De vakreste og praktiske barfotskoene til sommerkjolen

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

Å ha på seg en lett sommerkjole ved varme temperaturer føles ganske enkelt bra. Som kvinne har du et stort utvalg fra lang til kort, fra bare å spille. Så behagelig og stilig som kjolen kan være, blir hele utseendet raskt ødelagt hvis det høyre fottøyet ikke er slitt.

Heldigvis trenger dagens stil -bevisst kvinne ikke lenger å presse inn altfor stramme høye hæler for å skape et elegant utseende. Med våre barfotsko trenger du ikke lenger gjøre uten noe. Balanseringsloven mellom komfort og stil er enkel med våre forbløffende sommersko. Ta tak i de luftige klærne dine og kombiner dem med våre elegante zaqqs!

 

Våre barfotsko gir deg sommerens utseende

Barefoot sko i hvitt, i skinnende sølv eller gull, så vel som i nakne toner passer perfekt til kjolen og får hele antrekket til å se mye mer sommerlig ut. Vi presenterer noen av våre populære barfotsko her som du kan ta med deg sommerkjolen optimalt.

Barefoot Sandal Aisle-Goldneyc33hklrtsh

 

Sølv eller gull barbeint sandaler til kjolen

Sandalene våre i sølv og gull gir subtil glamour til antrekket ditt uten å fange for mye i øyet. Sølv- og gulltoner er feminine og fremdeles nøytrale nok til å matche hver kjole.  

Cliq Gold - Vår mest populære sandal

Gold Sandal Barfoot

Vår CLIQ er utrolig feminin på grunn av sine spesielle oppgaver. I sølv og gull gir han deg en ekstra jick på stil! Bruk den til den lange kjolen eller en kort tunika -kjole.

 

Qeep Gold

Barfot sandalkjole

Sandalen er veldig elegant på grunn av den dekorerte stroppen på forfoten. De bakre stroppene er spesielt fine for å understreke elegansen. Qeep er alt -rounder og passer til den korte eller lange sommerkjolen, men du kan også bruke bohem.

 

Sliq sølv

Komfortabelt sandalsølv

Sliq er vår sportslige sandal. På grunn av den elastiske stroppen kan du sette dem på veldig raskt og komfortabelt. Til tross for hans sportslige silhuett, ser den veldig feminin ut i sølvfargen. Sliq er din følgesvenn til Jeans -kjole, det uformelle miniskjørt eller en kort jumpsuit. 

 

Ballerina i delikate farger til sommerkjolen

Sommersko i nakne toner er spesielt delikate og ser derfor sensuelle ut. De er iøynefallende og den perfekte følgesvenn hvis du vil fokusere på sommerkjolen din.

 

Vri godteri

Dyne Ballina-nakne

Våre vri ballerinaer er spesielt populære fordi de er mega myke og fleksible. Rull sammen Twist godteri i en delikat rosa og med sølv edelsten passer til hver sommerkjole og gir deg et jentete utseende.

 

Pinq godteri

Eleganter-ballerina kjole

Verken Ballerina eller Sandal - den perfekte blandingen av begge deler! Med Pinq -godteri kan du ikke gå galt! Det er edelt, elegant og likevel sjarmerende reservert. PINQ passer perfekt til kontoret for kontoret, men også med den luftige, uformelle sommerkjolen.

 

Qiss naken

Ekstravagant barfot ballerina

En ekstravagant ballerina for sommeren - det er vår Qiss! Den delikate fargen viser Qiss sjenert, men den høye akselen og skinnstroppene gir den en spesiell karisma. Med ballerinaen kan du virkelig iscenesette alle ekstravagante sommerkjoler. 

 

Hvite barfot joggesko til sommerkjolen

Mange stjerner viser det - det trenger ikke alltid å være en sandal eller en feminin ballerina! Den stilige kvinnen liker også å bruke en hvit sneaker med sommerkjolen. Du kan bruke en leken kjole med ruffles eller en lang, luftig jumpsuit og ta med en dyktig pause i antrekket ditt gjennom joggeskoene. Med denne kombinasjonen viser selvsikre kvinner at eleganse og sporty laissez-faire er ganske sammen.  

 

Qore Low Vegan White

Veganer-Weisser sneaker

Det øvre materialet i denne store sommersneakeren er laget av elegant kork. Lett, hyggelig å ha på seg og perfekt for hver sommerutseende! Qore er din hvite veganske sneaker, som kan kombineres for enhver sommerkjole.

 

Qnit White

Weisser Sneaker Summer Dress

Med vår populære strikkesko i hvitt bringer du sportslighet til antrekket ditt. Den passer perfekt med en denimkjole, en rockabilly -kjole eller overdimensjonert skjorte og gir deg et ekstremt uformelt sommerutseende. 

 

Sommerkjoler med sexy ankelstøvler

Ankelstøvler til sommerkjolen? Boho-chic har vært trendy i årevis og ankelstøvler går perfekt. Du kan kombinere både lange kjoler og korte kjoler i boho-stil for våre halvhøye barfotstøvler.  

 

Gladiq Cognac

Ankelbåt sommerkjole

Gladiq er faktisk ikke en ankelbåt i konvensjonell forstand, fordi skoen er skåret opp. Alle modige jagerfly bærer selvsikkert gladiq ikke bare til bohemsk stil, men også til den elegante cocktailkjolen.

 

Equity Cork White

Weisser-Kork-båt

Ankelbåten vår er laget av kork er uformell, men på grunn av sin lysfarging ekstremt edel og sommer. Det passer alle boho -kjoler og understreker stilen din i perfeksjon.

 

 

Sommeren kan komme, for med våre zaqqs bruker du sommerkjolen din med stil og komfort! Du trenger ikke lenger å bestemme deg mellom sexy sommerkjole med ubehagelige sko eller uformelle antrekk med komfortable sko. Med våre barfotsko til sommeren er du stilig, feminin og helt komfortabel.

Føl deg fri, føl Zaqq!

Tilbake til bloggen
1 av 3