Barfot over hele verden med zaqq

Barfuß um die Welt mit ZAQQ

Kunden vår Corina har allerede vært rundt om i verden med sine Hiqes.

Takk for denne vakre opplevelsesrapporten. Vi ønsker deg mange spennende turer på komfortable ZAQQ -såler.


Vil du også sende oss en rapport om publisering?

Så vennligst skriv til oss:
we@zaqq.de

ZAQQ QQ-Barfusschuhe avansementsrapport-French-Polynesia


"... barnet trenger forekomster ..." sa det veldig tidlig ... så føttene mine var alltid en "byggeplass" gjennom hele livet. De var alltid elegante når de danset, men i hverdagen var det alltid veldig vondt når veien skulle være lengre.

Det var alltid bare en måte som føttene mine var "fredelige" - når jeg var barbeint. Men dette er selvfølgelig ikke alltid mulig på en tur eller i hverdagen. Og etter utallige, forskjellige innleggssåler og år senere kom jeg over ordet "barfot sko" og tenkte "hva?"


Jeg prøvde dem ut og fant den første at jeg også hadde veldig hyggelig, men ikke egnet for off -road og "nub -lignende" profilen hadde raskt utløpt .... Og så presser jeg på Zaqq. Utvalget var stort og skoene jeg oppdaget så definitivt mer robust ut. Vel, et forsøk er verdt det… .tja og hva kan jeg si?! Disse skoene bar meg rundt i verden, og jeg har ikke hatt noen problemer siden den gang. Bare fantastisk. Hva hadde skoene gjort? Se her:

De var….

 • … .An strendene i fransk Polynesia (se 1. bilde)
 • …. Hoch til Ross i Costa Rica… .in av Namibia -ørkenen
Zaqq-barefoot sko ridning costa-ricamlvls2vluiemr

 

 • …. I ørkenen i Namibia
 •  

  ZAQQ QQ-Barfusschuhe Experience Report-Namibia  ... på forskjellige turer
  ZAQQ-Barefoot sko opplever rapportering SpanienKag20ps3jnrx8

   …. I hagene i Spania
   Zaqq-Barefoot sko opplever rapport-Gaeren-spansk

    …. På sporene av Maya i Mexico
    Zaqq-barefoot sko opplever rapport-mexico

     …. I hulene i Kappadocia
     ZAQQ-Barefoot sko opplever rapportbeleggingsfrakk av våpen3

     • …. Men noen ganger…. Merch Times var på tide å ta av de beste barfotskoene :-) (på stranden på Seychellene)
     Zaqq QQ-BarfusShufe Information Insycheles

      Tilbake til bloggen
      1 av 3