Pleie av barfotskoene dine laget av tekstil (bomull, tau) og lambeskinn

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Textil (Baumwolle, Strick) & Lammfell

Om sommeren og for sport er sko laget av bomull og andre tekstiler spesielt praktiske. De er veldig luftige og pustende. Ducked Clothing kan legges i vaskemaskinen raskt og komfortabelt? Men kan du gjøre det med våre barfotsko også? 

Her gir vi deg tips for rengjøring og omsorg for tekstilskoene dine.

Våre zaqq barfot sko laget av bomull, tau og andre tekstiler

Vi har flere barfot skododeller fra tekstiler i butikken vår. Som eksempler kaller vi våre mest populære modeller her:

Vår Bestselger barfot sko qnit Er laget av et bomullsstrikket vev og vår Populær sokkesko Sooq Laget av et bomullselastanvev. Vi har også noen vintersko med Lambskin. Både våre barfotsko laget av tekstil- og lamskinnområder på vinterstøvlene kan rengjøres i henhold til følgende instruksjoner.

Omsorg for tekstilsko

Qnit svart

Impregnering av tekstilskoene dine før du bruker den første

Uten impregnering er tekstilskoene dine som en magnet for støv- og skittpartikler. For å beskytte zaqqsene dine fra starten, må du impregnere dem med et spesielt middel.

Den beste impregneringssprayen er Carbon Pro, som du ikke bare kan bruke til tekstiler, men også for mange andre materialer som Gore-Tex® eller Sympatex®. 

Før behandlingen må dine ZAQQ barfotsko være rene og tørre! Impregneringssprayen påføres jevnt fra en avstand på ca. 20 cm. Vær oppmerksom på god ventilasjon i rommet eller gå ut i den friske luften. Ved å impregnere tekstilskoene dine, blir du skitt og vannavstøtende uten luftveisaktiviteten som lider.

Rengjøring av bomullssko

SOQQ SVART

Rengjør ZAQQ -tekstilskoene

Du skal aldri legge ZAQQ barfot sko i vaskemaskinen !!!

Den mildeste renser tekstilskoene dine med en myk børste. Skittpartikler kan børstes veldig raskt. En vanlig børste er vanligvis nok til å holde Zaqqs ren. Har fortsatt deponert hardnakket skitt som Med den tørre børsten Du kan ikke fjerne, kan du En fuktig svampn bruk.

Etter at tekstilskoene er rengjort og tørket godt, bør du impregnere dem. Bare ved å regelmessig impregnerer dine ZAQQ barfot sko, vil du ha det gøy med dem. 

Reinnigung-Weisse-Textile Shoes

 Qnit White

Tilbake til bloggen
1 av 3