Med barfot sko gjennom snøen

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

Med barfot sko gjennom snøen? Selvfølgelig er du godt utstyrt med vintermodellene våre. Vi har matet modeller i butikken som holder føttene varme på veldig kalde dager og fremdeles har alle barfotegenskaper som utgjør våre ZAQQs: nok plass, spesielt i forfotområdet, flatt og helt fleksibel såle og en spesielt lett vekt.

I butikken vår er du garantert å finne barfotskoen som er laget for deg. Ta en titt!

>> Alle barfot sko for kvinner - klikk her! <<

>> Alle barfot sko for menn - klikk her! <<

Quintic Winter Vegan Black-9

 >> til Quintic Winter Vegan Black <<

 

Fottur gjennom snøen i timevis med barfotsko

Hvis du er opptatt av å traske gjennom snøen i timevis, som allerede kan tintes steder, bør du absolutt velge en modell som er vanntett og så høy som mulig, slik at snøen ikke kan trenge fra nedenfor eller ovenfra. 

Våre Quintic Winter Velors Brown Waterpoof oppfyller ovennevnte kriterier og blir også matet med varm lambeskinn. Forresten, de kvintiske modellene har vært blant våre mest populære barfotsko i den kaldere sesongen i årevis og har også vunnet mange nye fans i denne snøsesongen. 

Quintic Winter Velour-Brown-Water-Proof-7RkSFF51OFPXXZQuintic Winter Velour-Brown-Water-Proof-578LRQ22PrdFiry

 >> til Quintic Winter Velors Brown <<

 

Quintic er alt -rounder om vinteren, fordi den begge deltar i utendørsaktivitetene dine, men også ser spesielt stilig ut med det elegante antrekket. Med den varme fôringen, det høye snittet og de typiske barfotskoegenskapene, kan ikke snøvandringen være lang nok.

Forresten, du kan lage vår kvintikk, som ikke er merket med vanntett, gjennom riktig impregnering av Snow Festival. Du kan finne mer informasjon om omsorg i magasinet vårt - klikk her!

 

Quintic-Winter-Brogue-Cognac-51n1urrdbcsa31O

 >> til Quintic Winter Brogue Cognac << 

 

Quintic Winter Black-35Quintic Winter Black-49

  >> til Quintic Winter Black << 

 

Quintic Winter Brogue-Black 7Q7Zqi4xeo5jkm

 Quintic Winter Brogue-Black-45i1Waw1U6KNWB5

  >> til Quintic Winter Black << 

 

På grunn av den snødekte fotgjengerområdet med barfotsko 

 

Prequel er skoen som strekker seg til ankelen og dermed gir deg optimal beskyttelse mot gjennomtrengende snø. Med den subtile og rolige designen passer denne barfotskoen alltid - elegant til forretningsantrekket og havariet til fritidsutseendet.

 Du blir matet varmt på kalde dager. Nå trenger du bare å velge mellom Napleder eller Vegan!

Prequel vinter vegansk svart-34

  >> For prequel vinter vegansk svart << 

Prequel-vinter-nappa-black-16p4v6g3jirdrcPrequel-vinter-nappa-black-40xubpkbyadihwg

   >> For prequel vinter nappa svart << 

 

Våre alle -roundere, som er egnet for snø, men også for fotturer i overgangsperioden

Liker du det minimalist og foretrekker du det minste mulige utvalget av sko i din besittelse? Så er en halv høy barfotsko uten fôring perfekt for deg. Vi har noen modeller i butikken som er vanntette og som du også kan bruke våren og høsten. Om vinteren bruker du dem med varme sokker. 

Hiqe-Mid-Black Waterproof-1Hiqe-Mid-6Hiqe-Mid-Sky Waterproof-1

>> til Hiqe midt << 

 

>> Alle vanntette sko for kvinner - Klikk her! <<

>> Alle vanntette sko for menn - Klikk her! <<

Vi har hatt de beste opplevelsene i et team med Merino ullsokker. Du holder føttene fantastisk varme og er fremdeles ganske tynne. Med en halv høy, vanntett barfotsko, har du det gøy nesten hele året. I tillegg kan du kjøpe noen få praktiske barfot sandaler til sommeren og muligens en barfot sneaker for overgangsperioden. 

Hiqe med middels og høyt kutt er laget for vinteren. Denne typiske turbåten kan også bæres ordentlig i hverdagen. Med varme sokker vil du være foran med hver snøballkamp. Med vår vanntette hiqe er det dobbelt så gøy i snøen. 

Hiqe-High-3Hiqe-High-3Hiqe Brown Blue Waterproof-11fifx494VZ912NHiqe-Vegan-Sierra-Waterproof-10RuWfybjrrdwt0

>> til Hiqe høykutt << 

 

 

Det varme kvinnens villsvin for snøvandringen

Attraqt sier det med navnet hans! Denne vinteren Diamond Boot er spesielt attraktiv og holder føttene spesielt varme med lammepelsfôring. For den varme strikkekjolen med termoleggings, med gjennomborede mager jeans eller til og med uformell på spesielt kalde dager med skibukser over den - at ATTRAQT WINTER SVART vil inspirere deg fullstendig med sin komfort.

 Attraqt Winter Black 3Attraqt Winter Black 8

>> For attrasket vinter svart << 

 

Du har ikke en snø -kompatibel barfotsko ennå? Da blir det veldig tid nå! Avhengig av regionen er det fortsatt mye snø. Hvis du bestiller nå, kan du snart kjøre den nye ZAQQ selv etter lynrask frakttid. 

 

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

Tilbake til bloggen
1 av 3