Qollins Brown - min nye Chelsaboot for enhver anledning

QOLLINS Brown - mein neuer Chelseaboot für jede Gelegenheit

Vår kunde Stefanie sendte oss denne vakre opplevelsesrapporten om Chelsea Boot Qollins. Hun er begeistret selv om hun har hatt liten erfaring med barfotsko på forhånd.

Vi ønsker deg mange gode turer med de nye Qollins.


Vil du også sende oss en rapport om publisering?

Så vennligst skriv til oss:
we@zaqq.de

___

Qollins-Cognac-6


Jeg elsker mine nye barfot -bagasjerom Qollins, som jeg har hatt på meg kontinuerlig bruk i 3 uker nå. De går ganske enkelt med alt, akkurat det jeg lette etter.

Jeg kom gjennom en god venn på Zaqq, som nesten alltid har hatt på seg Sparqle -støvlene når jeg møter henne. Selv om sommeren vil hun ikke klare seg uten det. Dessverre har vi 3 skostørrelser annerledes, så jeg kunne komme i skoene dine, men de var altfor store for meg. Men i det minste fikk jeg en følelse av ZAQQ barfot sko.

Jeg tenkte på det i lang tid om jeg skulle bestille den samme støvelen, men så fant jeg det bedre å velge en annen modell.

Qollins Cognac-4
Igjen og igjen ruset jeg i butikken for støvler til våren. For å være ærlig, tok det meg et halvt år å endelig sette på et. En ting var sikkert at det må være en Chelsea -båt som kan kombineres både sporty og feminin. Qollins Brown og Qey West Cognac var øverst på listen min.
Qollins Cognac-1
Siden en bypause var i en bypause og jeg ikke hadde noen passende og fremfor alt komfortable sko for det, bestemte jeg meg for Qollins uten videre ADO fordi den har en kortere skaft og derfor kan bæres på varmere dager. Jeg reiser alltid med minimal bagasje og ville ha en sko som jeg kan bruke ved enhver anledning. Og det fungerer uten problemer. Han ser bra ut for jeansene, men jeg kan også bruke den fantastisk til skjørtet uten at det er tykke. Perfekt!
Den vakre varme fargen passer også til klesstilen min, og med blomsterdekorasjonene i læret ser Qollins også spesielt feminin ut med et ellers sporty preg.

Bestillingen og frakt

Jeg ble positivt overrasket over hvor raskt ordren kom. For å kunne starte støvlene, bestilte jeg dem ekstra 4 uker før byturen min. Men de ankom med meg etter 2 dager. Wow, det var virkelig en blitslevering.

Qollins Cognac-3

Første inntrykk av barfotstøvlene mine Qollins

Hva kan jeg si, min nye Qollins Brown er en drøm om støvel !!! Jeg har hatt det i nesten 3 uker nå og har vært begeistret siden den første dagen. Sålen er fantastisk myk og fleksibel. Tærne mine har plass uten at båten ser for andet ut som med andre barfotsko. Tvert imot ser det til og med veldig feminin ut og har samtidig et sporty preg.
Imidlertid må jeg også innrømme at jeg først måtte bli vant til utsikten over bagasjerommet. En barfotsko ser veldig annerledes ut, spesielt i toppvisningen, som en smal -cut -sko med en høy såle.
Vennene mine la ikke merke til forskjellen, noen snakket til og med med de vakre støvlene mine. Alle jenter fra vennekretsen min Chelsea -støvler fra Zaqq vil sannsynligvis snart ha.

Qollins-Cognac-5lcr21gzjmgh

Materialet og behandlingen

Bagasjerommet er veldig høy kvalitet. Sømmene trekkes rene og ser veldig robuste ut. Siden jeg bare har hatt det i noen uker, kan jeg selvfølgelig ikke si om Qollins også varer i mange år. Men siden jeg har det gode eksemplet på kjæresten min med Sparqle, antar jeg at Qollins også holder det han lover.
Læret er spesielt fløyelsaktig fra utsiden, det ser nesten ut som stoff. Men det er faktisk en fin semsket skinn. Glatt skinn blir sydd fra innsiden, bare de elastiske innleggene er ute av det. Den indre sålen er også laget av glatt skinn.
I begynnelsen var Qollins fremdeles litt stiv, men det var allerede den første dagen. Før jeg hadde på meg den første riktige slitasjen, flyttet jeg materialet frem og tilbake på ryggen til hælen for å gjøre det mer elastisk. Og så hadde jeg en flott løpende følelse helt fra starten av.

Føler trøst i Qollins

Som allerede nevnt er sålen spesielt myk. Siden jeg fremdeles blir vant til barfot sko i "normale" sko etter mer enn 20 år, er den myke sålen helt riktig. Jeg har til og med følelsen av at de demper mer enn mange av de gamle skoene mine, selv om sålen er så tynn. Jeg blir vanskeligere på hælene mine, som alltid utløste sterke ryggproblemer med meg. Jeg kan løpe i Qollins i timevis, og ryggproblemene har blitt mye bedre. Kanskje er det også fordi passasjen min automatisk tilpasser seg når jeg bruker barfotstøvlene. Antagelig kommer jeg på hælene gjennom den flate sålen mindre hardt, men heller jevnt på hele foten.

Konklusjon
Med Qollins fant jeg en støvel som oppfyller mine forventninger til en behagelig barfotsko. Jeg er mer enn fornøyd og kan anbefale Qollins uten begrensning. Det vil absolutt ikke være min siste barfotsko nå som jeg fikk en smak. For sommeren elsker jeg allerede et par suqar ballerinaer laget av stoff som liker mer. Takket være ZAQQ -teamet for det gode arbeidet, er en ny vanlig kunde sikker. Kind hilsen Stefanie

Tilbake til bloggen
1 av 3