Tid for vårsko - de vakreste barfotmodellene for våren

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

Temperaturene stiger, solen kan sakte se og regne og stormen sakte tar farvel. Våren er i startblokkene, og vi kan knapt vente! Vi er godt forberedt på varme temperaturer og har en hel rekke barfotsko som er perfekte for våren. Uansett om støvler, joggesko, hetter eller ballerinaer - i dette innlegget gir vi deg inspirasjon til å gå barbeint i de vakreste vårmodellene.

Hvorfor barfot sko om våren?

LOOQ-NUDE-LOOQ-NUDE-39_600X600

Svaret er enkelt: du har følelsen av barfoot uten å måtte suspendere skader på gaten, du kan flytte tærne fritt, styrke hele fotmuskulaturen og gjennom materialer av høy kvalitet er skoene dine alltid pustende og gir et godt fotklima! Perfekt for våren - akkurat som i en hvilken som helst annen sesong.

Støvler og ankelstøvler

Spesielt i mars og april, når været ennå ikke har bestemt seg for 100%, hører ankelstøvler og løse støvler fremdeles i garderoben. Vanntett, pustende og fra Nappa eller semsket skinn kommer, noen ganger dekorert med nagler eller perforeringer og noen ganger ganske enkelt. Oppdag støvlene våre for Damer og Menn!

<< med et klikk på menns støvler >>

<< med et klikk til kvinnestøvlene >>

Equity-Brogue-Cognac-Brogue-Cognacw7JYHF1RPDUVE_600X20E10AEMKOQE

Qlance-Black-Gold-Qlance-Black-Gold_600x600QWBQGQJZ8FNLE

Halvdeler og ballerinaer

Varme temperaturer betyr også at skjørt, klær og korte bukser endelig kan bringes ut av skapene igjen. Det er best å passe til skoene som viser vårlignende letthet direkte. Sko Det fineste og milde skinnet eller en vegansk pinateex skal ikke mangle i skobilskapet ditt. Også Ballerinaer blir endelig brukt igjen. Takket være vårt null salgsprinsipp, den enorme friheten fra tåen og den makeløse fleksible sålen, vil du neppe merke at du har på deg sko! 

LINQ Golf Brown Waterproof-Link-Brown Waterproof_600x600CSOSTRZTRZWC2C

LOOQ-NUDE-LOOQ-NUDE_600X600JCTPMOSWCXCBH

Joggesko

Endelig sport utenfor igjen! Men ikke bare på treningsprogrammets joggesko fra ZAQQ kuttet en god figur. Bare bruk våre komfortable sko til enhver anledning og antrekk! Fra klassisk svart, hvitt eller grått til spennende lyse farger finner du alt i butikken vår. Bryt med solen og den blå himmelen rundt innsatsen!

<< med et klikk til kvinnens joggesko >>

<< med et klikk til menns joggesko >>

Qaro-Black Gray-Qaro-Black-Grey_600x600

Pikant-gul-pikant-gul_600x600nnayiseeanz7f

Hold deg sunn og ha en god start på våren! Føl deg fri, føl Zaqq!

Tilbake til bloggen
1 av 3