Hvite joggesko fra zaqq barfot sko

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Uansett hvilken tid på året, er hvite joggesko en integrert del av moteverdenen. Og det er på ingen måte bare sportslige modeller som kan sees. Hvis du ser deg rundt etter moteshow, designere og motebloggere, oppdager du et stort utvalg av veldig forskjellige stiler.

Og best av alt: du kjører rang! Og ærlig talt, hvis du har valget mellom en mega-komfortabel og helt stilig Zaqq barfotsko og en ubehagelig sko med stiletthæl, er avgjørelsen ikke vanskelig, ikke sant?

En hvit sneaker er et must i garderoben hos både motebevisste menn og for kvinner. Og det er ikke rart, fordi de er så foranderlige at de bare alltid passer. Hvite joggesko ser bra ut for jeans og t-skjorte. Men de har også blitt helt sosialt akseptable. Med den lyse fargen, bringe letthet og eleganse til utseendet ditt, uansett hvilket antrekk du har på deg.

Fra klassiske hvite joggesko til ekstravagante modeller, vi garanterer også din favoritt i vår ZAQQ -butikk, som følger deg gjennom dagen. Alle ZAQQ barfot sko har en ting til felles - de er ultra -konvenniske og vil ikke bare søtet våren og sommeren, men vil være ved din side med komfort og stil hele året.

Scene gratis for våre hvite joggesko - barfot sko som spenner fra sporty til elegant. Folk ut nøyaktig den som passer dine preferanser og din individuelle stil perfekt.

 

 

Alle hvite joggesko -White fungerer ikke!

Er det ikke hvitt nok for deg? Du vil ikke risikere for mye, og liker du det absolutt minimalistisk? Så sjekk ut våre helt hvite joggesko. Vår pikante Nappa Bianco vises i en veldig klassisk design fra et fint, skinnende Nappa -skinn.

Hvis du vil ha det litt luftig, har vi også den rette barfotsko klare. Med sin perforerte struktur gir vår modell -sloq i hvitt deg en spesielt høy pusteevne og passer dermed perfekt inn i sommeren.

 

 

 

Hvite joggesko

 

Hvite sneaker barfoot sko som hver dame må ha

Sneakeren din skal ikke bare være hvit, men også skinne i en feminin design? Har vi! Våre Qelly fengsler gjennom det fine broderiet som et ytre lag, og vår Qooqy er ikke bare sukker -søtt, men bringer også glamour i spill med de gullfargede aksentene.

Begge barfotskoene går perfekt med kjoler, den kortere kulotten eller også med jeans og trylle alltid opp det visse ekstra i utseendet ditt.

 

Hvite joggesko barfot sko damer

 

Vegan White Sneaker Barfoot sko

Bærekraft og miljøbevissthet er ekstremt viktig for deg. Så du foretrekker veganske materialer? Vi forstår det godt! Med disse hvite joggeskoene ser du ikke bare bra ut, men beviser også at det ikke alltid trenger å være skinn.

Ta en titt på vår Qore Low Vegan White i klassisk design, eller hvis det skal være sportsligere, vår SQIP -hvite. Begge barfotskoene er ikke bare foranderlige og enkle å kombinere, men gir deg også en makeløs brukskomfort.

Qnit White fra Kotton-Strick vil også inspirere deg, for med denne barfotskoen er du i spissen for idrett og ser fantastisk ut for hvert tilfeldig antrekk.

 

Vegane-Weisse joggesko

 

Hvite joggesko med fargede snøringer

Du vil vite, men du kan ikke klare deg uten litt farge? Stole deretter på fargede skolisser. Hver farge skiller seg ut på hvite joggesko - prøv grønne, blå eller røde snøringer. 

Utseendet ditt vil være perfekt perfekt når fargen på snørene gjenspeiles i antrekket. Dette kan være små aksenter, som beltet eller en kjede, men det går også mer påfallende ved å velge skjorte eller jakke i samme farge.

 

Hvite barfot sko

 

Kombiner hvite joggesko

Hvite joggesko er mer populære enn noen gang! For noen år siden spådde motemagasinet Vogue slutten på denne komfortable trenden og stolte på salgssko. Men langt fra det! Hvite joggesko er mer populære ikke bare på omslag av de mest kjente motemagasinene, men også på catwalks og under motebloggere.

Hvite joggesko er så allsidige og forandringer at det er umulig å begrense dem til en enkelt stil. Til jeans, dressbukser, skjørt og klær, uformell eller elegant, bestemmer du! Faktum er at de tryller frem en sporty, elegant tone i hvert antrekk.

Elegant til en dress

For et spesielt elegant utseende er det best å bruke en bred dressbuks kombinert med en skreddersydd jakke og bære en helt hvit sneaker som vår pikante Nappa Bianco. Enkel, frisk, selvsikker!

Til kjolen

For et urbant utseende kombinerer du favorittkjolen din for en hvit sneaker. Våre barfotsko -modeller Qelly og Qooqy er laget for sommerkjolene dine med deres feminine design. 

Selv lange og brede kjoler gjør utseendet ditt til en trendy street -stil med hvite joggesko. 

Til jeans

Hvite barfotsko tryller frem mer eleganse i utseendet ditt etter klassiske jeans. Det blir spesielt tilfeldig med brukte jeans og lysskjorte. 

 

 

Hvite joggesko antrekkHvite joggesko barfus sko antrekk

 

Rene hvite joggesko

Slik at hvite joggesko alltid ser elegante ut, må du rengjøre dem godt. Før du har på deg første gang, bør du behandle barfotskoene dine med en skitt -avfelles beskyttelsesspray. Det er lett å fjerne lysforurensning med en tørr klut. 

Det er veldig viktig at du aldri legger dine hvite Zaqq barfotsko i vaskemaskinen, fordi dette kan ta materialet. Det er mildere å rense overflatene for hånd. 

Vi har bemerket hvordan du gjør det best for alle typer materiale. 

>> For å ta vare på ZAQQ Barefoot -skoene dine - klikk her! <<

 

Har du allerede funnet din hvite sneaker for den kommende sesongen? Hvis ikke, vet du hvor du kan finne det!

 

>> Alle Zaqq Barefoot joggesko for kvinner- Klikk her! <<

>> Alle Zaqq Barefoot joggesko for menn- Klikk her! <<

 

 
Hvite joggesko rene
Tilbake til bloggen
1 av 3