Kule høsttrender 2021 med barfot sko

Coole Herbsttrends 2021 mit Barfußschuhen

Endelig er han der - høst! Nå er det på tide å få de varmere delene ut av garderoben og forberede seg på de kule dagene.

Komfort er veldig viktig i år, og trendene kan kombineres perfekt med våre barfotsko.
Om høsten fortsetter også pantonene med trendfarger som lyser opp gult og ultimate grått. I tillegg skal beige, rosa, frodig grønn, blågrå og Bordeaux-rot ikke mangle i antrekkene dine.

Hettegensere mit barfot sko

Høsttrend 1: kombinert hettegensere elegant

Alle har hettegenser i skapet. Du er rett og slett perfekt i ditt eget hjem eller for joggingrunden i parken. Men hva med en hettegenser så kontorutseende? Det fungerer ikke? Det fungerer!

Bare kombinere hettegenseren med mer elegante klær og stilige sko. Da ser hele antrekket fremdeles uformelt ut, men samtidig er det absolutt egnet for verv hvis du ikke trenger å holde deg til en streng forretningskleskode.

Lyse hettegensere i hvitt eller beige har generelt litt edlere. Hvis du trekker en blazer om det, kan ingenting gå galt. Det er best å velge en overdimensjonert blazer, den skal være minst en størrelse større, for etter alt bruker du din varme hettegenser under.

Hvis du vil ha det generelt, bør du kombinere et passende skjørt eller elegante stoffbukser og velge stilige sko.

Vår forretningsmodell Iqon er laget for dette utseendet. Imidlertid er våre attraqt barfotstøvler også egnet.

Barfot sko fuer beats

Høsttrend 2: bootcut jeans

I år opplevde påvirkningsbuksene en virkelig vekkelse. Stjerner demonstrerer det og kombineres med tilfeldige joggesko. Enten du vil ha et bredt bredt ben eller det liker det litt mer subtile, kutter Bootcut -jeans en flott figur. Hvis du fører jeansene på gulvet, forlenger du til og med beinet.

På grunn av slaget kan skoene vanligvis bare sees på toppen. Du bør ta hensyn til dette og velge en zaqq barfotsko som er utstyrt med materialet og fargen som passer perfekt med utseendet ditt. Du kan virkelig la den sprekke med lyse farger og sette en aksent igjen, men du kan også velge en veldig påtrengende barfotsko - akkurat som du vil.

Feminine barfot sko høst

Høsttrend 3: Krave i øyet.

Halsbånd? Ja, ikke sant, i høst er Peter Pan -kragen helt populær. Enten på kjolen eller på blusen, kan kragen ikke merkes nok.

Hvis du velger en bluse med en Peter Pan -krage, kan det enkelt opprettes et bubby utseende. Vi anbefaler derfor feminine barfotsko. Våre loafers eller ballerinaer er best egnet.
Hvis du tar på deg en kjole, avhenger det helt av snittet. Det kan også kombineres med barfot joggesko. Med feminine barfot sko som nevnt ovenfor, gjør du aldri noe galt!

Kule barfotsko høst

Høsttrend 4: Kule hakker

Det er veldig trendy, og du trenger absolutt en Caro -skjorte i høst. Du kan bruke den som en jakke på varmere dager, og det er best å velge en i stor størrelse. Hvis du liker det mer figur -hugging, kan du også bruke sjakken sexy. For å gjøre dette, velg en tett kuttet en og legg den i buksene eller skjørtet. Du er også velkommen til å skyve det opp litt lenger for å vise mer utdrag.

Kule barfotstøvler er best egnet. Hva med Qey West?

Fluffy barfus sko

Høsttrend 5: Fake pels og fluffy barfotstøvler

Falske pels er helt trendy igjen høsten 2021. Enten hele frakken eller bare krage, topper eller tilbehør som veske, skal ikke kunstpelsen mangle.
Hvis du også vil fortsette dette utseendet på føttene, må du kjenne modellene våre Huq, Horgelig og Torq.

Høsttrend 6: tau

Enten selvnittet eller dyrt designerstykke, strikkemote er ganske enkelt en del av denne sesongen. Du har det gratis valget av farger og former. Lyse aksenter og slående mønstre eller mer dekket farger og former - du kan finne begge i overflod.
Du kan kombinere en strikkekjole perfekt med støvler. Vår Qylie vil inspirere deg på solfylte høstdager. Hvis du vil pakke føttene varme, trenger du modellene våre Qatch og Attraqt.

Barfot støvel og strikkemote

Høsttrend 7: Lærutseende

Spesielt glatt skinnutseende er dagens orden. Du kan velge topper, bukser eller skjørt med lærinnsatser eller hele skinndeler. Det er forbeholdt dine individuelle preferanser enten du stoler på ekte skinn eller går tilbake til vegansk syntetisk skinn.

Lær ser barfus sko

Hvilke barfot sko går med skinnutseende? Selvfølgelig de som skinner og ser ut som lær. Vi har både veganske materialer og nappa skinnsko som passer perfekt til disse utseendet.

Enten Brandy Zaqq eller det siste året med våre barfotsko, skaffer du deg et kvalitetsprodukt som ble laget i presist manuelt arbeid og er bevart i mange sesonger.

Med en ZAQQ er du ikke bare stylet om høsten, men gjør også noe godt for føttene dine.

Føl deg fri, føl Zaqq.

Tilbake til bloggen
1 av 3