Pleie av utendørs barbeint sko laget av fettskinn

Pflege Deiner Outdoor-Barfußschuhe aus Fettleder

Fettskinn er den mest robuste lærstypen og brukes alltid når det blir utsatt for høye belastninger. Det er også veldig enkelt å vedlikeholde. Vi bruker den til ZAQQ utendørs og tursko. 

Hva er fettskinn

Det er allerede i navnet, læret er dekket med et lag med fett. Dette gjør det spesielt motstandsdyktig uten å miste glattheten. Vanligvis er det glatt skinn, men det kan også brukes nubuk eller semsket skinn, som er vokset. For lekmann er det vanskelig å se om det er fettskinn. Det kan se strålende ut hvor glatt skinn, men også Matt som Rauleder.

Det beste å gjøre er å gjøre neglprøven. Kjør neglen over overflaten. Hvis det er en klar linje, er det fettskinn.

Fettskinn brukes også til vintage utseende. Riper og rynker, som enkelt er integrert i læret, får materialet til å virke typisk for årgang.

Pleie fett skinn

Quintic Winter Velors Brown Waterproof

Zaqq utendørs barfot sko laget av fettskinn

Selvfølgelig trenger du ikke å gjøre negle -testen, du kan også enkelt se under den respektive materialbeskrivelsen. Du vil finne smurt semsket skinn og vokset nappa skinn.

 

Rengjør, vedlikehold og impregnerer fettskinn

Omsorgen for fete skinnsko er ikke sammensatt i det hele tatt. Det er best å rense dem med en myk børste eller en fuktig klut. Da blir skoene impregnert. Dette er best egnet for dette Aktiv biwax spray, som allerede inkluderer sykepleievokser.

Hvis du vil opprettholde læret enda mer eller reparere riper eller slitebrødpunkter, kan du bruke en voksende skokrem etter tørking. Forsikre deg om at du bruker et fargeløst middel. Siden skokremen bare reparerer det eksisterende fettlaget, trenger den ikke dypt inn i læret, men forblir som en beskyttende film på overflaten. Hvis du bruker fargede sko -poleringsmidler, kan det hende at skoene farget på kanten.

Før du behandler hele skoen med en voksende omsorgskrem, må du teste den i et lite, skjult område på forhånd. Vi anbefaler Fargeløs skoomsorg Rustisk rør.

Tilbake til bloggen
1 av 3