Aktiv gjennom sommeren med quiq barfot sko

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

I ZAQQ -butikken finner du den rette barfotskoen for alle vær. Ikke bare sandaler er tilgjengelige for sommeren, men også tursko som er spesielt luftige. Med vår modell Quiq er en omfattende turné veldig morsom selv ved høye temperaturer.

Med sitt fleksible nettvev er denne barfotskoen spesielt myk og tilpasser seg perfekt til hver fotform. Stripene, som er laget av lær og svart versjon, gir stabilitet som er laget av vegansk materiale. Med vår utesål har du den beste beskyttelsen i feltet og godt grep for å vises sikkert på alle overflater.

Nå er det bare viktig å faktisk ta på seg Zaqqs og løpe av, for selv om sommeren gjør det deg morsom å være aktiv med høyre fottøy.

Zaqq utendørs barfot sko quiq


Er du alltid veldig motivert, eller er du flere av de som først må overvinne sin indre jævel før du drar til sportslige aktiviteter?

Kanskje det er for kaldt, for varmt, for vind eller for vått? Er du sliten eller har for mye å gjøre? Nå er det viktig å lure den indre jævelen. For hvis du er ærlig med deg selv, kan du komme med unnskyldninger og gode grunner skiller seg godt fra hverandre.

Zaqq Barefoot Shoes Hike Quiq


Det er faktisk gyldige grunner som lar sportslige aktiviteter klare seg uten. Hvis du for eksempel er syk, bør du behandle kroppen din for å hvile og foretrekker å bytte gir tilbake. En avslappet strekkenhet kan bidra til raskere utvinning. Men lytt alltid til din egen kropp i tilfelle sykdom for ikke å overbelaste den!

Zaqq barfot sko quiq tursko


Ofte er det imidlertid ingen gyldige grunner til bevegelsen, men late unnskyldninger. Før din indre jævel vinner, bør du alltid stille deg spørsmålet om du har en faktisk grunn til å la aktivitetene dine slipe eller om det bare er unnskyldninger. Hvis du er ærlig med deg selv, vil du kunne motivere deg selv! For da er det ikke for kaldt, for varmt, for vind, for trøtt eller for lite tid.

Der det er en vilje, er det en måte!
Og så står det: inn i Zaqq Barefoot -skoene og ut i naturen! Og det spiller ingen rolle om du bare tar en kort spasertur eller en utvidet turtur. Det er mye viktigere at du beseiret den indre jævelen.

Hver begynnelse er vanskelig! Men hvis du beveger deg regelmessig, vil du ikke lenger synes det er utmattende. Tvert imot, en beroligende rutine utvikler seg som er bra for kroppen og sjelen din. Bevegelse i hverdagen er ikke lenger en utfordring, men noe som ganske enkelt følger med det uten å måtte tenke på det eller motivere deg selv.

Fottur zaqq quiq barfot skoHøres for vakkert ut. å være sant? Prøv det selv og prøv å holde ut de nye bevegelsesrutinene i minst en måned.

Det er best å planlegge en fast tid hver dag. Det har ikke noe å si om det er 15 minutter eller 2 timer, det viktigste er at du holder deg oppdatert og ikke lar bevegelsesrutinen stoppe. Skriv inn ZAQQ barfot sko kvelden før. Så et blikk som et minne og komforten til Quiq vil være nok til å motivere deg på egen hånd, til å gli inn og løpe av.

Hva venter du på?

Føl deg fri, føl Zaqq.

Tilbake til bloggen
1 av 3