Våre varme matte zaqq barfot sko

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

Du har ofte kalde føtter i den kaldere sesongen? Barefoot sko virker ikke isolerende nok for deg på grunn av den tynne sålen? Du vil fremdeles ikke klare deg uten følelsen av barfot? 

Det trenger du ikke, fordi vi har varme matede ZAQQ -modeller i butikken! Med våre barfotsko til vinteren har du komfortabelt varme føtter selv ved temperaturer under frysing og er like komfortable.

 

Varmt barfotsko for kvinner og menn - vår prequel

Prequel vår har vært en av de mest populære barfootskoene i den kaldere sesongen i årevis. Supermyk, koselig varmforet og selvfølgelig megabe, denne barfotskoen vil pakke fingeren på kort tid.

Gefuettertter-Barefoot Shoe Nappa Leather

Prequel vinter nappa svart

I Variant Nappa Den skinner vakkert fra utsiden med det polerte glatte læret. I Vegansk variant Det ser fløyelsaktig myk ut. Enten laget av skinn eller vegansk - med prequel fant du en barfotsko som ikke er for høy og ikke for lav og holder føttene fantastisk varme på grunn av fôringen.

Gefuettertter-Barefoot Shoe Vegan

Prequel vinter vegansk svart

Denne barfotskoen er tilgjengelig for både kvinner og menn.

 

Varmt oppført halvt høyfot sko for kvinner og menn

Vår Quintic er så populære at vi nå har dem i mange versjoner. Nedenfor har vi syv modeller som blir matet varmt. Du kjenner dem igjen ved at de legger til tillegg vinter I Schuhuhname.

Ganske enkelt eller dekorert med broguinger, laget av skinn eller vegansk, svart eller brun - med Quintic er du bortskjemt med valg. Men en ting vi kan love deg, alle modeller gir deg en utrolig god passform og sikre varme føtter ved kjøligere temperaturer. 

Quintic Winter Black

Quintic Winter Black

Quintic Winter Brogue Cognac-48

Quintic Winter Brogue Cognac

Quintic Winter Bike Brown-2

Quintic Winter Velors Brown

Quintic Winter Vegan Black-17

Quintic Winter Vegan Black

Kvintisk vinter vanntett-svart

 Quintic vinter vanntett svart

 

>> Du kan finne mer utvalg av vintermodeller her! <<

 

Høye, varmt -fede barfotstøvler for kvinner

Du trenger ikke lenger å gjøre uten vakre støvler som er utstyrt med alle typiske barfotegenskaper selv på kalde dager. Våre støvler er fantastiske feminine og superkomfortable!

Attraqt Winter Black-11

Attraqt vinter svart

Attraqt vår er en enkel, feminin støvel som du kan bære gjennom parken både på kontoret og på omfattende turer. Med lambeskinnen som fôrer på skaftet og på sålen, forblir føttene koselige varme. Du vil elske Attraqt, for enten du skal et skjørt, forretningsbukser eller blå jeans, med denne bagasjerommet ser du alltid stilig ut.

Attraqt Winter Black-6

 

HYGGELIQ

Vår Hydgeliq gir inntrykk av å være supervarme utenfra - og det er også! Lambeskinnen, som er synlig på skaftet, utmerket og bare ser koselig ut. Med bomullsfôring på sålen og på beaen, blir føttene dine videre. Med denne barfotskoen vil du føle deg komfortabel med turene dine gjennom den snødekte parken - komfortabel og fin og varm!

HYGGELIQOTDTL1PFUYED7HYGGELIQ2DVBUZVJCSPJJ5

 Til Hyggeliq

 

Som du ser, trenger du ikke å gå på akkord med Zaqqs. Du trenger ikke å gjøre uten barfotfølelsen, på varme føtter og stilige design selv om vinteren.

Nå trenger du bare å velge en modell!

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

 

Tilbake til bloggen
1 av 3