Pleie av dine Merino ull barbeint sko

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Merinowolle

Våre Merino Wool Barefoot Shoes er ekte superstjerner. De varmer føttene dine om vinteren og kjøler dem om sommeren. De er helt pustende og transporterer fuktighet til utsiden, men er også vann -avkastning. Merino ull har til og med antibakterielle egenskaper, ubehagelige lukter oppstår ikke engang. For å opprettholde disse utrolige funksjonelle egenskapene i lang tid, vil vi gi deg tips om rengjøring og omsorg for dine merino -sko. 

Våre barfotsko laget av merinoull

Liqe -modellen vår er laget av den fineste Merino -ullen. Du finner sneakeren i mange flotte farger. Nå er du bortskjemt med valg! Så snart det første paret ditt er kommet, vil du snart bli forelsket og bestille det andre paret i en annen farge. 

Hva er Merinoull

Den spesielt høykvalitets Merino -ull kommer fra Merinoos, som opprinnelig bare var lokalisert i Nord -Afrika. På grunn av pelsen er de perfekt utstyrt for de ekstreme værforholdene i ørkenklimaet: ekstrem varme på dagtid og ekstrem kulde om nettene.

Merinoshafe kom sannsynligvis til den iberiske halvøya på 1200 -tallet. Kongeriket Castilla i dagens Spania har vært kjent i mange århundrer for handelen med høykvalitets Merinoull. Derfor ble de kalt "spansk ull".

Merino Wool har nesten blitt glemt med bruk av tekstiler av alle slag, men har opplevd et stort comeback i flere år. Tekstilindustrien har oppdaget dette fantastiske materialet for funksjonelle klær. Merinoull er ikke bare temperaturregulerende, men også vann -avrepellent og antibakteriell. Hun klør seg ikke og føler seg bare hyggelig.

Merinoshafe er nå rundt om i verden. Australia har imidlertid dukket opp som hovedprodusent av Merino Wool.

 

Rengjøring av merino -skoene

Merinoull er robust og motstandsdyktig, men du bør aldri legge skoene i vaskemaskinen! Det kan hende at ullen trekker seg sammen dette og skoene dine blir for stramme.

Det er imidlertid mye verre at du gnir lanolinen den inneholder. Dette ullfettet sikrer vann -avrepellende effekt. Hvis du bryr deg, trenger du ikke å impregnere merino -skoene dine.

Den beste måten å rengjøre Merino -skoene med en myk børste. Hvis gjenstridig skitt har samlet at du ikke kan fjerne med den tørre børsten, kan du prøve den Med en fuktig svamp.

Impregnering av dine merino -sko

 Hvis du fremdeles vil impregnere barfotskoene dine, anbefaler vi dette Carbon Pro fra Collonil. Med denne impregneringssprayen, som du kan bruke på alle overflater, forblir pusteaktiviteten til dine merino -sko 100%.

Tilbake til bloggen
1 av 3