Zaqq Barefoot Shoes in Trend Colors 2022

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

ZAQQ Barefoot Shoes står ikke bare for den beste kvaliteten og bærekraftige produksjonen, men også for maksimal komfort. På grunn av kuttet, som er basert på fotens naturlige anatomi, den absolutt flate og fleksible sålen og den lave vekten du kjører nesten som barfot i en Zaqq.

Men ikke bare det, med en barfotsko fra samlingen vår er du sunn og komfortabel og også trendy! Og hva er bedre enn å bruke trendfargene i London Fashion Week?

Fargene for våren/ sommeren 2022 skal gjenspeile forbindelsen med jorden og ønsket om sikkerhet og varme. Men de viser også de vakre kontrastene som vi finner i naturen om våren og sommeren.

ZAQQ-Barefoot Shoes-2

Delikate pastelltoner minner om en blomstereng

Pastellfargene minner om en delikat blomstereng om sommeren, som på magisk vis tiltrekker deg. Du kan finne øm rosa, pastell lilla eller lett myntegrønn, ikke bare på London Fashion Week, men også i ZAQQ -butikken.

Hvis du liker ballerinaer, må du gjøre det Suqar Olive, Suqar Lightpink, Pinq godteri, Qerp Candy i tillegg til Qlaire Green vet. Joggeskoene passer også Sqill Mint, Sqill Rose, Qomfy Wide Rosa og Riq lilla Til pastelltrenden.

Livelige farger med uttrykk

I motsetning til pastellfargene, levende, ble også lyse farger valgt for London Fashion Week 2022, som viser hvor mye styrke som er i naturen. Dette inkluderer en intensiv rosa og en lys gul grønn. Ulike sterke brune og oransje toner kan bli funnet som jordiske farger. Selvfølgelig skal ikke vannet mangle, noe som alltid er lett å søke sin vei i naturen. Dette året er symbolisert av en spesielt intensiv blå og en lys turkis tone.
Zaqq-Barefoot Shoes 4

Disse trendene er også enkle å implementere med ZAQQ barfotsko
Ville vi være sammen med Taqq Brown eller IVIQ Sierra? Disse modellene jorden og symboliserer den rolige, avslappede og koselige siden av personligheten din.

Det blir mer spennende med de sterke vannfargene som gir deg en leken letthet. Sørg for å ta en titt Iviq turkis, iviq blå, Fliq Blue, Qnit mare på.

Zaqq-Barefoot Shoes 5

 

Klassiske farger som er tidløse

Siden trendfarger er avhengig av sesongen, utvalgte moteuken også klassikere som er helt tidløse. Med hvite, beige og forskjellige gråtoner vil du også bli anbefalt i de kommende sesongene og er fremdeles trendy.

Våre helt hvite joggesko Sloq hvit og Taqq hvit Du er garantert å ha den største gleden i mange år. Du kan også finne mange grå og beige modeller i butikken.

Zaqq-Barefoot Shoes 6

<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for kvinner her! >>

<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for menn her! >>


Kombinasjonen av motsetninger, uenighet og kontrast i naturen er spesielt populær våren/ sommeren 2022 og kan finnes overalt i moteverdenen. Og etter den lange vinteren kan litt farge og kontrast ikke skade, ikke sant?

Nå blir du spurt. Foretrekker du å nå de lette, delikate, smigrende pastellfargene, eller er de kraftige trendfargene nøyaktig din greie? Ingen av dem? Foretrekker du det klassisk og tidløs?

Uansett hva du foretrekker, vil du i ZAQQ -kolleksjonen din finne din komfortable barfotsko, som passer din stil.

Zaqq-Barefoot Shoes 3


I tillegg til forskjellige design og farger, har vi også et bredt utvalg av forskjellige materialer i butikken. Bomull, vegansk nett eller mikrofibervev samt lær og merinoull er tilgjengelige som et utvalg.

Det er best å se etter din nye barfotsko, som ikke bare ble produsert bærekraftig, men også bortskjemte deg med maksimal komfort. Med ZAQQ barfot sko sprayer du med energi og positiv karisma, fordi komfort sammenkoblet med et fasjonabelt design bare setter deg i godt humør.

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for kvinner her! >>


<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for menn her! >>


Tilbake til bloggen
1 av 3