Trendsko høst 2020 - med Zaqq barfot sko alltid oppdatert

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

Med våre barfotsko er vi alltid oppdatert. For å aldri gå glipp av forbindelsen, så vi rundt verdens catwalks. Vi er spesielt glade for at flate sko kan sees på mange moteshow. 

I dag presenterer vi deg noen trender i denne høstsesongen som du kan implementere perfekt med våre barfotsko. Komfortable sko kan se stilige ut. Med våre zaqq barfot sko lager du alle veier til catwalken din. Gardin for trendskoene høsten 2020.

 

Høsttrend for kvinner: Flat Mary-Janes

Mary-Janes sko kan sees overalt på catwalks i høst. Disse låseskoene som er avrundet foran og har en flat såle gir hvert antrekk en jentete sjarm. 

De flate Mary-Janes har eksistert siden 1920-tallet. På 1960 -tallet ble de imidlertid så populære av toppmodellen Twiggy at hver kvinne ville ha henne. De har aldri kommet av moten siden den gang og blir ofte kombinert til Lolita -stilen. I år viste de største motedesignerne sine nye kreasjoner med flate Mary-Jane-sko. 

Med våre banqets har vi Mary-Janes som komfortable barfotsko i butikken. Skinn kombinert med nettverksknebestander til miniskjørtet eller med fine strømpebukser til det feminine utseendet, du er akkurat trenden. Selvfølgelig passer de også til alle bukseantrekk.

Black-Mary-Jane sko

Du kan finne disse komfortable barfotskoene i svart, brune og naken. Hvilken farge bruker du denne sesongen?

>> For å modellere Banqet - dine nye Mary Jane Schuels - Klikk her! << 

 

Klassiske, hvite joggesko for menn

Et must for hver mote -bevisst mann. Hvite joggesko krydder hvert antrekk. De passer til dressbuksene og bringer en selvsikker, frisk lapp inn i utseendet ditt på grunn av stilen i stil. Men selv i jeans er du rett og slett uimotståelig med hvite joggesko.

Vi har stilige hvite barfot joggesko, som garantert vil oppfylle dine høye krav. Grip din kjære raskt før noen andre gjør det.

Høst trend-hvit sneaker

>> Vårt store utvalg av barfot joggesko, inkludert mange hvite modeller, finner du her! <<

 

Høye ridestøvler for kvinner - alltid trendy

Høyt ridestøvler kommer sannsynligvis aldri ut av moten. Også i år presenterer de beste designerne sin mote i kombinasjon med enkle, høye støvler. 

Ridningsoppstartssko

Med vår barfotsko -modell Qatch gjør du alle veier til catwalken din. Vi har det som tilbys med Gemstick og i glatt og semsket skinn. Se etter den nye ridestøtten med en gang.

>> For å modellere Qatch - dine nye ridestøvler - Klikk her! << 

 

Kampstøvler - barfotstøvler for kvinner og menn

Kampstøvler minner veldig om de grove snørene til soldater. Vanligvis har hun en tykk såle. Med våre kvintikk har du et stilig barfot skoalternativ til de tykke kampstøvlene. 

Disse blonder -støvlene kan bæres av kvinner og menn. Som en mote -bevisst dame, setter du dyktig en stil med stil med disse tykke støvlene når du kombinerer dem for feminint, lekent antrekk. Men de passer også perfekt med grunge -utseendet med revne jeans og Caro -skjorte.

Combat-Boots-Herbst-2020

Som mann kan du kombinere dem fleksibelt også. Du ser etter det elegante forretningsantrekket, men også for brukte jeans ganske enkelt megatrendy. 

Kamp båt barfot sko

Du kan finne vår barfotsko -modell Quintic i mange versjoner: laget av forskjellige materialer, med koselig indre fôr, uforet og i forskjellige farger. Hvilken liker du best?

Til Quintic - dine barfot lisser - klikk her! 

 

Chunky joggesko for kvinner og menn - de slående barfotskoene

Stygge joggesko vil bli erstattet av tykke joggesko denne sesongen. Dette betyr de spesielt slående modellene. Lyse farger og slående dekorasjoner lager tykke joggesko. Som dame kan du bruke gull- og sølvfargede modeller. Våre barfotsko i lyse farger implementerer også denne trenden perfekt. Med disse slående barfotskoene kan du vise både som dame og som en gentleman at mote er viktig for deg.

Chunky joggesko barbeint sko

Hvilken tykk barfot sneaker bruker du?

>> Alle joggesko for kvinner - Klikk her! << 

>> Alle joggesko for menn - Klikk her! <<  

 

Klassiske dressesko og loafers for menn - de elegante barfotskoene

Alle må ha en klassisk herresko, fordi elegante derbies, Oxfords, George Boots eller Monkstraps aldri kommer ut av moten. Med disse skoene har du alltid rett. For dressbukser eller uformell til jeans, ser du bare bra ut med våre elegante barfotsko.

Elegant-foot sko menn

Grifere til vår Briq, Peq -modell eller Smart Monq. Med våre elegante zaqqs er du helt stilig og komfortabel. 

>> Alle elegante barfotsko for menn - Klikk her! <<  

 

Med Zaqq barfot sko full i høsttrenden

Er det ikke flott at vi er veldig trendy med våre barfotsko? Enten på catwalken eller på fortauet, trenger du ikke å gjemme deg med Zaqqs. Og hvor godt at ingen vet at Zaqq kalles en komfortabel barfotsko. 

Våre Zaqqs kombinerer komfort og elegant design til perfeksjon. Du kan også delta i nåværende motetrender med komfortable barfotsko. Høst- og vintersesongen kan komme, for med Zaqq har du den rette følgesvennen for hvert antrekk.

Tilbake til bloggen
1 av 3