Returnerer

Retur og tilbakekall 
ZAQQ skriver tjenesten veldig stor! Hvis du ikke er fornøyd med varene vi har sendt, har du muligheten til å returnere de bestilte varene.
   
30 dager returpolicy 
Vær oppmerksom på at du kan sende skoene dine tilbake til oss innen 30 dager, og at vi bare kan trekke ut ubrukte artikler. Vi anbefaler derfor å prøve og sjekke sko på en myk overflate (f.eks. Teppe). Forsikre deg om at du ikke fjerner etiketter festet til skoene og ikke for å dempe varene. Sett Zaqq -skoene i den originale emballasjen der vi sendte deg artikkelen i. I neste trinn, legg den originale pakket artikkelen og den fullførte returglippen i fraktboksen. Du kan selvfølgelig bruke ZAQQ -pappen til dette.
 
Hvordan sender jeg varer tilbake? 
Hvis du vil returnere en artikkel eller utveksle dem mot en annen artikkel i en annen størrelse eller farge osv., Kan du enkelt merke den, og vi tar vare på resten. 
 
Vennligst lim returklistremerket på fraktboksen. Hvis du bruker ZAQQ -pappen, må du sørge for at etiketten vi har sendt bestillingen din ikke lenger kan sees. Så ta det helt før frakt eller overlapp det med returklistremerket.
 
EN Utveksling Skoene i en annen modell eller størrelse finner sted hos oss Gratis retur Om vår returportal og gratis ny frakt.
På en Full retur (Uansett valg av leverandør av leveringstjenester eller bruk av returportalen vår) Trekker vi et refusjonsbeløp fra refusjonsbeløpet Uttrykk på 3,90 euro borte. Du holder en En del av bestillingen din Og du sender en del tilbake, høst Ingen utgifter Og du bruker bare fraktkostnadene som allerede er betalt.
 
Burde du utenfor Tyskland Da kan vi ikke dekke kostnadene for returtransporten, og du vil være på din bekostning, med mindre avkastningen blir gjort på grunn av en feil som ligger hos oss og fra landene i EU. Hvis dette er tilfelle, kan du velge en standard frakt, fordi vi ikke vil betale noen kostnader forårsaket av eksprogrammer.
Forsikre deg om at avkastningen i din egen interesse er utstyrt med sporing. Hvis pakken sendes uten sporing, påtar vi oss ikke noe ansvar hvis du taper.
 
I tilfelle berettiget avkastning, som har sin opprinnelse Utenfor EU Dessverre kan vi ikke betale transportkostnadene.
 
>> for zaqq returenportal >> 
 
Hvordan sender du skoene tilbake fra Østerrike, Sveits og andre land? 
Dessverre kan vi ikke dekke kostnadene for avkastning fra andre land. 
 
Hvordan får jeg tilbake pengene mine? 
Så snart returen er mottatt og sjekket, refunderer vi beløpet ditt. Avhengig av betalingsmetode, vil du motta:
   
På forhånd, direkte debet og sortüberweisung en kreditt på bankkontoen din
Når du betaler med PayPal, en kreditt på PayPal -kontoen din. Du kan stille deg på Paypal om beløpet vil stoppe på PayPal -kontoen din for et nytt kjøp eller flyter tilbake til bankkontoen din. Vi har ingen innflytelse på dette.
   
Refusjonen finner sted i løpet av noen dager etter mottak av returen.