Veganske sko - barfot sko laget av veganske materialer

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Vårt utvalg av veganske, bærekraftige barfotsko vokser kontinuerlig, og etterspørselen viser oss at vi har helt rett!

Vegan er ikke bare en trend og spesielt ikke bare et kosthold, det er en livsstil. Alt som er av dyreopprinnelse forbrukes ikke. Mat som kjøtt, melk eller ost er tabu. Vegansk livsstil refererer ikke bare til ernæring. Kosmetikk som er testet på dyr eller har dyre ingredienser, brukes ikke. Imidlertid går forbruket gjennom til klær. Veganere klarer seg uten alt laget av ull, silke eller lær. Med det økende antall veganere vokser etterspørselen etter veganske sko derfor.

Med våre veganske barfotsko kan du stole på at ingenting kommer fra dyreopprinnelse. Modellene våre nevnt her 100% vegansk.

Veganer-sneaker Gray

Qnit grå

 

Veganske sko for kvinner og menn

Da vi begynte å stole på veganske barfotsko, ble vi overrasket over hva som er mulig uten skinn. Vi innrømmer at vi til å begynne med var veldig skeptiske, tross alt, skoene våre skulle være like sunne, komfortable og holdbare som våre ikke-veganske modeller. 

Vi hadde reddet veganske materialer som kunstige, ikke-pustende aktive og kortvarige på baksiden av hodet! Etter at vi har behandlet emnet, er vi bare begeistret.

Vi har lagt de forskjellige veganske materialene gjennom tempoene og valgt det beste for skoene våre. I mellomtiden har vi et staselig utvalg av veganske barfotsko for kvinner og menn, og flere og flere blir lagt til. Bare kom innom fra tid til annen, vi er garantert å ha den neste veganske kvinnenes eller herresko i programmet vårt.

Ballerina veganske damer Vri fantasi 

Materialer til våre veganske sko

Vi bruker forskjellige veganske materialer til skoene våre. Under den respektive skobeskrivelsen finner du detaljert informasjon for hver modell.

Du kan finne disse fantastiske stoffene fra oss:

Ökotex 100 stoff

Det veganske stoffet ser nesten ut som vilt skinn og føles veldig mykt og glatt. Den er også pustende og har en antibakteriell overflate. Materialet ble sertifisert av Ökotex 100 og er et av de mest økologiske, veganske stoffene for sko. 

kork

Kork har utviklet seg som et av de mest populære naturlige materialene de siste årene. Vi bruker kork med høy kvalitet fra Portugal for våre veganske sko, som kommer fra bærekraftig produksjon.

Cork er en ideell øvre for sko, fordi den er pustende, vann -avrepell, og du kan enkelt rengjøre den med en fuktig klut.

Piñatex

Piñatex er laget av cellulosefiberen av ananasblader, fra et avfallsprodukt av ananasindustrien. Vanligvis blir bladene brent eller rotert av seg selv. 

Ved å produsere Piñatex har ananasbøndene til og med muligheten til å generere en ekstra inntekt med avfallsproduktet. 

Piñatex er et spesielt bærekraftig produkt, siden det ikke er nødvendig med ytterligere ressurser som land, vann, strøm eller gjødsel for produksjon. 

Piñatex kan brukes uansett hvor skinn vanligvis brukes. Det er pustende, formbart og veldig holdbart og dermed det ideelle materialet for veganske sko.

Meshvev

For våre luftige sommersko bruker vi vegansk nettvev som utvendig materiale i forbindelse med indre bomull. Begge er fantastisk pustende og derfor perfekte for de varmere dagene i året.

 Vegane Lady Shoes

Sqill Ash

Veganske joggesko - dine nye fritidssko

 

Ikke uten mine veganske joggesko! Er du også en av menneskene som er avhengige av joggeskoene fra vinter til sommer? Når du har brukt Zaqqs, vil du ikke ta dem av lenger, de er så komfortable. 

Har du allerede funnet barfotskoen din? Hvis ikke, vil du finne et lite utvalg av våre veganske og stilige fritidssko her. Se også på skoene for sport, forretning og fotturer. Du vil oppdage andre modeller for kvinner og menn.

 

Qore Low Vegan White

En hvit sneaker er et must i skobildet, spesielt hvis det også er vegansk! Vår Qore er også den fineste korken, ser helt stilig ut og er superkomfortabel som alle våre barfotsko.

 Weisser-Veganer-Sneaker5ieckptz95JLP

 

Tiqq Cork White

Vår veganske tiqq laget av kork er litt mørkere enn Qore. Men han ser minst like god ut i beige. Nå er du bortskjemt med valg! Hva velger du?

Veganer-sneaker Cork

 

 

Piquant Vegan Brown - Din veganske sneaker i et semsket utseende

Bare elegant, stilig og tidløs. Vår pikant fungerer bare. Den subtile brune tonen kan kombineres med alt. Elegant med stoffbukser på kontoret eller med jeans for en grillfestival, tar vår populære sneaker alt og avrunder hvert antrekk harmonisk. Med vår veganske pikant i vilt skinnutseende er du alltid godt anbefalt!

Veganske sko damer

 

Piquant vegansk denim hvit din veganske sneaker i blått og hvitt

Elsker du å kombinere jeans med joggesko? Da er vår pikant i blått den rette for deg! Han ser smart ut og bringer fortsatt eleganse. Sneakeren vår er et bevis på at veganske sko kan se helt moderne og edle ut.

Pikant-vegansk-denim-hvite

 

Dupleq Black White Vegan - den stilige mellomgrunnen

På grunn av det pustende nettstoffet, føles føttene i dupleqen vår alltid hjemme. Sneakeren for alle transportører som ikke vil se alt svart eller hvitt, men liker å velge den gyldne midtbanen!

 Veganer-sneaker menn

 

Taqq cork svart - kjærlighet ved første øyekast

Vår Fescher Black Cork -sneaker er kjærlighet ved første øyekast: Stilig, frisk, superlys og ganske enkelt Megabe, Taqq blir din nye favorittsko på kort tid. 

Veganer-sneaker Black

 

Jaq Vegan Black - Din sportslige følgesvenn

Vår Jaq er veldig kosete med det myke veganske materialet. Han viser seg fra sin tilfeldige side og passer perfekt til jeans, men følger også med deg til sport.

Veganske sko-svarte

Vegansk sportssko

 

Luqqc kork hvit-din midt-kuttet sneaker

Modern og stilig - Vår veganske Luqq er ganske enkelt en øye -klemmer. På grunn av den lette kork-piñatex-blandingen med den slående sølvfargede lappen, ser den halvhøye sneakeren veldig edel ut, men også ekstravagant. En vegansk midtskåret sneaker er ikke hyggeligere!

Vegansk-midt-kuttet sneaker

 

Veganske støvler: Chelsea -støvler

Beatles elsket Chelsea -støvlene sine og var på veien med ankel -høye støvler i alle vær. For første gang ble båten med sine typiske elastiske innlegg produsert i 1830, på den tiden som en ren menns støvler. På 1970 -tallet ble han også en stil av stil blant kvinnestøvlene. 

Du kan kombinere Chelsea -støvler både for det uformelle forretningsantrekket og alle fritidsantrekk. De kan se veldig stilige ut, men også ekstremt uformell. 

 

Equity Pinatex Black

Vår veganske Chelsea -båt fra Piñatex! Vanskelig å tro at dette fantastiske materialet oppnås fra fibrene i ananasblader. Det føles utrolig bra og er enda bedre. I mørkegrå og med en svart såle passer den i fargen med alt garderoben din har å tilby.

Veganske støvelmenn

 

Equity Cork Blue

Den mørke veganske støvelen laget av kork er subtilt tilbake for å understreke antrekket ditt uten å tiltrekke oppmerksomhet. 

Veganske støvelstøvler

 

Equity Cork White

Ankelstøvler til sommerkjolen? Boho-chic har vært trendy i årevis. Kork -egenkapitalen vår er uformell, men på grunn av dens lysfarging ekstremt edel og sommerlig. Det passer alle boho -kjoler og understreker stilen din i perfeksjon.

Veganske bagasjerom

 

Veganske forretningssko

Utvalget av veganske sko vokser og vokser, men forretningssko leter etter nålen i høystakken. Vi ønsket absolutt å endre det og produserte sko laget av veganske materialer som ser så stilige ut at du også kan være på komfortable og dyrefrie såler i forretningslivet.

Våre veganske forretningssko er de desidert mest elegante som er på markedet, og vi er stolte av det!

 

Briq Brogue Vegan Black

Våre Briqs er basert på det klassiske Derby -snittet. Hvis du ser nøye på, vil du til og med se et avsnitt som ganske enkelt er en del av det strenge forretningsutseendet. Det er best å se to ganger, fordi dette avsnittet ikke eksisterer i det hele tatt, det er bare hakket fra utsiden inn i den flate barfot sålen for å gi forretningsskoen maksimal eleganse.

Vegansk forretningssko

 

Duqe vegansk antikkbrun

Det kan virkelig ikke være mer elegant! George -støvelen vår kan lett følge med de fineste forretningsskoene. Det skinnende veganske materialet ser forvirrende likt ut.

Veganske drakt sko menn

 

Qrand Cork White

Om sommeren er vårt lette Qrand fra Kork det riktige valget for komfortabel å gå til kontoret. Med sin lette farge og det elegante snittet, er han din stilige følgesvenn ved varmere temperaturer.

Veganske sko

 

Pikant vegansk cognac

Det er brun semsket skinn! Nei, men Ökotex 100 -stoffet ser nesten like ut. Light Brown bringer mer og mer kontrast til virksomheten din og gjør deg interessant. Med denne veganske virksomheten blir den aldri pikant på kontoret.

Veganske forretningssko damer

 

Piquant vegansk svart

I svart kan vår pikant virkelig føres til alle tilfeldige forretningsantrekk. Når du er kledd og prøve, vil du nå ha på deg det på kontoret hver dag. Lett, behagelig og vakkert!

Veganske sko

 

PEAQ VEGAN SVART

PEAQ -en vår er en enkel innsikt laget av Matt, vegansk materiale. Det kan føres fritt til alle tilfeldige antrekk.

Herresko vegansk

Veganske sko for vinteren

Vi ønsket også å produsere veganske, stilige sko i den kaldere sesongen. Du har allerede valget mellom fire forskjellige modeller, men det vil være noen sko for neste vinter. Vi gleder oss til! Så det forblir spennende for deg! 

 

Prequel vinter vegansk svart

Vegan-vintersko

Prequel vår kuttes litt høyere og strekker seg til ankelen. Omslaget er fra Ökotex 100 -stoff. På innsiden sydde vi koselig pustende og antibakterielt mikrofibervev. Den halvhøye skoen holder føttene fine og varme om vinteren. Takket være den enkle designen er det din komfortable alt -stounder til hvert antrekk!

 

Quintic - dine veganske støvler

Våre kvintikk er tilgjengelige i tre forskjellige farger. Når de virkelig kalde temperaturene kommer, er du godt utstyrt med disse veganske støvlene. Du trenger imidlertid ikke å gjøre uten stil og komfort, fordi de bare ser fantastiske ut. Støvlene er så komfortable at du ikke bare kan frakte dem til kontoret eller rusle gjennom byen, men også på turen gjennom Winterwonderland.

Quintic Winter Vegan Black

Boot veganske menn

 

Quintic Winter Vegan Grut

Vinterstøtvegansk

 

 

Quintic Winter Vegan Tabaco

Boot Vegan Ladies

 

Veganske utendørs- og tursko

 Selvfølgelig kan du også tiltrekke deg skoene ovenfor for alle friluftsaktiviteter, fordi alle har en ting til felles: De er robuste, lette og helt praktiske. Som barfotsko har alle en flat og veldig fleksibel variasjon.

Her viser vi deg noen modeller som også presenterer seg fra utsiden, for eksempel utendørs eller tursko- alle selvfølgelig veganske.

 

Quiq Trail Black Vegan

Denne veganske skoen vil inspirere deg. Han tar ikke bare hvert løp, men også hver tur med deg. Quiq er laget av vegansk nett, noe som er ekstremt pustende. Føttene dine svetter ikke selv ved høye temperaturer.

Vegane utendørs sko

 

Hiqe - Veganske tursko

Navnet er program. Hiqes er typiske tursko fra utseendet. Vår, sommer, høst eller vinter? Det betyr ikke noe, for med Hiqe er du godt utstyrt for hver sesong. Utendørs skoen sikrer at føttene dine føles komfortable både på varme dager og i vått og kaldt vær - takket være det spesielle pustende og vanntette materialet.

Hiqe lav vegansk kamelrød vanntett

Tursko vegansk

 

Hiqe vegan Sierra vanntett

Fotturer vegansk

 

Expeq

Expeq er den edle henrettelsen av en tursko. Det voksede veganske ytre materialet ser nesten ut som skinn. Du kan også bruke halvhøy bagasjerommet på kontoret eller når du rusler. Expeq er den perfekte alt -rounder om vinteren.

 

Expeq vegansk cuoio vanntett

Utendørs sko vegansk

 

Expeq vegansk marone vanntett

Veganske sko sport

 

 

 

Tilbake til bloggen
1 av 3