Motetrender for 2021 med barfot sko

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Som hvert år er de nåværende trendene basert på mote som vises på catwalks i verden. Det trendy utseendet i 2021 kan kombineres perfekt med våre zaqq barfot sko.

I dag ønsker vi å introdusere deg for noen nye trender fra 2021. Har du alltid ønsket å bruke skulderputer? Så er denne sesongen ditt veldig personlige moteår! Men dyretrykk og ømme nakne toner er fremdeles absolutt i.

Vi er spesielt glade for at det er flere og flere merker verdi på bærekraftige materialer. Så du kan stole på ressursvennlig behandling fra topp til bunn.
Med våre zaqqs på føttene kan du implementere ethvert utseende, fordi våre barfotsko ikke bare er mega -komfortable, men også super trendy. Stil og komfort går perfekt sammen og inngår en perfekt symbiose med vår bærekraftige produksjon.
Din ZAQQ venter allerede på deg, men la deg nå bli inspirert av motetrendene for 2021.

Kombiner Pantone Trend Colors 2021 med barfotsko

I år kåret Pantone Ultimate Grey og lysende gult til trendfargene i 2021. Kombinert går den subtile grå og den mektige gule ganske enkelt sammen fantastisk og gir hvert utseende en selvsikker og kraftig karisma!

Barefoot sko Patone Trend Color-2021

De mest kjente motedesignere og moteshow tar også opp trendfargene i 2021 og viser mote i gult og grått.

Å belyse gult er kraftig som solen. Denne fargen utstråler allerede energi ved synet. Hvis du liker det litt mer subtilt, kan du bare bruke en varmere honninggul.

Du kan sette sammen utseendet ditt veldig ønsket - enten med grå klær kombinert med gule barfotsko og tilbehør. Eller for modige trendsettere også i gule og matchende grå sko.


>> til våre gule barfotsko - Klikk her! <<

>> til våre grå barfotsko - klikk her! <<

Egnet barfot sko for trendy dyreutskrift

Barfot sko animally print-2021

Hva passer bedre til den urbane jungelen enn dyretrykk? Disse utseende har vært veldig trendy i årevis, men i år ser Leopard og Zebra imidlertid ut. Kombinert med passende joggesko, lager du et utseende som er selvsikker og ekstraordinær.
Du kan bruke hvite eller svarte joggesko perfekt med sebra -mønsteret for å gjenoppta fargene på føttene. Alle varme brune toner passer for det kraftige leopardutseendet.

>> til våre hvite barfotsko - klikk her! <<

>> til våre svarte barfotsko - klikk her! <<

>> til våre brune barfotsko - klikk her! <<

Ballonghylse og skulderpute i 2021

1980 -tallet er definitivt tilbake! Allerede i fjor var skulderputene og ballonghylsene fasjonable og åttitallet trenden vil fortsette denne sesongen. Hvis du virkelig er modig, når du også lyse farger.
Blazer og bluser med brede skulderputer kan raskt se maskuline ut. For å gi utseendet ditt mer femininitet, bør du bruke filigran barfot sko! Ballerinaer er det beste valget!

Barfot sko look-shoulder pute

Brede bukser går perfekt med barfotsko

Brede bukser er et must i 2021. Du kan selv bestemme om du vil bruke en lett bagasjeroms jeans eller en virkelig brede marlbukser.
Sneaker barfot sko passer perfekt til begge stiler. Fra vårt enorme utvalg viser vi deg noen super feminine sneaker -modeller.


Barfot sko brede bukser

Skolejente -stil med barfot sko - 2021 A Must Do

Barefoot sko Mary-Janes

Du leser med rette, i år er det uniformer som er veldig trendy for skolejenter. Camped skjørt med en bluse og genser med en V-hals. Hvis du vil se spesielt sexy ut, kombinerer du en kortere karokke med nettverksstrømper. Hvis det er ment å være mer subtil, velger du et enkeltfarget midi -skjørt med ugjennomsiktige strømpebukser.
Og hva passer bedre på skolejenta -stilen enn Mary Jane's sko? Typisk for dette er den jentete formen og stroppen for stenging. Vår barfotsko -banqet er modellen som er laget for skolejenteutseendet.

>> til Banqet - Klikk her! <<

2021 i patentskinn også med barfotsko

Kjoler, jakker, leggings og vesker - det kan ikke være nok patentskinn. Men patentskinn er ikke bare dagens orden på verdens catwalks. Du kan enkelt kombinere denne trenden med utseendet ditt.
Enten helt i maling eller bare som en aksent i form av en jakke, veske eller med l -shoes. Selvfølgelig vil du også finne passende lakkmodeller under våre barfotsko!

Barfus sko lakk skinn

Vår Quail Ridge Black skinner ikke bare, men ser også utrolig elegant ut med den indikerte tilnærmingen i sålen. Hvis du vil at den skal være sportsligere og sommerlig, må du ha Qimberly Blue - en barfotsko som overbeviser med malingstrimler på sidene.

Rosa men mindre: barfot sko i naken

Barfus Shoes-Nude-Rosa

Rosa er sannsynligvis fargen som er mest koblet til femininitet. Men ikke bare kvinner har lov til å følge denne trenden, også mote -bevisste menn bruker trygt den rosa skjorten.
Rosa vil sannsynligvis aldri forsvinne fra moteverdenen, men det er alltid forskjellige fargerfarger som er spesielt populære. I 2021 er du bedre å ikke nå den kraftige rosa, men snarere delikate rosa toner.
Selvfølgelig har vi også din barfotsko i butikken. Du har et stort utvalg fra Zartrosa til naken. Det er best å rumme gjennom seg selv.

>> til våre nakne og rosa barfotsko- Klikk her! <<

Bærekraft 2021 fullt i trend

Barfus Shoes Trends 2021

Endelig har temaet bærekraft også nådd de store moteselskapene. Materialer som er produsert ressurssparing eller til og med kommer fra resirkulering er veldig populære.
Med våre barfotsko kan du også fortsette motetrenden på føttene, fordi alle ZAQQ -er ikke bare er ekstremt komfortable, men også fra bærekraftig produksjon.
Ta en titt på bomulls- eller korkmodellene våre.

>> til våre veganske barfotsko - klikk her! <<

Og? Hvilken trend for 2021 liker du best? Enten brede bukser, dyreprint, lakk og skinn, bred skulderpute eller skolejente ser ut - med våre bærekraftige zaqq barfot sko har du alltid rett!

Føl deg fri, føl Zaqq.

Tilbake til bloggen
1 av 3