Komfortable forretningssko for menn

Bequeme Business Schuhe für Herren

Å finne en forretningssko for menn som ikke bare er komfortabel, men som også passer til den aktuelle påkledningsreguleringen og antrekket, kan raskt bli en utfordring. Det er ikke så vanskelig!

Vilkår som forretning, forretningsinformasjon eller tilfeldig kan kalles gjeldende klesforskrifter. Men hva ligger egentlig bak vilkårene og fremfor alt: Hvilket fottøy er det rette?

For å unngå fett gir vi deg noen tips for det perfekte forretningsantrekket for menn. Vi kommer med forslag til passende forretningssko og hvordan du best kan kombinere dem.

Våre Zaqqs er ikke bare praktiske, men også Noble behandlet! Med skoene våre kan du håndtere virksomheten din på komfortable såler i fremtiden, og du er alltid kledd i stilig som forretningsmann.

Den klassiske forretningsskoen for menn

Det er ikke mye rom for tolkning i det klassiske forretningsutseendet. Drakt, skjorte og slips er et must. Den matchende forretningsskoen er laget av mørkt glødende glatt skinn.

Brogues, dvs. forretningssko med dekorert hullmønster, er spesielt populære, de såkalte Broguings. Svarte forretningssko er veldig populære blant menn fordi de rett og slett passer med en hvilken som helst dressfarge. Broguings kan imidlertid sees mye bedre på brunt skinn, og det er grunnen til at de ser enda mer elegante ut i denne fargen. 

Så det trenger ikke alltid å være svart. Imidlertid må du sørge for at fargen på forretningsskoen passer resten av antrekket og at den er diskret. Lyse farger er helt malplassert i det klassiske forretningsutseendet!

Briq Brogue som en klassisk forretningssko for menn

Du kan ikke gå galt med Briq Brogue Black. Det ser elegant ut og passer til enhver drakt. 

Hvis du vil ha en annen fargevariant, anbefaler vi Briq Brogue mørkebrun. Gjennom sin mørkebrune tone er den subtil og stilig. Kombinert med en svart drakt setter du en fin aksent.

Business Shoe Briq Brogue-Black

 

Forretningsform

Den desidert vanskeligste kleskoden er forretningsinformell fordi den er vanskelig å definere. Det er den gyldne midtbunnen: elegant og elegant, men fortsatt uformell og smart. Du har et rom for å få inn din egen stil. Her gir vi deg et par eksempel på hvordan forretningsinformasjon kan tolkes.

En mørk jakke for den fargede Chino kombinert med en lett polo -skjorte - dette er et typisk eksempel på den tilfeldige, men fortsatt elegante midtbanen. Men hele antrekket blir raskt ødelagt hvis den rette forretningssko ikke blir valgt.

Men hva er den ideelle forretningsskoen for menn?

I utgangspunktet kan du nærme deg to sider her. Enten bruker du en forretningssko i en mer uformell variant eller en fritidssko i en veldig elegant versjon.

Menns forretningssko i en redusert variant

La oss ta en titt på den første varianten og se på vår klassiske brogue laget av høyglanset polert glatt skinn - en typisk forretningssko. Med bare noen få justeringer blir den edle brogue en uformell sko. Grifere til semsket skinn, en annen, ikke -klassisk fargevariant eller en herresko uten hulldekorasjon.

Vår Briq Brogue Velors Brown Med sin semsket skinn er den tilfeldige kollegaen til vår Briq Brogue Black laget av glansskinn og dermed et perfekt eksempel på den uformelle skoen for menn.

Med vår Briq Brogue Antique Brown Bærer du en annen farge på antrekket ditt. I denne varianten er skoen veldig stilig, men redusert litt i sin eleganse.

Forretningssko Briq Antique Brown

Til Briq -virksomheten Schuh

Selv en sko uten brogues kan bli en uformell sko for menn. Vår Briq Prime Black Hvis hulldekorasjonene mangler, noe som får det til å se mye enklere ut enn hans adelige kollega.

Forretningssko Briq Black

Vår Peaq Ser edelt ut med det svarte glatte læret og broguene, men det er ikke en klassisk forretningssko, fordi formen er for uformell. Det passer derfor perfekt med det uformelle utseendet for den moderne mannen.

Til Peaq  

Sportssko eller joggesko for menn i den uformelle utseendet

De siste årene har sportssko også kjempet seg inn i næringslivet. Det avhenger alltid av kombinasjonen og kan se veldig edel ut. 

En fin drakt i lette toner til mørke joggesko er en perfekt kombinasjon. Imidlertid bør du velge skoene dine nøye og veie opp nøyaktig avhengig av forretningsmiljø!

En sportssko eller sneaker laget av lær av høy kvalitet passer perfekt - luksusvarianten av fritidssko. Totalt sett er det spesielt viktig å ta hensyn til skoens enkelhet og eleganse. Han kan være uformell, men bør ikke fange øyet for mye. Det blir kunngjort subtile farger - selv med snørene, som under ingen omstendigheter kan ha for sterk kontrast til skoen! 

Vår komfortable Pikant Du kan bruke Nappa Black perfekt på kontoret i versjonen. Siden det er en veldig redusert sneaker, kan du kombinere den for ethvert antrekk-vår allrounder under fritidsskoene i det forretningsmessige utseendet!

Piqant-Nappa-Black

Til den pikante Nappa Black

Vår Qore Low Rafter Du kan kombinere med lette chinos og dyktig iscenesette det uformelle utseendet ditt. 

Qore-Low-Sierra

Vår Qrand Cork Derby Er laget av den fineste korken og står for enkel eleganse. Om sommeren gjør han antrekket ditt til et skikkelig øye -fangere -sporty, friskt, selvsikker, men fremfor alt elegant!

Til Qrand Cork Derby

Riktig forretningssko for menn i et tilfeldig utseende

Det tilfeldige utseendet gir den moderne mannen mye omfang. Du kan knapt gjøre noe galt her. En Bluejeans til en moderne jakke med fargede joggesko? Ja, det fungerer i det tilfeldige utseendet. Imidlertid bør du alltid sørge for at det passer for kontoret.

Alle som starter i et selskap og bør kle seg, anbefales godt å komme den første dagen i det subtile forretningsforholdet. Så du er ikke for elegant, men ikke kledd for uformell heller. Ta en titt på stilen til dine mannlige kolleger de første dagene og tilpass deretter antrekket ditt. Så du unngår definitivt et fett. Eller vil du føle deg komfortabel hvis du er den eneste i jeans? 

Hvilke herresko som følger med det tilfeldige utseendet på kontoret

I utgangspunktet er du ganske fri i valg av riktig sko. Det er hjertelig velkommen å være en edel forretningssko for jeans, men du kan også bruke joggesko.

Likevel skal det ikke se for mye ut som et fritidsutseende, men fortsatt stilig! Og den uskrevne loven er: Uansett hvor uformell skoen er, må den alltid være ren og godt holdt!

Vår Piquant Sierra Sett en flott aksent gjennom den hvite sålen og den vakre jordiske fargeleggingen. Den kan bæres perfekt for jeans med en elegant polo -skjorte.

Business Casual-Piquant-Sierra24bmgynumb9rd

Pikant

 Også vår Sloq blå Passer for kontoret. Det ser smart ut, er uformell og behagelig og fremdeles helt fasjonabelt.

Hvis du ser på aspektene som er nevnt ovenfor, kan du til slutt bruke nesten hvilken som helst sneaker. Ta en titt på alle modellene for menn og få det uformelle utseendet til din helt egen stil:

Alle joggesko for menn

Med letthet til riktig forretningssko for den moderne mannen

Du skjønner, det er ikke så vanskelig å finne den rette forretningsskoen for menn. Med våre zaqq barfot sko, er du som en moderne selvsikker mann alltid stilig og perfekt kledd etter anledningen. Du er garantert å ikke finne mer komfortable forretningssko for menn!

Bla gjennom rett etter din passende modell:

Til alle forretningssko for menn

Tilbake til bloggen
1 av 3