Pleie av barfotskoene dine laget av Nappa Leather (glatt skinn)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Nappaleder (Glattleder)

Nappaleder er et spesielt åpent pore, pustende og veldig glatt materiale. Det er den ytre siden av dyrehuden og blir ofte også referert til som et fint glatt skinn. 

I likhet med huden vår, er fett inneholdt i læret som holder det glatt. Imidlertid går disse tapt over tid ved å ha på seg hyppig slitasje. Bare hvis læret er tilstrekkelig smurt og forsynt med næringsstoffer, forblir det mykt og motstandsdyktig. 

Med fint glatt skinn oppfører det seg så vel som med stresset hud. Hun trenger mye omsorg. Når hendene er tørre om vinteren, kremer du den for å unngå sprekker områder. 

Slik at du liker Zaqqs i lang tid, vil vi gi deg tips om å ta vare på barfotskoene dine laget av Nappadeled.

 

Hvilke zaqq barfot sko er laget av nappa skinn?

Vi har en rekke barfotsko laget av glatt nappa skinn. Du kan finne materialinformasjonen som er oppført for hver enkelt sko.

For eksempel er vår populære sko Pikant Nappa Black eller vår Chelsea Boot Equity Black Laget av fint glatt skinn. Nederst finner du mer barfotsko laget av NAPPA -skinn oppført. 

 Sykepleier Nappa Leather

 

Rengjøring av nappa -lederen

Det første trinnet er alltid renseri av nappa -læret. Det er best å gjøre det med en myk skopensle. Hvis du ikke har noe ennå, kan du også rense skoene med en tørr klut.

De Collonil rengjøringsbørste Vi kan anbefale fra vår egen erfaring:

Pleie skinnsko 

Fukt og fett for nappa -læret

Siden fint glatt skinn er mer følsom for ytre miljøpåvirkninger som solstråling, fuktighet eller slitasje, må tilstrekkelig fett innarbeides i det åpne porematerialet etter rengjøring.

For å gi læret optimal omsorg, anbefaler vi 1909 Crème de Luxe. Denne rike skokremen sikrer ikke bare tilstrekkelig fuktighet, men oppdaterer også fargen på læret. Du kan velge 1909 Crème de Luxe fargeløs å ha en passende skokrem klar for alle fargevarianter. Men de er også tilgjengelige i blå, lysebrun, Bordeaux mahogny, middels brun og svart.

For å påføre skokremen, bruker du enten en børste eller en tørr klut. En skospenning kan sikre at rynker trekkes jevnt for å oppnå disse områdene optimalt.

Etter at omsorgskremen er påført, bør du gi læret i minst en time eller bedre, til og med la skoene hvile over natten. Så næringsstoffene kan trenge dypt ned i læret. Plasser zaqqs på et tørt sted, men aldri i solen eller under oppvarmingen.

Overflaten på læret ser matt ut gjennom skokremen. Hvis du vil få Zaqqs til å skinne, må du polere dem med en myk børste. De Kollonilpoleringsbørste, som var laget av ekte geitehår, vil du servere deg veldig godt. På denne måten savner du barfotskoene dine på kort tid. 

Sykepleierinstruksjoner og sko-sed skinn

Hvor ofte trenger å bli ivaretatt nappa skinn

Det er ingen fast regel for dette, fordi det naturlig avhenger av hvor ofte du bruker barfotskoene dine og hvilke værforhold de blir utsatt.

Hvis du reiser med skoene dine hver dag, bør du gi dem nærende næringsstoffer annenhver uke etter instruksjonene beskrevet ovenfor.

Så nappa -læret forblir mykt, glatt og slitasje -motstandsdyktig. Med pleiekremen sikrer du også en fargekompanering av Zaqqs.

Glatt skinn

 

Impregnerer nappa skinn etter vedlikehold

Nappaleder er ikke vanntett på grunn av den åpne porflaten, men bare vann -avrepellent. Hvis du ikke vil få våte føtter selv når det regner, bør du absolutt impregnere barfotskoene dine.

Med Impregnering spray "Waterstop Reloaded" Er du godt anbefalt. Det er ideelt egnet for alle typer lær og sikrer perfekt beskyttelse mot fuktighet og UV -stråling. Men ikke bekymre deg, Zaqqs forblir pustende. De åpne porene til Nappa -læret er ikke limt av impregneringssprayen når den brukes riktig.

For å impregnere anbefaler vi at du går til den friske luften eller til et godt ventilert rom. Bytt ut Zaqqs helt fra en avstand på omtrent 30 centimeter. Først av alt sørger du for at du sprayer skoen jevnt og for det andre at ikke bare det fine glatte skinnet, men også sømmene er dekket med en vannbeskyttelsesfilm.

Unngå å bruke sprayen for ofte! 

Tommelfingerregelen er å impregnere Zaqqs først etter rengjøring og omsorg ovenfor. Hvis du bruker impregneringssprayen for ofte, kan det hende at porene stikker opp og pusten fra barfotskoene dine lider.

 

Du er godt ivaretatt med disse omsorgsprinsippene og vil glede deg over barfotskoene dine laget av Nappaleder i lang tid.

 

Tilbake til bloggen
1 av 3