De fire sesongene i Zaqq -sko

Die 4 Jahreszeiten in ZAQQ Schuhen

Eva har allerede hatt mye erfaring med barbeint sko. Din nye Expeq -brede er hennes fjerde Zaqq -sko, som hun ikke ønsket å beholde med det første. Etter først tvil var det fortsatt stor kjærlighet. Siden den gang har hun gjort mange turer med barfotskoene og er begeistret.

Eva, vi ønsker deg mye moro med Zaqqs.


Vil du også sende oss en rapport om publisering?

Så vennligst skriv til oss:
we@zaqq.de

ZAQQ-Barefoot Experience-4


Bare den nakne foten alene kan være - barfot og 100% pustende og vanntett. Men gode sko kan også gi oss en veldig flott følelse. Akkurat som et uendelig antall kvinner lider av kalde føtter, og derfor tenkte jeg at jeg ville prøve det. Å ha så lite sko som mulig på føttene, og hvis tærne har nok frihet og er mer aktive, er dette absolutt en fordel. Først av alt, i å jobbe med mine første tåsko, som fremdeles bærer meg gjennom selskapet fargerik etter 13 år. I mellomtiden har jeg utallige par på barfot / minimumssko og sandaler, fra 11 produsenter som beskytter Miracle Fuzel hvis det ikke er mulig.

ZAQQ-Barefoot Experience 3Ved en tilfeldighet på jakt etter en sandal, som også er bærbar for klær, kom jeg over Zaqq Cliq, en elegant minimal skinn skjønnhet som er helt hyggelig å ha på sommeren. Og så kom Peaq Broque Cognac som en forlengelse hvis barfotutseendet med lange bukser ikke skulle være så slående. Forresten, dette er favorittskoene mine når jeg går ekstremt lenge i byen eller på asfalten, siden den brede tåboksen alltid gir nok plass til tærne hvis foten svulmer som normalt. Årstidene passerer, og jeg ønsket nå også en skododell for fotturer og vinter hverdag for høst og vinter. Jeg vandret i de østerrikske fjellene hver helg om sommeren og for det meste barfot eller så minimal som mulig. Vinteren er alltid det største problemet mitt, siden tærne liker å bli istapper og tykke sokker og bevegelsesfrihet er viktig, ble ZAQQ -nettbutikken bla gjennom igjen. Så jeg snublet over denne modellen, på grunn av den brede tåboksen, ikke -skli og denne modellen er også vanntett.

 

ZAQQ-Barefoot Experience-6Expeq bredt grå vanntett
Nei, ikke kjærlighet på første trinn - jeg likte det ikke i begynnelsen. For mye såle - for høy - for stiv - bare en grå mus. "" Passer ikke, og så landet han til og med 3 ganger i skobokten for returen, men han ble værende. Ingen anelse om hvorfor, men jeg skled inn igjen og igjen og deretter den første turen. Det ble stadig sammenlignet med andre modeller, og dette paret hadde det ikke lett med meg. Vi har vokst sammen i løpet av månedene, og nå synes jeg denne skoen virkelig er så strålende.
Som alle ZAQQ -sko, er denne modellen også veldig behagelig i begynnelsen, og du hekker på føttene over tid. Det som plaget meg i begynnelsen, hældelen av sålen, som ikke er så fleksibel, er nå utmerket, fordi hælen forblir stabil i posisjon og forfoten kan skru inn som i spiraltynamikk, noe som sikrer optimal stabilitet. Utesålen har et stort grep, jeg testet alt som er glatt og ustabilt i naturen, fra våt mose på steinblokker, fuktige røtter og skogpassasjer, enkelt via ferratas i et lett snøfall og via isete stier i vinterfjellsturene.

ZAQQ-Barefoot-11


Vanntett: Ja, skoen som holder tett når turstier er grøtete, snødekte, men jeg var ikke i det tyngste regnværet ennå, men i dette tilfellet har jeg også noen få vanntette sokker med meg. Og fordi denne skoen er så bred, kunne jeg bruke tykke sokker og/eller varme forekomster om vinteren og fortsatt hadde nok plass slik at tærne kunne bevege seg. Da temperaturene gikk opp til lunsj, innviet jeg sesongen for å gå barbeint i lang tid. Etter det var jeg for lat til å ta på sokkene og expeq, så jeg forlot sokkene og bare gikk barbeint i skoene mine, ikke bare var det overraskende mykt og hyggelig, og jeg oppdaget også det beste av disse skoene for meg.
Når du flyttet ut, kom det indre fôret ut fordi det bare er sydd på toppen av kanten. Det indre fôret settes på utsiden, og skoen kan derfor tørke optimalt enten hjemme eller på vei. Nei, det indre fôret holder seg i posisjon når du bruker skoene og sklir ikke. For sommersturer er disse skoene litt for varme for meg, og hvor godt ZAQQ har Expeq midt i sitt utvalg.

ZAQQ-Barefoot Experience 7


Konklusjon: Ja, det er modeller fra andre produsenter der sålen er tynnere, mer fleksible, skoene er lettere i vekt, men ingen av de andre modellene mine er, som kjæresten min sa når jeg prøver å "føles som en hanske". Det ble også overveldet av min myke vakre Peqa Broque Cognac og Expeq -bredden, som veier Gr. 39 - 652 g og Quiq Trail Gr.38 - 396G

Om sommeren planlegger jeg en tre -ukers lang tur langs Via Alpina i de sveitsiske fjellene, og for denne turen har jeg testet alle modellene jeg har. Til tross for litt mer vekt, vil jeg bruke Zaqq Quiq Trail Blue i godt vær, siden de ikke bare har den vellykkede utendørs sålen, men også har dette rare indre fôret i begynnelsen. Men også dette var veldig overbevisende i den praktiske testen, fordi det gir en viss motstand, og foten glir ikke i skoen ved bratte fjellpassasjer. I regnvær vil den mindre broren Expeq beskytte føttene mine fordi den er vanntett, ikke -skli og den indre slimhinnen i solen kan optimalt tørke. Ytterligere modeller vil sikkert havne i skobhyllen min over tid, fordi den er utmerket.

Tilbake til bloggen
1 av 3