Pleie av barfot sko laget av vegansk materiale

Pflege deiner Barfußschuhe aus veganem Material

Våre zaqq barfot sko laget av vegansk materiale er superenkelige å ta vare på og se, avhengig av materialet, skinnsko forvirrende like. Med våre Zaqqs fra Ökotex 100 -stoffet, har alle trodd at det er velorskinn.

Fordelene med veganske materialer er åpenbare. De trenger ikke å bli ivaretatt så intenst som ekte skinn, og ingen dyr måtte tjene til å produsere materialene. De funksjonelle egenskapene er minst like gode, om ikke bedre enn med ekte skinn. Alle de beste grunnene til å se nærmere på våre veganske sko!

Her gir vi deg nyttige tips for rengjøring og omsorg for dine veganske barfotsko.

 

Våre barfotsko laget av vegansk materiale

Våre zaqq barfot sko laget av veganske materialer 

I denne omsorgsinstruksjonen går vi bare inn i våre veganske sko, som var laget av syntetisk materiale. Selvfølgelig er også bomullsstrikkeskoene våre veganske. Omsorgsinstruksjonene for dette finner du under "Omsorg for tekstilet barfotsko".

Vi har et bredt spekter av veganske barfotsko. Bare få en oversikt her. 

 Pleie veganske sko

 Quintic Winter Vegan Grut

Rengjør vegansk materiale

Hvis dine veganske barfotsko bare er litt skitne, kan du enkelt fjerne støvet med en tørr fille. For gjenstridig skitt som ikke kan fjernes tørr, kan du bruke en fuktig klut. Unngå å utøve for mye trykk når du rengjør. Det kjører forsiktig over de skitne områdene flere ganger. Hvis skitten ikke kan fjernes, anbefaler vi dette til deg Skånsom rengjøringsgel eller dette Rengjøringsskumdet er veldig effektivt.

Veganske sko 

Prequel vinter vegansk svart

Impregnerer vegansk materiale

Det hevdes ofte at vegansk materiale ikke trenger å bli impregnert. Dette er ikke riktig, fordi veganske sko også har sømmer som vann kan trenge gjennom. Ved impregnering danner du en beskyttende film på skoene dine, som ikke bare holder vann fra, men også beskytter Zaqqs mot skitt. Bare gjennom den vanlige impregneringen vil du glede deg over barfotskoene dine i lang tid.

Sørg for å bruke en impregneringsspray uten fett for veganske sko laget av syntetisk. Det anbefaler vi Karbonlaboratorium som beskytter spray mot kollonil.

Sprayen påføres jevnt fra en avstand på ca. 30 cm. Etter det må impregneringsmidlet tørke godt. Vi anbefaler å gjenta denne prosessen flere ganger for å danne en effektiv beskyttende film på ZAQQS.

Rengjøring av syntetiske sko

 Sqill Ash

Tilbake til bloggen
1 av 3