Med barfot sko til kontoret? Elegante forretningssko for kvinner

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Som kvinne er det en stor utfordring å finne den rette skoen for kontoret. Det skal se vakkert ut, passe skjørtet eller buksedrakten og fortsatt være komfortabel. 

Mange kvinner klemmer inn pumper med krone hæler og ønsker bare å få en ting på slutten av dagen: kom hjem og til slutt ta av seg de ubehagelige skoene. Det trenger ikke være. Zaqq Barefoot Shoes er forretningsmessige, elegante og likevel helt komfortable! 

Vi viser deg med våre barfotsko som du kan se helt stilig ut selv med komfortable sko!

Hvis du vil gå til kontoret med stil som dame, tilbyr våre barfotsko fra Zaqq deg et stort utvalg av feminine modeller. Hvis du ikke trenger å følge en spesiell kleskode, er det ingen grenser for fantasien din. Imidlertid bør du alltid sørge for at skoen passer antrekket og er passende for anledningen. Du kan tolke alt annet fritt. 

Situasjonen er annerledes med kleskodene Virksomhet i tillegg til Tilfeldig virksomhet Fra, fordi ikke bare antrekket stil er spesifisert her, men også den passende forretningsskoen. 

Vi kommer med noen forslag til de forskjellige kleskodene med de matchende forretningsskoene for kvinner.

Forretningsdressekode for kvinner

I forretningsutseendet avhenger det av det formelle og alvorlige. Kvinne har på seg buksedrakt, kostyme eller kjole. Fargene kan være feminine, men definitivt ikke for lyse. I stedet for en sterk rød, er det bedre å velge lakserosa. Andre pastelltoner er selvfølgelig også tillatt. Ellers kan du velge mellom blå, hvite, svarte, grå og jordnære toner. 

Det er veldig viktig å sørge for at skjørtet strekker seg til kneet i det minste og at halsen ikke viser for mye av spaltningen. 

Med tilbehør som smykker eller håndklær kan du forhåndsbestemme bedriftsantrekket igjen. Men også her: alt må se formelt ut og må ikke bli lagt merke til for mye! 

Hvilken komfortabel kvinners barfotsko passer til forretningskleskoden?

I tillegg til ubehagelige pumper, kan du selvfølgelig også bruke elegante ballerina, flate ankelstøvler og lukkede sandaler om sommeren. Det er viktig at lengden på buksene passer deretter. Hvis du har kjørt på høye hæler på forhånd og vil bytte til flatt fottøy, må buksene forkortes.

Her er noen eksempler på barfot sko som du kan bruke for forretningsskleskode som dame. 

 

 ZAQQ LOQ for forretningsantrekk

Vår Looq er din passende ballerina for kontoret og passer både med buksedrakten og et skjørt. De trette føttene er over! Med Looq er du glad for å løpe en ekstra kilometer på vei fra jobb hjem. På grunn av sløyfen har han et litt lekent, veldig feminint utseende og er likevel subtil nok.

Business Shoes Ladies-4 

Til LOOQ - Klikk her! 

 

Qarma til forretningskleskoden for kvinner

Qarma vår kommer enda enklere enn vår looq. Ballerinaen er helt subtil og passer med sitt svarte blanke skinn med alle forretningsantrekk. Det er ikke bare superlys, men også kosete. Du vil ikke lenger flytte ut! Vi har den feminine barfotskoen i svart, mørkebrun og beige.

Forretningssko damer 5

Til Qarma - klikk her!

 

Riktig sko til den tilfeldige kleskoden for kvinner

I det uformelle utseendet har damen betydelig mer omfang. Antrekket trenger ikke å se like formelt og sanger som med det strenge forretningsutseendet. Men også her er blå jeans tabu!

Klærne kan være litt mer behagelig. For eksempel kan du bære en bred marlposisjon til ruffle -blusen. Svarte jeans med den elegante tunika -blusen går også bra med den tilfeldige kleskoden.

Du kan selvfølgelig også bruke kvinnenes barfot sko som er nevnt ovenfor for det uformelle utseendet. Utvalget av passende sko er betydelig større, her er noen eksempler:

 

Pinq svart

I veldig konservative forretningsområder vises tærne som faux pas. Bedre å gå til frontsandalene for å være på den sikre siden. Vår Pinq Black er det beste valget for en komfortabel forretningssko i midtsommeren.

Forretningssko damer 3

Til pinq svart - klikk her! 

Iqon Black

"Minimalisme er nøkkelen til ekte eleganse," sa en Coco Chanel. Vår minimalistiske Iqon laget av fint blankt skinn er utvilsomt elegant! Du kan kombinere det som ønsket.

Business Shoes Ladies-2

Til Iqon Black - Klikk her! 

 

Qite Black and Darkbrown

Qite er stilig og elegant som en høy hæl, men komfortabel som en fritidssko. Med disse egenskapene hører den ganske enkelt til i hvert skoskap.

Business Shoes Ladies-6

Til Qite - Klikk her!

 

Den rette barfotskoen for det uformelle utseendet

Du vil være glad for at du kan bruke nesten alle zaqq barfot sko i det uformelle utseendet. Det er best å orientere deg for kollegene dine. Hvis de er kledd litt mer elegant, bør du ikke være for uforsiktig til å velge antrekket ditt. Hvis alle er mer tilfeldige, kan du se frem til det store utvalget av våre feminine barfotsko. Eller skal vi si bedre at du er bortskjemt med valg?

 

Qosmo Champagne

Med Qosmo la du mye glamour i antrekket ditt. Det er en god ting at ingen vet at det er en mega -komfortabel barfotsko bak den feminine loaferen.

Forretningssko damer 7

Til Qosmo Champagne - Klikk her! 

 

Fliq Blue

Fliq Blue er vårt ekstravagante moccasin og garanterer det mest komfortable du noen gang har brukt. Vis mot til å fargelegge og gjøre kontoret til scenen din!

Forretningssko Ladies-1

Til Fliq Blue - Klikk her! 

 

Remaqe sølv 

Ikke vær redd for å være annerledes! Du kan gjøre det med Remaqe Silver. Det er standhaftig, men likevel annerledes!

Forretningssko damer 8

Til Remaqe Silver - Klikk her! 

 

Iqon Gold

Iqon holdes i en subtil, matt gulltone. Den skiller seg ut fra mengden, men er fremdeles stilig reservert. Som en superkomfortabel blonder -up -sko gjør det utseendet ditt til samme antall feminine takket være den gyldne glansen.

Forretningssko damer 3

Til Iqon Gold - Klikk her! 

  

Twist ballerina

Vi har nå et stort utvalg av vri -ballerinaene våre, noen ganger mer subtile i svart, noen ganger mer slående i blått eller rødt. Som med alle utseende, må helhetsbildet være riktig og anledningen må være passende. Så det er bedre å nå etter mer subtil barfot ballerina, så du kan ikke gå galt.

Business Shoes Ladies-9

Til Twist Ballerina - Klikk her!

 

Du skjønner, det er ikke så vanskelig å finne en behagelig forretningssko. Som en moderne kvinne kan du fremdeles style på kontoret med våre Bafußhuks stilig og elegant og ved alle andre formelle anledninger.

Tilbake til bloggen
1 av 3