Med vanntette barfotsko gjennom skittent vær

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

Bruket vær i stedet for varme vårdager - så vi frem for tidlig? Ikke i det hele tatt, fordi vi blir trukket ut i naturen selv på regnfulle dager. Takket være våre vanntette Zaqqs, er det ikke lenger dårlig vær.

I butikken vår vokser vårt utvalg av vanntette modeller og vår erfaring viser at dette er akkurat det kundene våre etterspurte. Våre zaqqs fra denne kategorien består av forskjellige materialer. Vi produserer barfot sko laget av vokset skinn veldig klassisk. Nappa eller semsket skinn er dekket med et lag med fett for å danne en barriere for å trenge gjennom vann. Vi har også barfot sko laget av uvanlige lærtyper og vegansk materiale, som er absolutt vanntette på grunn av vår spesielle ZAQQ indre membran.

For å beskytte skoene dine mot regn og fuktighet permanent, bør du ikke forsømme omsorgen. Så dine Zaqqs forblir ikke bare vanntette, men også glatte og vil følge deg i mange år. Vi har gitt nyttige tips for vedlikehold og rengjøring for deg. Der finner du presise instruksjoner for hvert materiale med spesielle produktinstruksjoner.

Slush eller konstant regn kan ikke ødelegge moroa med å bevege seg utendørs. I de vanntette barfotskoene og på neste eventyr!

Hva venter du på?

Hiqe-den vanntette utendørs barfotsko

Hiqe er din halvhøye barfotsko som venter på å erobre verden med deg. Som en lojal følgesvenn er han ved din side på alle tursturer og utendørs eventyr. Denne modellen har vært en av favorittene i butikken i årevis. For å oppfylle våre kundekrav, finner du denne vanntette barfotskoen laget av forskjellige farger og materialer så vel som i lav, midt og høykutt.

Alle varianter av Hiqes er utstyrt med vår spesielle utesåle til å gi deg nok grep i feltet. Som alle andre ZAQQ -såler er dette selvfølgelig veldig fleksibelt og helt flatt. På innsiden har vi gitt denne utendørs skoen i alle varianter med vår indre membran fra ZAQQ, som er absolutt vind og vanntett, men som fortsatt har føttene puster.

Vanntett hiqe laget av lær

Nøyaktig to varianter av vår populære tursko er laget helt av velour -skinn på utsiden. Kombinert i vakker himmelblå med en lys gråfarge har du en flott barfotsko med Hiqe Mid Azure Waterproof, som ser frisk og super moderne ut. Hvis du trenger mer farge, vil du like vår Hiqe Mid Turquoise vanntett. En vellykket fargekombinasjon av beige, lilla og turkis gjør disse vanntette barfotskoene helt unike.

Vanntette utendørs støvler

Waterproof-ZAQQ Barefoot Shoes

Se Hiqe nå - klikk her!

Hiqe laget av vegansk øvre materiale og vanntett membran

Våre to lave utendørs barfot sko Hiqe Low Brown Blue og Hiqe Low Vegan Camel Red er dine vanntette, veganske modeller for de varmere dagene i året. Hvis du trenger mer beskyttelse, vil du hoppe gjennom sølepytter og ønsker mer stabilitet i ankelområdet, så se på vår høye, veganske varianter Hiqe Brown Blue Waterproof og Hiqe Vegan Sierra vanntett. På grunn av den vanntette, veganske indre membranen, er de fire nevnte barfotskoene absolutt vanntette.

Vegane vanntette barfotsko

Hiqe fra en kombinasjon av lær og netting

Vi har totalt 9 modeller som består av en kombinasjon av kosete nettstoff med skinn. Fra de forskjellige designene fra lav til høykutt og fargene fra svart til knallblå er du garantert å finne din vanntette barfotsko som du snart vil løpe over bakke og stein.

Vanntette barfotsko fotturer

 

Din nye Zaqq Outdoorsbuddy venter allerede på deg i butikken vår! Nå trenger du bare å velge en av 15 varianter.

Ta en titt på alle Hiqes - klikk her!

Daqota - den vanntette blonderbåten for enhver anledning

En vanntett snøring for hverdagen, men også for ditt neste utendørs eventyr: Daqota er den elegante alt -rounder som du fremdeles mangler i garderoben din!

Denne modellen er også utstyrt med vår spesielle ZAQQ indre membran og er derfor absolutt vanntett. Daqota kombinerer funksjonaliteten til en utesko med utformingen av en halv høy blonder -båt for enhver anledning. Hvis du leter etter en vanntett barfotsko som fører deg komfortabelt gjennom hverdagen, men som også klatrer opp hvert toppmøte med deg, blir du godt rådet med denne modellen.

Enten svart, brun, blå eller grå - Daqota er den nye trendy skoen i Zaqq -butikken.

Vanntett Daqota Schnuerboot

Ta en titt på alle 12 vanntette Daqotas - Klikk her!

 

Linq - Den vanntette barfotskoen for golf

Det må være mer elegant for deg? Ikke noe problem, vår vanntette LINQ er din barfotsko, som ikke bare skinner på golfbanen, men også er uslåelig på kontoret og den omfattende byens spasertur. Det fine Nappa -læret laget av snøhvit og lysebrunt ser to ganger med hulldekorasjonene. Med denne barfotskoen har du funnet en vanntett følgesvenn som gir deg et elegant preg med denne barfotskoen.

vanntett golfsko

Til vår vanntette golfsko - klikk her!

 

Briq - The Waterproof Jetty

Briqen vår fortsetter elegant. Denne modellen er en klassiker hvis du leter etter en barfotsko som du også kan ha på deg ved forretningsanledninger. For dressbukser eller jeans, går du ikke galt med Briq. For å garantere deg veien til kontoret på regnfulle dager med absolutt tørre føtter, vil du finne vår Briq Brogue vanntette svart blant alle 17 varianter. Helt vanntett, fantastisk elegant og ikke å bli slått i komfort, har du funnet din stilige barfotsko.

 Vanntette barfotsko dressesko

Til vår vanntette Jetty Briq - Klikk her!

 

Expeq - vanntett barfotsko for utendørs og hverdag

Det er ikke uten grunn at vår favoritt Expeq gjennom tidene er en bestselger blant våre barfotsko. Enkelt nok for hverdagen, men med alle egenskapene til en utendørsbåt har du alltid riktig sko klar med ExpEQ. Du kan finne denne barfotskoen i veldig forskjellige versjoner, inkludert Nappa og Veloursleder samt vegansk materiale.

Alle expeqs er absolutt vanntette og mega -komfortable. De er subtile med monokrom design og kan også kombineres mer elegant eller sporty - akkurat som du trenger.

Vanntette barfot sko-expeq menn

Vanntette barfot sko-expeq damer

Vanntett barfot sko-expeq-2

Til expeq - klikk her!

 

Quest Barefoot Shoe: Vegansk og vanntett

Du kan finne vår vanntette søken i 7 forskjellige varianter i ZAQQ -butikken, inkludert 6 absolutt vanntette. Du erkjenner at ordet "vanntett" er i Schuhname. Denne veganske barfotskoen er ikke bare tilgjengelig som Au -Shoe, men også som en halv høy blonder -oppstøvler og gir deg den høyeste komforten på regnfulle dager, men med den høye pusteevnen selv om solen skinner.

Quest vil inspirere deg, finne favorittene dine ut av alle varianter med en gang!

Vanntette barfot sko 9

Til oppdraget - klikk her!

 

Quintic - The Waterproof Classic Among Barefoot Shoes

Klassikeren blant våre blonder -oppstøvler - vår Quintic! Vi har denne modellen i totalt 21 forskjellige material- og fargevarianter i butikken, inkludert tre vanntette. Som med ovennevnte søken, har vår vanntette kvintikk også tillegget vanntett i navnet. Så du kan finne dem veldig enkelt.

Quintic er en klassiker fordi disse barfotskoene kommer uten mye frills og kan være elegante og kan kombineres med det enkeltfargede designet. Forresten, vi har også to kvintikere som blir matet varme i tillegg til den vanntette funksjonaliteten - perfekt for den kalde vinteren!

Vanntette barfotsko støvlerVanntette barfot sko damer

Til Quintic - Klikk her!

 

Som du ser har vi et bredt spekter under våre vanntette barfotsko. Vi er sikre på at du finner din nye favorittkompis i vår Zaqq -butikk, som ødelegger deg med maksimal komfort og sikrer tørre føtter selv når det regner.

Føl deg fri, føl Zaqq.

Tilbake til bloggen
1 av 3