Våre splitter nye barbeint sko i gull og sølv

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

Med våre nye modeller kan du virkelig skinne igjen på sensommeren. De barfotskoene i gull og sølv krydder hvert antrekk og er beviset på at komfort og stil passer perfekt sammen.

Rett etter utgivelsen i butikken var noen størrelser allerede utsolgt, dvs. tilgang raskt hvis du vil dra nytte av disse feminine barfotskoene om sommeren.

Gardin for de splitter nye modellene: Qosmo Champagne, Qoqet Osiris, Uniqe Silver og Qatar White! 

 

Qosmo champagne-din barfot loafer med stil

Klassiske loafers er for borgerlige for deg? Som kosmopolitisk, verdsetter du ukonvensjonell stil, som fremdeles er elegant? Da er vår Qosmo Champagne din nye komfortable Loafer! Skimrende gull, som champagne som blinker ned på glasset, bringer han den visse glamouren inn i utseendet ditt. Man kan nesten glemme at en behagelig barfotsko er skjult bak den skimrende fasaden. Qosmo Champagne er din nye Barefoot Loafer, som garantert vil sikre spesielle øyeblikk!

Barfuss-Laafer-Qosmo Champagne

Til Qosmo Champagne - Klikk her!

 

Qoqet Osiris - De forførende barbeint sandaler

Skorn og forførende lever vår Qoqet opp til navnet! Med denne barfot sandaler får du det du vil! 

Det spesielle snittet av disse barfot sandaler gjør at hele ditt ser utrolig feminint utseende. Det myke nappa -læret i en blank gulltone skaper resten. Den som sier at barfot sko ikke kan se utrolig sexy ut? Qoqet Osiris er mystisk forførende og likevel helt behagelig.

Barefot sandaler-Qoqet-Osiris

Til Qoqet Osiris - Klikk her!

  

Uniqe Silver - Din unike barbeint sandal

De unike barfotsandaler for unike kvinner, Uniqe Silver er en drøm på varme sommerdager. Det raffinerte forløpet av stroppene ser spesielt feminin ut og sikrer samtidig optimalt hold. Uniqe er ikke bare helt unik, men utstråler også godt humør. Han får deg til å skinne med utseendet sitt og får sommerantrekket til et øye -klemmer.

Barfot sandaler universelt sølv sølv

Til Uniqe Silver - Klikk her!

 

Qarat White - Dine lekne barfot sandaler

Noen ganger må det bare være litt mer! Qatar er glamorøs og reservert samtidig med edelsten innrammet i læret. Med denne barfot sandaler er du alltid godt kledd om sommeren, fordi det er spesielt feminint på grunn av den lekne designen.

Barefoot Sandal Qarat White

Til Qarat White - Klikk her!

 

Nå blir du spurt? Hvilken ny barfot sko -modell liker du virkelig? Hvilke barfot sko vil du ha i en annen farge? 

Vennligst skriv oss i kommentarene. Bare hvis vi vet dine ønsker, kan vi produsere barfot sko i fremtiden som oppfyller ideene dine.

Noen overraskelser venter på deg i år, inntil da ruller vi opp ermene og fortsetter å jobbe hardt.

ZAQQ -teamet ditt

Tilbake til bloggen
1 av 3