Barfot sko som du må ha om høsten

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Det føles fortsatt som om sommeren aldri slutter. Likevel er det nå på høy tid å forberede seg på de kjøligere dagene i året, fordi det ikke vil vare lang tid før vi må bruke varmere ting og sko. For overgangen kan vi trøste oss med loafers, ballerinaer og joggesko til det er tid for de varmere barfotskoene.

Vi har gode nyheter for deg. Mer og mer verdi er plassert på komfort i moteverdenen, så flate sko er spesielt populære høsten 2020. Du kan nå trygt stuve sandalene og flip -flops. Men ikke bekymre deg, høsten kan komme med våre komfortable barfotsko, og vi gleder oss!

Vi viser deg høsttrendene for ballerinaer, joggesko, ankelstøvler og støvler. Du vil ikke kunne forvente dine elegante barfotsko for de kjøligere dagene.

Loafers, moccasins og ballerinaer - feminine barfot sko for de varmere høstdagene

Loafers og ballerinaer må ha hver kvinne i skobæringen. På varme dager bærer du dem barbeint med stein og jeans og på kjøligere dager med strømpebukser. Så du kan bruke glidestøvlene i flere måneder og alltid se spesielt feminin ut. De er også perfekte når de reiser fordi de tar litt plass i kofferten. Ta på deg joggeskoene eller støvlene når du reiser og legg mokkasiner eller ballerinaer i bagasjen. Så du har dine komfortable barfotsko med deg for enhver anledning.

 

Qerp Black

Vår Moccasin Qerp Black er superstjernen for høsten. Stilig og feminin kan ikke være en glidesko. Med barfotskoegenskapene som gjør ham til den mest praktiske følgesvennen, er det ganske enkelt uslåelig. Qerp Black spilles gjennom prydsløyfen og likevel subtil nok til å matche alle antrekk. Bruk den som ønsket å skjørt, kostyme eller jeans - han vil alltid trylle frem en berøring mer femininitet i utseendet ditt.

Loafer høst-2020

Til Qerp Black - Klikk her!

 

Og hvis du bare vil ha en enkelt sko, må det være en svart, enkel ballerina som ganske enkelt passer til alt. Du kan bruke den til jeans, skjørt, til drakten og til og med joggebukser. Vi anbefaler vår Qarma Black. Med denne barfotskoen vil du ha det gøy i mange år og bære den til nesten alle muligheter.

Barfuss-Ballerina-Herbst

Til Qarma Black - Klikk her!

Liker du IT -spilleren, i andre farger og kutt er du garantert å finne din komfortable barfot ballerina i butikken vår. Ta en titt!

>> Alle barfot ballerinas-klikk her!

 

Barfotstøvler - et must om høsten

En støvel som ser subtil og feminin ut, skal ha alle i skobildet. Du kan erstatte ballerinaene dine direkte gjennom støvler hvis det blir for kaldt for en åpen barfotsko. Vi presenterer støvlene her som er spesielt trendy om høsten.

I tillegg til lange strøk, hører grøftfrakker og strikkeklær, hører ankelstøvler og støvler i alle versjoner av høsten. Med våre flate barfotbåter er du trendy. I år leder slående modeller med spenner og nagler samt blonder -oppstøvler ligaen. Støvler med broguinger er også spesielt populære i år.

Klassikerne skal selvfølgelig ikke savne i høst, de vil sannsynligvis aldri komme ut av moten. Disse inkluderer de enkle ankel -høye modellene, men også kne -høye, enkeltfargede støvler. De ser spesielt sexy ut og kan være fantastisk kombinert med feminine antrekk.

 

Chelsea støvler-de mest populære støvlene om høsten i flere tiår

Chelsea -støvelen var allerede populær på sekstitallet. Alle hadde på seg ham, men Beatles gjorde ham spesielt kjent. De elastiske innsatsene på begge sider utgjør det typiske utseendet til disse ankel -høye støvlene, men sørg også for at du enkelt kan skli inn i den.

I høst er de svarte og brune Chelsea -støvlene med og uten broguinger spesielt populære. Det er også mønstre som minner om dyreskinn! Våre barfot -Chelsea -støvler vil inspirere deg, og du vil gjerne bruke dem fra høst til våren.

Egenkapital svart

Chelsea-båt-Herbst-2020

 

Klassikeren blant våre barfot -Chelsea -støvler er vår egenkapital svart. I sin enkle henrettelse er han en langstrakt favoritt og ofte utsolgt. Snart kommer nye størrelser til leiren igjen, og så betyr det å være rask for deg før den er ute av trykk.

Til egenkapitalen svart - klikk her!

Vi har ikke bare egenkapitalen vår i den svarte versjonen, men også i andre farger, materialer og med broguinger. Vi er sikre på at din komfortable barfot -Chelsea -båt er der. Ta en titt på alle modellene:

Alle egenkapital - Klikk her!

 

Sparqle Shine Velors Black

Barfussboot-2020

Sparqle Shine lever opp til navnet sitt. Chelsea -støvlene ser ut til å være ute av mengden gjennom perlene. Sparqle er din subtile glitrende Chelsea -båt som vil inspirere deg.

For å sparqle Shine - Klikk her!

 

Qey West Cognac

Barfot sko -chlechsea båt

Vil du presentere deg fra din ville side? Da er vår Qey West Cognac akkurat din virkelige barfotsko for høsten. I hans sjiraffutseende og med høstfargen er du det absolutte øye -klemmeren med denne båten.

Til Qey West Cognac - Klikk her!

 

Motorsykkelstøvler - barfot sko kan også se steinete ut

Elsker du det Rocky og vil ha barfotskoen din ut av mengden? Sjekk deretter barfotskoene våre i stil med motorsykkelstøvler. Dekorert med nagler og spenner du er stjernen overalt!

Qlance Gold & Silver

Motorsykkelstøt-buckle-nagler

Uansett om det er i gull eller sølv, med denne båten, kan ingenting gå galt. Han er full av selvtillit - med Qlance rocker du høsten!

Qlance Gold & Silver - Klikk her!

 

Blonder -oppstøvler - de uformelle barfotskoene for høsten

På 1990 -tallet løp alle som ønsket å se kule rundt med snøring av et visst merke. Linda Perry fra 4 ikke -blondiner var aldri på scenen uten støvlene. Selv i dag er blonder -oppstøvler ganske enkelt en del av alle tilfeldige fritidsutseende. Har du ikke noe ennå? Da er det på tide!

 

Quintic Brogue Cognac

Halvhøye barfot sko høst

Når vi ser på kvintikken vår, kommer en sanglinje fra Nancy Sinatra spontant til tankene: "Avhandlingstøvler er laget for å gå, og det er akkurat det de vil gjøre". Det fungerer ikke mer kult, mer selvsikkert og mer behagelig enn med denne blonder -up -båten!

Til Quintic Brogue Cognac - Klikk her! 

 

Qice Blue

Halvhøye Schnuerboot-Herbst

Hvorfor alltid skinn? Merinoull er det ideelle materialet om høsten - fantastisk pustende og til og med temperaturregulerende! Du vil ikke bare finne vår Qice Lace -båt fra Merino Wool, men også i veganske varianter. Ta en titt på alle modellene!

Til Qice - Klikk her!

 

Parqer Brown

Brauner Schnuerboot

Parqer Brown er vår splitter nye bestselger. En barfotsko ble aldri utsolgt raskere kort tid etter utgivelsen i butikken. Med snørene og det eldgamle utseendet på læret ser barfotskoen også megal ut. Nye størrelser blir allerede gjengitt, dvs. åpne øyne åpne og raskt får tilgang til så snart de er tilgjengelig igjen.

Til Parqer Brown - Klikk her! 

 

Vi er sikre på at du nå gleder deg til høsten som vi gjør. Vi sørger ikke over sommeren med våre stilige barfotsko. Vi er veldig glade for å utveksle barfot sandaler for varmere høstmodeller.

Føl deg fri, føl Zaqq.

Tilbake til bloggen
1 av 3