Omsorg for Hiqe utendørs barfotsko

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

Hiqe -modellen vår er en av de beste utendørs skoene i den barbeint verden. Ikke rart, fordi maksimal komfort, elegant design og materialer av høy kvalitet gjør denne modellen ganske enkelt uslåelig.
Utendørs sko blir ofte utsatt for høye spenninger når de er aktive. I tillegg er det fuktighet gjennom regn eller våte underlag og sterke UV -belastninger. Med riktig omsorg vil Hiqe følge deg lenge, og selv etter mange turer, vil du se nesten ut på den første dagen.

Utendørs barfot sko 9

Våre hiqe barfot sko med nettinnhold

De fleste av HIQE -modellene våre består av en kombinasjon av lær- og nettvev eller vegansk materiale og nettstoff. Alle gir umiddelbart mening at Leather ønsker å bli ivaretatt. Imidlertid er de andre materialene minst like viktige for å glede deg over barfotskoene dine i lang tid. Med riktig rengjøring og omsorg unngår du sprekker eller sprø områder.

Utendørs barfot sko 7

Rengjøring og vedlikehold av nettvevet

Lysforurensning kan enkelt fjernes med en myk børste. Men hvordan går du med gjenstridige flekker som ikke er så enkle å pusse bort?

Bruk ganske enkelt en spesiell rengjøringsmiddel som ikke bare gjør at barfot sko lynet, men samtidig opprettholder nettvevet. Vi fraråder å bruke husholdningsrensere eller vaskemiddel fordi de kan gjøre materialet sprøtt.
For å rengjøre og vedlikeholde nettvevet, anbefaler vi følgende produkt fra Collonil:

- Syncare Classic Care Foam -


Hvis du bruker dette omsorgsskum regelmessig, bevarer du elastisiteten til nettvevet og forhindrer sprekker i materialet.

Påføringen er rask og enkel: Shake Can, sprayskum på en klut, arbeid i vevet og fjerner samtidig flekkene. Så lar du omsorgen trekke seg inn og tørke. Fullstendig!

Utendørs barfot sko hiqe-rød

Impregnering av nettvevet

Hiqesene våre er utstyrt med en vanntett indre membran, men du bør også behandle dem utenfra slik at de avviser vann. Slik skånes det øvre materialet for å kunne bruke barfotskoene sine intenst ved neste utendørs eventyr.
Med impregneringen er hiqes ikke bare beskyttet mot å trenge inn i fuktighet, de er også skitt -avrepellent. Dette er nok til å kort tørke over barfotskoene dine når det er skittent for å få dem igjen.
For impregnering anbefaler vi Collonil -produktet:

- karbonproff -

Rengjør og vedlikehold de veganske Hiqe barfotskoene

Omsorg og rengjøring av våre veganske Hiqes er et barns lek, fordi du kan bruke ovennevnte produkter og trinn for hele barfotskoen.

Rengjør og vedlikehold områdene som er laget av lær ordentlig

De fleste av våre HIQE -modeller består av en blanding av nettvev og lær. Avhengig av modellen er det enten et glatt nappa skinn eller fløyelsaktig semsket skinn. Du vedlikeholder lær separat i henhold til disse instruksjonene:

Utendørs barfot sko 10


Vi har også følgende tre modeller i butikken, som er laget av skinn. Selvfølgelig gjelder instruksjonene for lærpleie også for disse. Siden disse Hiqes ikke har et mesha -innhold, lagrer du de ovennevnte omsorgsinstruksjonene.

Ha det gøy på din neste tur med hiqes
ZAQQ -teamet ditt

Tilbake til bloggen
1 av 3