Vårfølelser ved hver sving og trinn med sporty barfotsko

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Snart er tiden inne og naturen våkner igjen. De første blomstene spirer og solen får styrke. Våren er rett rundt hjørnet. På tide å snøre skoene og representere beina i frisk luft.

Zaqq Barefoot -skoene er din ideelle følgesvenn. Føl det levende gulvet under sålene dine og føl deg trygg og i gode hender på samme tid. Mens du driver med ny styrke i det blomstrende landskapet, liker føttene dine også å utvikle seg fritt. Takket være det pustende materialet kan du virkelig puste et lettelsens sukk utenfor, akkurat som deg.

Selvfølgelig blir ikke optikken forsømt. Fra lys og sporty til subtil og elegant - med oss ​​vil du finne den perfekte barfotskoen for deg og dine behov. Akkurat det rette for en aktiv start på den nye sesongen.


På vei til Zaqq. Føttene dine vil takke deg.

Riq-Purple-2

Ta bevegelse inn i livet ditt - med ditt nye barfotskudd

Mer sport er en av de vanligste resolusjonene for det nye året. På tide å implementere prosjektet. Dette er spesielt vellykket med ZAQQ -joggeskoene. Med sine glade farger skinner de rundt veddemålet med fjærblomstene. Så det er garantert å ikke være vanskelig å overvinne den indre svinehunden. Takket være deres lave vekt, går du spesielt bra.

Våre joggesko Qusqo og Riq i turkis og rosa er ideelle for å kjempe mot vinterbaconet. Selv om du virkelig får svette, er føttene godt ventilert gjennom nettmaterialet. Du kan finne flere fjærlyssko i vår allsidige løpeskosamling for kvinner.

Men selvfølgelig ønsker vi også å hjelpe herrene til å ønske våren velkommen med et sportslig program. Den knallblå Qnit og den lyse oransje Qynlee -skoen er en flott motivator. De har også en nettoverflate og inviterer deg til topp sportslig ytelse.

Riq-Yellow-3


Optimalt levert - enten det er i regnet eller solskinnet

Om våren står det: Kom deg ut i naturen. Dessverre, på denne tiden av året, er det ikke alltid bare full sol. Vi er ofte overrasket over dager med regnvær eller til og med snø. Slik at du ikke trenger å være hjemme på våte dager, har vi noen få vanntette sko som tilbys. Så føttene dine er optimalt beskyttet på fotturer og andre eventyr.


<< Du kan finne alle vanntette Zaqqs for kvinner her! >>

<< Du kan finne alle vanntette Zaqqs for menn her! >>

Utendørs barfotsko-13

HIQE -modellen støtter deg også med sin høye skaft i fjellregioner. Men selv i hverdagen er denne fargerike barfotskoen en absolutt øye -klemmer. Med riktig omsorg er han din pålitelige følgesvenn og gir deg og føttene dine med frisk luft i alle vær. Forresten, vi har denne lange løpende favoritten for menn og kvinner. I mange, unike fargekombinasjoner og 3 forskjellige akselhøyder.

Utendørs barfot sko 9aofxoqwyghizn

På vei til nye stier. Montblanq-, TREQ- og Vaqation -modellene gir deg mye, takket være deres ikke -skli. Akkurat det rette for aktive naturelskere som ikke viker fra været. Dette fargerike utvalget bringer virkelig hver fotsikker og tørr til destinasjonen.

Iviq-White

Elegant og sporty på samme tid - alt sammen for enhver situasjon

Etter turen kort til kontoret eller for et forretningsmøte? Ikke noe problem med disse klassikerne. Disse sportslige alle -overgangsskoene tilpasser seg enhver anledning med sin elegante og fasjonable design. De er ikke for fargerike, men de er på ingen måte dårligere enn kollegene.

Med sin hvite gummisåle er Shoqq -en vår helt trendy. Den brune sneakeren passer til hver treningsøkt - antrekk. Samtidig sikrer det et dynamisk preg med elegante klær. Det samme gjelder vår barfotsko iviq, som for tiden beriker vårt sneaker -tilbud for kvinner.


Den blå sloqen er den like sneakeren for menn. Det er lett og fleksibelt og gjør fortsatt et ekstremt høy kvalitetsinntrykk. Det er grunnen til at han også kan kombineres med dressbuksene og noen ganger til jeans.

Godt utstyrt for enhver anledning med Zaqq Barefoot Shoe - Spring - Vi er klare!

Føl deg fri, føl Zaqq.


<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for kvinner her! >>

<< Du kan finne alle Zaqq Barefoot -sko for menn her! >>

Tilbake til bloggen
1 av 3