Med chuqqs barfot sko i festivalens sommer

Mit CHUQQS Barfußschuhe in den Festival-Sommer

Vi ventet tålmodig i lang tid, var fulle av håp og forventning for tiden fremover. Nå har øyeblikket for frihet, fritids- og gatematfestivaler kommet. Til slutt for å gå til "utenfor" og for å glede oss over livene våre igjen. 

Lengselen etter sommerfestlivet, brølende basser og koselige sommernetter sammenkoblet med bålatmosfære og gatemat nye kreasjoner, som Flambent Ice eller Mini, har brutt seg inn. For å feire under Starry Sky, den dunkende bålen med koselige gitarlyder og turbulente som skjer, er du alltid i første rad med Chuqq -ene. 

Zaqq-chuqqs barfot sko-2

Den uformelle glatte lær Chuqq kan overleve de overdådige festivalene uten bakrus og kombinerer alle fordelene med en barfotsko. Han er med sin moderne gummisåle, dens hvite tåhette og lettheten til trendsetteren i uroen. Den glatte skinnskoen overlever også regnfulle kvelder, sølte drinker eller svette konserter. I det fargerike maset og maset dukker det opp dine halvhøyde sneakerstøvler fra mengden og oppfordrer deg til å danse med ikke -skli gummisolene. 

Med de hvite skolissene og ZAQQ -emblemet, vil Chuqq -ene bli virkelig unike gjenstander. Zaqq Barefoot -skoen forbinder den fine Nappa øvre skinn med skoen til et stilig utseende med sømmene. Det åpne og pustende glatte læret ble forsiktig solbrun og spesielt pusset. Den svært fleksible, anti -slip, slitasje -resistente sålen ble sydd av håndarbeid med løsningsmiddelfrie bindinger på skaftet. 

Med våre chuqq -er i fargene av hvitt, grått, svart og blått, er du godt utstyrt for fest- og konsertliv og kan glede deg over den stormeste tiden selv.

Føl deg fri. 

Zaqq-chuqqs barfot sko 3
Tilbake til bloggen
1 av 3