Med Zaqq barfot sko gjennom den kalde vinteren

Mit ZAQQ Barfußschuhen durch den kalten Winter

Og hun er allerede der, den klirrende kalde. Hvem liker ikke å kose seg hjemme? En tur i frisk luft er så bra. Den indre jævelen står i veien for deg fordi du raskt får kalde føtter? Det trenger ikke være!
Din runde i den friske luften vil også bli en glede om vinteren når du bruker riktig barfotsko. Og husk at bevegelsen ikke bare er bra for kroppen din, men også tankene dine.

Hiqe-Vegan-Sierra-Water-Proof

Kald føtter - Hva ligger bak det?

Kroppen vår er et mirakel av naturen! Ingen vil fryse, men visste du at kalde føtter er en beskyttende funksjon av kroppen? I kjøligere temperaturer smalere blodkarene i ytre ekstremiteter, dvs. i hender og føtter. Som et resultat er de ikke lenger så godt utstyrt med blod og avkjøles. Kroppen beskytter dermed de viktige indre organene.

 ZAQQ-Quintic-6

Svette føtter kan også skape en følelse av forkjølelse

Kanskje du har hatt erfaring selv? Med de varme skoene dine, frosset du mer etter en stund enn med overgangsskoene? Det høres ikke sannsynlig ut med det første, men det er en veldig enkel forklaring. Hvis føttene svetter og fuktigheten ikke kan slippe ut på grunn av mangelen på pusteaktivitet, kjøler føttene ut.
Dette er nettopp derfor vi legger stor vekt på høye pusteaktiviteter for alle ZAQQ barfotsko, spesielt i våre varme -fede vintermodeller.
Zaqq-Quintic-Black-1

Og barfotsålene?

Ja, våre barfotsål med Zaqq er spesielt tynne og fleksible for å muliggjøre den naturlige bevegelsen. Dette gjør at foten din kan bevege seg fritt og komme inn i en sterk rullende bevegelse. Dette blir fulgt av bruk av mange muskler i føttene og bena og dermed også en optimal blodsirkulasjon, som igjen sikrer varme føtter.
Så du trenger ikke å bekymre deg for å fryse med ZAQQ barfot sko mer enn i konvensjonelle sko. Og til slutt har vi varme matede vintermodeller for kalde følsomme føtter.
ZAQQ-QUINTIC-3

Varm -Lined Zaqq Barefoot Shoes

Fryser du raskt og er du generelt veldig følsom for kulden? Så spill det trygt! Du trenger en varmforet barfotsko som også holder føttene komfortable og varme i iskald gulv.

<< Du kan finne alle varme matede zaqqs for kvinner her! >>

<< Du kan finne alle varme matede zaqqs for menn her! >>

Qore High-2
Vil du ha det mer fleksibelt? Våre tips for upentede barfotsko
Foretrekker du en sko som du også kan ha på oss om våren og høsten?

Vårt tips:

Bruk våre upentede modeller med ullsokker med høy kvalitet. Vær oppmerksom på høyest mulig ullinnhold (minst 70%). Det er best å prøve det med tynne ullsokker. Siden ullinnholdet har høy termisk effekt, er fine ullsokker vanligvis nok.

Hiqe-Brown Blue Waterproof

Den rette zaqq barfot skoen venter på deg

Hvilken ZAQQ du bruker, avhenger av din personlige følelse av forkjølelse og dine preferanser for design og funksjon. Derfor ser vi alltid rundt etter nye trender, slik at du kan finne barfotskoen du vil ha.
Og en er garantert for alle ZAQQS: den høye komforten som gir deg ZAQQ fordamper med hvert trinn.

Føl deg fri, føl Zaqq.

<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for kvinner her! >>

<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for menn her! >>

Tilbake til bloggen
1 av 3