Stilig gjennom den kalde sesongen med barfot sko

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Har du også fordommer at komfortable fottøy og eleganse ikke stemmer overens? Vi beviser det motsatte med ZAQQ Barefoot Shoes!

Her gir vi deg noen få forslag til hvordan du lager et stilig antrekk med våre komfortable barfotsko. Det kunne ikke være mer elegant og behagelig. 

 

Elegante barfot sko for kvinner

Flate barfot sko til skjørt? Det fungerer ikke? Ja, og det ser til og med bedårende ut! 

Du trenger ikke lenger å presse inn i de stramme og altfor høye høye hælene til å se bra ut, men for å ha smertefulle føtter etter en kort båre. Med våre zaqq barfot sko har du et stort utvalg av feminine sko som smigrer figuren din og avrunder antrekkene dine perfekt. Feminint utseende og fortsatt være på helt komfortable såler - ZAQQ gjør det mulig.

>> alle vinter barbeint sko for kvinner - klikk her! << 

 

Stilige barfot sko for menn

Hvilke barfot sko går best med dressbuksene? Den klassiske virksomheten halvsko gir liten beskyttelse ved kjøligere temperaturer og snø og snø. Men hvilke høyere sko kan brukes for en dress? 

Vi har utarbeidet noen forslag til menn barbeint sko som du kan bruke stilig på en kald vinterdag. Disse modellene er tidløse design som aldri kommer av moten. Så det er verdt å kjøpe minst noen få komfortable barfotsko for de kjøligere temperaturene, fordi du vil dra nytte av det i mange år.

>> alle vinter barbeint sko for menn - klikk her! << 

 

Enten mann eller kvinne, her vil du finne inspirasjon til en fasjonabel og elegant stil. La oss gå!

 

Attraqt Nappa Black

Enkel, elegant og megabe:

Attraqt vår er den bagasjerommet du må ha om vinteren. Enten matet eller urolig, denne støvelen bringer sensualitet inn i utseendet ditt.

Med svart figur -hugging strekkbukser og honningfargede gensere har du ditt komfortable og elegante antrekk som passer enhver anledning.

Barefoot Boot Ladies-1

Newquay Brown

Ledningsbukser er helt populære igjen! Vår varme blonder -båt Newquay passer perfekt med rustfargede ledningsbukser kombinert med den hvite skjorten. Med en elegant frakk over seg, er du godt kledd for en omfattende spasertur gjennom byen og ser helt stilig ut.

Warm-Rarefoot Shoes-Men-1 

Equity Berry

Chelsea -støvelen vår i bringebærrøde tonen kommer til sin rett i kombinasjon med dekkede farger.

Med en kremfarget genser til det svarte miniskjørtet ser du i egenkapitalen vår for å bite - et antrekk som definitivt er imponert!

Red-Schelsea-Boots-1Red-Schelsea-Boots-3 

Roqq Trail

Er turtleneck -gensere ute? Tuller du meg? Er du seriøs når du sier det! Sporty frisk og likevel stilig, du kombinerer en gul turtleneck -genser med blå jeans. På passende måte kan du bruke vår Roqq Trail Black eller Brown, som også følger deg for hver tur.

 ROQQ-TRAIL-BLACK_KRS7964-7

Equity Brogue Cognac

Den brune tonen i vår egenkapital Brogue Cognac gjenspeiles perfekt i den brune skinnende isen. Spesielt sexy med et kort miniskjørt, men du kan også bruke svarte mager jeans og se helt stilig ut.

brun barfot båt-1Brown Barefoot Boat-2 

Arq svart

En elegant honning -gul genser kombinert med blå dressbukser - du kan gå til kontoret med den, men du er også kledd med stil til jul. Med vår svarte ARQ blir antrekket perfekt - en George -støvel som ikke kan være mer praktisk.

Barfot sko-blå dressbukser-1Barfot sko-blå dressbukser-2 

Quintic Winter Brogue Cognac

Våre Fed Quintics er perfekte for å gå gjennom vinterlandskapet. Kombiner den brune blonder -up -båten med svarte bukser for å være farget og matchende XXL -skjerf. Svart frakk over den, og du er varm pakket og super praktisk på veien med Quintic.

Quintic Winter Brogue Cognac-49 

Egenkapital svart

Vil du ha hele programmet? Kombiner deretter en svart drakt til den hvite skjorten og bruk de svarte Chelsea -støvlene. Med dette antrekket kombinerer du stilig eleganse med sporty letthet.

Brown Barefoot Boat-3 

Quintic Winter mørkebrun

Sporty og enkel og absolutt forførende. Vår kvintiske vinter i mørkebrun er en virkelig god figur med den tynne blåjesen og lysgenseren med en passende frakk. Med dette antrekket du stråler med selvtillit!

Quintic Winter Brogue-Dark-Brown2-26 

Som du kan se, kan du lage et stilig utseende med noen få utvalgte deler. Våre Zaqqs perfekte antrekket ditt, men gir deg også den høyeste komforten.

>> alle vinter barbeint sko for kvinner - klikk her! << 

>> alle vinter barbeint sko for menn - klikk her! << 

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

Tilbake til bloggen
1 av 3