Derfor bør du stole på barfotsko under sport

Darum solltest Du auf Barfußschuhe beim Sport setzen

Uansett om jogging, fotturer, fitness eller innendørs sport - sportsskoprodusenter antyder at du trenger en viss sko med høy ytelse for hver sport. En virkelig god sportssko trenger salg, demping og støttende elementer? Ikke engang i nærheten! I denne artikkelen forklarer vi deg hvorfor det motsatte er tilfelle, sko med sterke spjeld kan skade kroppen og hvorfor skoene våre er de rette for nesten alle idretter.

Gå til barfot er den mest naturlige typen transport som kan tenkes, og likevel er vi avhengige av sko i dag der den ene virker mer nyskapende enn den andre. Dette gir ikke nødvendigvis mening, spesielt når det gjelder sport. En studie av Evolusjonsbiolog Daniel Liebermann fra Harvard University fra 2010 fant at moderne sko er ansvarlige for mange ortopediske problemer. I studien fant Liebermann at barfot løpere først vises med fronten eller midtfoten mens de løp, men løpere med dampede sko med hælen. De barfotløperne satte muskel- og skjelettsystemet mye mindre. Paradoksalt nok blir leddene og beinene utslitt mer når de kjører med dempet fottøy.

Hva gjør barfot sko spesielle i sport?

Sports barfot sko som Zaqq, som det er for begge Menn så vel som for Damer har gjort det opp til føttens oppgave så mye Bevegelsesfrihet å tilby som mulig. De  Er absolutt gitt til disse skoene - ingenting er presset her! Dette betyr at den naturlige løpende bevegelsen kan støttes bedre og tærne lager det de er ment for. I løpet av dette blir sofistikerte dempende elementer derfor heller dispensert med.

<< Oppdag joggesko for menn >>

Med ZAQQ Sports Shoes - Som med alle andre sko fra oss - gjelder dette Null salgsprinsipp. Skoene våre har ingen høydeforskjell eller hæl mellom Bale og hælen, som bekrefter riktig rulling og forekomst. Så du kan først vises over forfoten og ikke over hælen for klassiske sportssko som vanlig.  

Skoene våre er også vårvekter. Med 200G (størrelse 41) er du betydelig under vekten av kjente sportsskoprodusenter som Adidas, Nike og Co., så føttene dine er ikke spesielt lastet!

<< Oppdag joggesko for kvinner >>

Joggesko fra Zaqq-Hive treningene dine til et nytt nivå!

Spiqe Red Black 2

Vi har mange modeller på et blitz som støtter deg der idrett og gir foten og hele muskel- og skjelettvakten tilbake de naturlige bevegelsesmønstrene. Vår Spiqe i fargene Blå svart og rød svart Tilbyr alt som en god sko har å tilby for sporten: høy komfort, selv med lange avstander, pustende og ekstra tynn indre fôr samt en veldig fleksibel, ikke -sklip og slitasje -resistent gummisåle.

Bli sakte vant til din nye treningspartner! 

Men vær forsiktig: Hvis du vil trene med skoene våre i fremtiden for å tilby kroppen din på lang sikt, må du ikke skynde deg noe! Musklene, sener og leddbånd er sannsynligvis fortsatt vant til å bli støttet, støttet og dampet - så du er så langt blitt tatt bort fra arbeidet. Så kroppen din trenger tid til å bli vant til de nye omstendighetene og bygge opp din egen motstand igjen. Så du bør gi kroppen din minst tre måneder for å bli vant til barfotskoene trinn for trinn før du slår helt på den for treningen!

Denne gangen er verdt det, for til slutt vil kroppen din være sterkere enn noen gang! Føl deg fri, føl Zaqq!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

1 av 3