God luqq med din zaqq

Good LUQQ with your ZAQQ

Våren transformeres med sine sterke farger på blomstene, dens spirende knopper av trærne og den intense grønne av plantene for sesongen. April -været har også et ord med et ord på noen dager, spesielt i Bergisches Landschaft, og sesongen for Ballarinas, Mocha Kasins og Sandals er også lang tid.
ZAQQ-LUQQ-1
Det betyr at overgangsperioden brøt ut og øyeblikket for vår heldige Luqq all -Rounder har kommet. Det er på tide å pakke de tykke vinterskoene og starte neste sesong med friske og tidløst fasjonable barfotsko.

Den moderne designen og de fargerike tonene i Luqq -skoen gjenspeiler den fantastiske tiden i det blomstrende landskapet. De sterke grunnleggende fargene røde og blå blandingen med de komplementære fargene og nye moderne og ekstravagante fargekombinasjoner opprettes. I forbindelse med den fargede, fineste forsiktig solbrune nappaen og semsket skinn, ser skoen spesielt fargerik ut på hver side og de strålende lakkelementene sikrer at visse.

ZAQQ-LUQQ-2

LUQQ vil være din perfekte all -Round -sko for overgangsperioden. Føttene dine vil takke deg ved hver sving. Den ekstra fine og tynne gummisålen gir føttene din den nødvendige komforten og imponerer med flat design og holdbar kvalitet. Når du kjører, glir du med nullsalget Luqq -skoene over overflaten og foten din kan utvikle seg. Ryggraden din er lettet og leddene blir skånet, dette støtter din naturlige holdning. Sålen ruslet for hånd og sydd to ganger og sydd til skaftet med løsningsmiddelfri lim.

Sneakerbåten gir deg stabilitet og er en veldig smal og lett barfotsko med sin side zip, de glatte skinnelementene, også på sålen. Føttene dine har en enorm bevegelsesfrihet med den optisk skjulte tåboksen og vil ikke lenger ønske å ta av disse skoene. Med det pustende tynne bomullsstoffet fra den indre sålen, kan du forbli i en blank form selv ved svette temperaturer. Snøringen hjelper deg å tilpasse Luqq -skoen til dine behov. På grunn av glidelåsen kan du enkelt ta på deg og ta av deg skoene og raskt bevege deg over asfalten.

ZAQQ-LUQQ-3


Luqq -skoen kan gjøre alt - det er den perfekte følgesvenn for å besøke restauranten i kombinasjon med en jeans eller en Pliserock. Det er egnet for fotturer og klatring i fjellet eller for den koselige vårvandringen og rusler gjennom byen. Du kan også stole på klærne dine med vårfargene forrige sesong og kombinere LUQQ -ene med disse stripene. I alle fall etterlater du et skinnende inntrykk overalt med de nye LAQQ -skinnskoene. Ta deg tid til de vakre tingene i livet, gå en tur igjen, sitte på favorittstedet ditt i noen minutter eller bli med en deilig iskrem i sentrum, møte venner og nyt tiden med familien - Luqq -showene dine Du veien.

Vi ønsker deg god lucqq med din zaqq ...

Tilbake til bloggen
1 av 3