markedsføring.

André (Diplom Betriebswirt, ZAQQ grunnlegger) studerte ved FH Worms Trade Management og ved TU Dresden Industrial Engineering. Hans kjærlighet til barfot sko startet for mange år siden. André tar seg av produksjonsprosessene, kvalitetskontrollene og vår tunge enhet.

Christiane (Diploma Librarian and Diploma Business Informatist) tar kjærlig vare på alle kundehenvendelser - både via telefon og via e -post. Det fører ordrebehandlingen og frakt av skoene. Har du noen spørsmål om skoene våre? Hun vet alt.

Helena (Merchant Masters) lærte skoproduksjonen fra gjedda. Med mye yrkeserfaring og håndverk kan du sy ZAQQ -skoene våre utrolig raskt og med perfekt kvalitet.

Andreas er vår IT -ekspert. Han tar seg av administrasjonen og videreutvikling av vårt nettbutikksystem.

Michael er en trent grafisk designer. For ham var det helt nytt territorium å designe skosåler og tegne skododeller. Men han overlevde. Vi utviklet 16 varianter av skosålen vår med ham før vi alle var fornøyde og følte: det er den perfekte!