Grunge Style: How to Rock Barefoot Shoes

Grunge-Style: Wie Barfußschuhe rocken

Punkig, Rocky, alternativ! Enten i musikken eller motescenen har grunge (tysk: skitt, skitt) fengslet oss igjen og igjen i flere tiår. Men hva er egentlig grunge -utseendet, og hvordan kan du lage det med barfotsko?

Med våre zaqq barfotsko er dette ikke et problem i det hele tatt, for i vårt utvalg vil du også finne steinete og uformelle støvler som passer perfekt. La deg bli inspirert av ideene våre og "grunge" med Zaqq antrekket ditt for et uformelt kultutseende.

Hvor kommer grungene fra?

Grunge ble født på 1960 -tallet. Rockband skapte denne nye ekstraordinære musikksjangeren. Det var loslitt, forvrengt, melankolsk, annerledes.

Det verdensomspennende gjennombruddet gjorde musikkstilen på 1980-/1990 -tallet. Band som Mudhoney, Nirvana og Pearl Jam regnes som kjente pionerer av grunge-bevegelsen. På grunn av den internasjonale sensasjonen som bandene vakte, ble stilen hennes også mer og mer fokusert på. Ingenting sto i veien for kommersialiseringen av utseendet.

Den legendariske sangeren og gitaristen Kurt Cobain - som ble et avgud fra en hel generasjon, var spesielt i søkelyset til publikum. Historien til den ødelagte opprøreren, som endte livet hans i en alder av bare 27 år, var tragisk og fascinerende på samme tid. Stemmen hans berører fortsatt i dag, og utseendet hans er uforglemmelig. Halvlengde, stripete hår, hvit, trykt skjorte og en bred cardigan - Kurt Cobain brakte dette blikket inn på scenen og så utrolig kul ut!

Barfot sko mellom punkrock og metall

Barefoot sko-grung-stil-1

Det er 18. november 1993. Nirvana registrerer sitt legendariske live -album “MTV Unplugged in New York”. Pat smør har ikke sko, bare sokker. Og Kurt hans cardigan, som senere skulle auksjoneres for en stor sum penger.

Mote er ikke bare klær eller "å bruke noe". Hun er et speil av oss selv -som vi er det vi føler. Det er et uttrykk for vår indre holdning, vår overbevisning, vår sinnstilstand. Og noen ganger kler vi oss også ut fordi vi vil gli inn i rollen som en annen. Også iøynefallende og beskjeden i dag, i morgen som en stjerne.

 Barefoot sko-grunget Style-2

Vi kan nå begynne å spekulere i hvorfor Pat ikke hadde på seg sko eller Kurt en slitt cardigan. Var det motstanden mot mainstream? Lengselen etter å "være annerledes"? Var det en ånd av opprør og uavhengighet? Lengselen etter frihet? Eller var det bare tretthet når det gjelder selve livet? Kanskje det bare var tanken: "I dag bryr jeg meg ikke om hva jeg la på, jeg har bare på meg noe." Eller: "Å, i dag slapp jeg skoene mine bort."

Uansett hva motivene var, strekker tidenes stil til her og nå og er en integrert del av motescenen. I dag forekommer imidlertid grunge -stilen i en koble- og hverdagsvariant. Imidlertid forblir han i hovedsak tro: punkrock og metall satte ideen om frihet og grunge -stilen gir ham et ansikt.

Med vår svarte utgave på barfotsko kan du perfekt iscenesette opprørsutseendet. Ja, du leser faktisk ordentlig. Barefoot sko er kule og steinete og passer dermed ekstremt godt inn i rockeantrekket ditt. Men med hvilke klær foregår iscenesettelsen? 

Barfot sko perfekt grunge -stilen

Barefoot Shoes-Grunge-Style-3

Garderobeskapets essensielle for grunge -stilen? En ødelagt jeans: jo bedre jo bedre. Er hun også Holey og/eller revet? Perfekt. I tillegg en t -skjorte med trykk og en rutete trelastjakk eller en cardigan, men minst to tall større - Kurt Cobain gjorde det! Waring skjorte og cardigan er ikke kule nok for deg? Ikke noe problem, en skinnjakke, ideelt stor og i sykliststilen passer på samme måte.

Damene kan glede seg over revne svarte strømpebukser for glidekjole (A-line kjole med skivetynne bærere). Kombiner kjolen med en t-skjorte for moderne og gyngestørrelse. Det viktigste er at det virker bevisst og autentisk.

Og hva mangler? Stilen blir bare perfekt med riktig svart sko. Det er her Zaqq -barfotskoene våre kommer.

 Barefoot sko-grung-stil-4

 

Hvorfor er barfot sko for grunge -stilen?

Fordi det kombinerer en avgjørende fellestrekk: holdningen til frihetens holdning. Våre barfotsko er designet på en slik måte at de tilbyr nok plass, og du kan føle undergrunnen med føttene på grunn av den svært fleksible og supermyk sålen. Ingenting strømpebukser eller presser - ren frihet, som vi ønsker for livene våre.

I tillegg er våre barfotsko ekstremt lette. Så du kan glemme å bruke noe på føttene i det hele tatt hvis du ikke så så utrolig kult ut.

Vi har laget et utvalg av ZAQQ -sko for deg som perfekte grunge -utseendet ditt. Enten joggesko, mellomkuttede støvler eller støvler med eller uten nagler eller spenner. Vi har alle dem!

Vårt forslag: Lytt til “Lukt som tenåringspirit” fra Nirvana og fordyp deg i grungeens verden. Så du kommer i humør for din gyngestil og utvalget av riktig barfotsko vil helt sikkert være lettere for deg. Så: Rock det!

Vår Zaqq Black Edition for din grung -stil:

Bla gjennom våre forhåndsvalgte barfotsko rett nedenfor. De kan kombineres tilfeldig, steinete eller bare "grungy".

 Hvordan iscenesatte du grunge -stilen din med Zaqq barfotsko? Send oss ​​bilder av utseendet ditt eller merk oss på Instagram. Vi ser fremover.

 Føl deg fri, føl Zaqq.

 

Barefoot sko-grung-stil-5
Tilbake til bloggen
1 av 3