Mine barfotsko for enhver anledning: Sqy White

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Vår kunde Valentina var allerede begeistret for hennes ekspedisjon. I sommerhalvdelen ble hun forelsket i den sportslige barfotskoen Sqy White.

Takk for denne vakre opplevelsesrapporten og mange komfortable turer med dine nye barfotsko.


Vil du også sende oss en rapport om publisering?

Så vennligst skriv til oss:
we@zaqq.de

Sqy-white-3erdblnku5rjqa


Hvis jeg bare kunne ha en sko, ville det være min nye Sqy White! Denne barfotskoen overbeviste meg absolutt. Men det er best å fange i begynnelsen. Jeg bestilte mine første Zaqq Barefoot -sko i fjor etter at jeg taklet emnet i detalj. Siden jeg bare vil eie veldig få sko, skal det være en halv høy og fremfor alt vanntett tursko, som ikke ser ut som utendørs. Jeg ruset på forskjellige leverandører, men jeg ble sittende fast på Expeq Vegan Marone vanntette. Og hva kan jeg si, jeg var begeistret. Denne sålen er fin og gripende og løper fantastisk myk.
Sqy-White 2elrf2x7qfkva0
Det er grunnen til at sommerens halvår skal ha denne sålen. Sqy White fanget øyeblikkelig blikket mitt. Som en løpesko i Zaqq -butikken ser den også helt egnet ut for hverdagsbruk takket være det hvite materialet. Så jeg slo to fugler med en stein og kan tiltrekke denne barfotskoen både i byen og på sportslige aktiviteter. I tillegg er SQY White også vegansk, noe som var spesielt viktig for meg etter mitt valg.
SQY-WHITE 4QV7WWPR79OS9
Etter to uker med intensiv løping i denne barfotskoen, er jeg like entusiastisk som med den første generalprøven i leiligheten min. Lys, fleksibel og universelt brukbar, min nye favorittsko for enhver anledning.

 

Detaljer om SQY Barefoot Shoe White

Denne barfotskoen trenger ikke å settes sammen, noe som er en stor fordel for meg. Et elastisk bånd er festet til toppen av det tøyelige nettvevet slik at skoen sitter godt. Mesh -stoffet holdes i en ufølsom grå tone. Du ser ikke hvert sted på dette, noe som er en annen fordel på turer gjennom naturen.
Sqy-White 5ed4diqbme53pv
Et hvitt lag blir sydd på utsiden rundt nettstoffet som ser ut som skinn, men er laget av vegansk materiale. Det kan tørkes fantastisk. Både gressflekker og gjørme kunne fjernes uten problemer. Skoene er faktisk elastiske å gjøre som gir barfotskoen et bedre utseende. Du kan også trekke dem nærmere eller knute nedenfor hvis skoene er for langt. For meg var barfotskoen optimal fra starten av. Fra innsiden blir et turkis, veldig fint tekstillag sydd, som optisk passer til den hvite grå veldig pent. Du ser dem imidlertid ikke når skoen er kledd.
SQY-White 6CEDWGZ1JS74KU
Hvor bruker jeg SQY overalt? Med sin lyse design, som allerede nevnt, ser ikke SQY ut som en typisk sportssko. Jeg bruker derfor disse barfotskoene til å jobbe. Siden jeg har løpt 5 km inn på kontoret i noen tid, er jeg spesielt glad for å ha funnet en så koselig sko. I helgen blir denne barfotskoen satt gjennom tempoene. Jeg har gjort flere lange turer gjennom åker og skoger, og jeg er fremdeles begeistret.

Nå har jeg funnet min kalde sesongsko med Expeq og min gode værsko med SQY. Det er bare noen få sandaler for midtsommer! Men jeg vil snart flytte inn med meg.

Tilbake til bloggen
1 av 3