Kjærlighet i det første trinnet med Zaqq Yorq Barefoot Shoes

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Kunden vår Judith sendte oss følgende rapport om hennes erfaringer med våre barfotsko. Vi er overveldet av linjene og tusen takk.

 

Vil du også sende oss en rapport om publisering?

Så vennligst skriv til oss:

we@zaqq.de

 

 Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-Yorq-4PGFX5DWWU53K4 

Av en sann historie

"Vil du prøve ???". Denne gangen handlet det ikke om et saftig stykke sjokoladekake. Jeg gikk med min beste venn da hun fortalte meg om de første barfotskoene sine med lyse øyne. Siden de så ekstremt iøynefallende, hadde jeg ikke sett noen grunn til å adressere dem på fottøyet deres. Beklager!

Inntil denne dagen må jeg også tilstå, jeg hadde aldri hørt om denne typen sko. Det hørtes rart ut og jeg var usikkert hva jeg kunne forvente. Vel, jeg ville ikke dø av det ...

Siden kjæresten min også er elskelig og helt ekstraordinær (som rir for å jobbe med en hest?) Og alt som inspirerer henne, ganske kult og trendy, var jeg enig og vi utvekslet - men bare riktig sko. Jeg ønsket å være på den sikre siden. Da jeg klekket inn og skolissene var bundet, løp jeg og så skjedde det ...

 

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-Yorq-3

 

Hvordan den første barfotskoen forandret livet mitt

... Jeg ble blid. Ikke fordi jeg ville ha falt. Ha ha! Nei. Fordi jeg hadde på meg to forskjellige sko, klarte jeg å finne en direkte forskjell. Mens min egen sko avskjærte foten min, hadde tærne og ballen i barfotskoen nok plass. Skoen var ekstremt myk og plassert perfekt på foten min. Det var koselig mykt og veldig lett, som om jeg ikke hadde noen sko i det hele tatt. Men han var der! Jeg kunne se ham?.

Men det faktiske høydepunktet, som jeg ikke kunne vri min entusiasme, var den superfleksible og myke sålen. Hvert trinn lar meg føle undergrunnen. Med store øyne og åpen munn var det bare ett tanke som ble skutt inn i tankene mine: Jeg ble forelsket.

Jeg har elsket å gå barbeint siden barndommen. Vi hadde en stor hage. Han var mitt friluftslekeplass. Der klarte jeg å finne ut verden med føttene. Det myke gresset, de kantete steinene - som glødet frekk om sommeren - for å føle den fine, kilende sanden og de skrapete bustene på flyten vår - var det alltid et fantastisk eventyr.

I minner hadde jeg nå tatt på meg den andre barfotskoen, og jeg var sikker: kjæresten min ville aldri få den tilbake.

Å nei, det var fortsatt et problem ...

 

 

Det undertrykte ønsket om barfotsko

Selv om jeg kort tenkte på, raskt (og flott, mega, ekstremt behagelig!) Trinn for å se etter bredden slik at jeg endelig kan kalle skoene mine egne, så jeg avviste disse fæle tankene og selvfølgelig ga skoene tilbake. Vennskap for alltid.

Men hvordan skjedde det? Hva skjedde med min store kjærlighet til barfotsko?

Vi hadde faktisk mistet oss selv i noen år - den barfotsko og meg. Årsaken var ikke den formen på det tidspunktet noen mennesker føler seg som å bli vant til. Nei, dette er ganske enkelt formen på føttene våre. Siden kroppen vår i sin helhet er et estetisk mesterverk, er føttene også perfekte. Så hvorfor ikke bruke en sko som tilsvarer den opprinnelig unnfangede konturen? Dette er også mye sunnere og forhindrer en feilposisjon av tærne og dermed ytterligere helseproblemer. For eksempel dette fæle og vanlige vesenet som Vuxal Hallis, No, Hulla Vaxis, Axel Valgis eller var det Hallux Valgus? Uansett har jeg slitt med det i mange år. Høye hæler var mitt undergang. De kan hvile i fred.

Vel, tilbake til det virkelige problemet med kjærestens sko: det var ... designet. Skoen var absolutt ingenting-så, uttrykksløs, uspektakulær. At "visse noe" manglet. Noe spesielt. Denne "wow" eller "boah", som gjør deg muntert applaudert. Jeg vet at det ikke alltid trenger å være ekstravagant. Men noen ganger!

Og dessuten: Hvis jeg må låse føttene mine (barfot til jobb? Bedre ikke ...), bør du i det minste være vakker. Som om du bodde i ditt eget lille palass? . Så ønsket om den perfekte barfotskoen slumret i meg og en dag skal endelig ammet ...

 

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-Yorq-1
Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-Yorq-5

 

Kjærligheten til barfot sko, som antas å gå tapt, gjenoppdaget

Etter år blusset kjærligheten til barfot sko opp igjen. Endelig!

Forskningen min viste at barfotsko eller de så -kalt "minimale skoene" nå hadde fortsatt å etablere seg på markedet. Så jeg bla gjennom forskjellige nettbutikker fra kjente barfotsko -leverandører. Jeg møtte Zaqq. Og fant ut at det er kreative sinn med et mykt sted for bærekraft og design som hevder å skape noe spesielt. Funksjonalitet møter design.

Resultatet er en rekke modeller. Jeg trengte ikke å klare meg uten noe lenger. Det er ballerinaer, forretningssko, tøfler, moccasins, utendørs sko, joggesko, sandaler, blonder -up -sko, sokkesko, støvler. Til og med sneakermodellene varierer: ganger Highop eller Mid-Cut. Det brede spekteret av barfotsko -typer lar meg se i nettbrettet mitt i ærefrykt.

Enten dynamisk, elegant, ekstravagant, eksotisk, klassisk, uformell, sofistikert, retro, romantisk, sporty - det er hver stil, i hver farge. Enten monokrom eller lykkelig fargerik. Enten metallisk skimrende eller saklig og ren.

Eyecatcher blir også med. Fargerike såler og snøringer, glitrende steinapparater, skimrende paljetter, blomsterbroderi, edel blonder, kule nagler, sølv- og gullstropper, flettede stropper.

Så jeg hadde drømmer og ideer om de perfekte barfotskoene. Zaqq vekket meg og gjorde det klart for meg: drømmene mine virker ikke bare ekte, det er de!

Til og med min elskede løpende såle - høydepunktet i hver barfotsko - tilbys i forskjellige varianter. Med eller uten demping (dette har ingenting med matlaging å gjøre, men med funksjonen å absorbere kraften som oppstår når du oppstår) og forskjellige styrker på eneste og profildybden.

Beklager, tilbake til historien. Så jeg slo der og lengtet etter den første egen barfotskoen. Hvis et annet problem ikke hadde oppstått igjen: Jeg oppdaget ekstremt mange spesielle og uttrykksfulle design på ZAQQ, som jeg dro, så jeg visste ikke hvordan jeg noen gang skulle betale for disse skoene i ett liv. Vel, så jeg valgte “mindre er mer”. Og så fant jeg min absolutte favoritt barfotsko ... Yorq.

 

 

Begynnelsen på en stor kjærlighetshistorie til barfot sko

Jeg holdt endelig skoboksen i hendene mine og åpnet den i sakte film. Du tror jeg er gal? Ja, eh, nei! Jeg tror bare du burde glede deg over hvert sekund hvis du har valgt den rette. Så det fortsetter. Det dype svarte silkepapiret kom fram, som jeg brettet opp like nøye og knitrende. Og der var han. Mitt gjenstand for lyst. Min første barfotsko. Min kjære!

En vakker midtskåret båt, som var dyktig iscenesatt av kombinasjonen av det fineste velour- og nappa-skinnet. Et smykker som er laget for meg i håndverksperfeksjon. Litt retro og likevel helt oppdatert. Ved nærmere inspeksjon la jeg merke til et annet høydepunkt: den optiske hælen. Så det ser litt ut som en forretningssko i kappen av en støvel. Vel tenkt ned til den minste detalj.

Min første tur med min "nye" var selvfølgelig en drøm. Forresten, jeg trengte ikke å løpe i skoen eller sakte bli vant til å løpe med barfotsko. Hvorfor også? Jeg trenger ikke å bli vant til barfot.

Og igjen ble jeg klar over igjen: føttene våre bærer oss tusenvis av kilometer gjennom livene våre og tjener derfor bare det beste. Jeg vil ikke bruke andre sko lenger. For det likte jeg følelsen for mye og elsket når jeg løper.

Så nå som jeg nesten har solgt hele interiøret mitt for å unne meg den nye lastebilen min og ha mer barfot sko som retter i leiligheten, kan jeg endelig lene meg lykkelig og fornøyd. Nei, selvfølgelig var det bare gøy. Jeg har nøyaktig ett stykke retter mer enn barfot sko.

Min konklusjon: Med den perfekte barfotskoen kan du føle og nyte livet enda mer.

 

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-Yorq-6DJHBG32OUNBP

Takk Judith for denne flotte rapporten på våre barfotsko. Vi ønsker deg kjærligheten til vår Yorq holder en hel skoebue. Men ærlig talt, vi er ikke i tvil.

Hva var din første opplevelse med barfotsko? Var det en kjærlighetshistorie også? Schwelge i minner og vil gjerne legge igjen en kommentar med dine erfaringer. Har du også en ZAQQ -favorittdesign? Vi gleder oss.

Selvfølgelig er du også velkommen til å sende oss en detaljert rapport om publisering. Skriv til oss:

 we@zaqq.de

Føl deg fri, føl Zaqq.

Tilbake til bloggen
1 av 3