Gå ut med barfot sko? Komfortabel og stilig ved natteliv med ZAQQ!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Kjenner du problemet? Du blir invitert om kvelden, antrekket ditt står, men som mann vil du ikke ha på deg en ubehagelig dressesko og som kvinne som ikke er høye hæler? Komfortable sko virker ikke passende nok for deg?

Da kjenner du ikke våre elegante zaqqs ennå! Du trenger ikke lenger gå på akkord mellom stilsikkerhet og komfort.

Med våre barfotsko løper du komfortabelt og elegant til cocktailbaren og viser deg selv fra din spesielt moderne side.

Barfot sko for å gå ut for kvinner

Etter en dans vil du ta av høye hæler? Dine komfortable sko ser bare altfor sporty ut for cocktailbaren? For datoen i ølhagen, er du for indikatoren i salgssko som passer til kjolen din, men som er helt ukomfortable?

Det trenger ikke være! Med våre barfotsko er du som kvinne helt feminin og stilig, uten å gi opp komfort. Med de nye Zaqqs, vil du ikke bare erobre dansegulvet absolutt selvsikker, men også komme hjem også og lett komme hjem etter en lang natt uten føttene dine.

Qarma Black

Barfussschuh-Ballerina-Schwarz

I den typiske ballerina -designen er vår Qarma veldig enkel og er superkomfortabel. Det passer bare til alle antrekk og understreker din feminine side. Du går til tynne jeans med en leken bluse med Qarma for en grillmat, for en kort svart danser han nettene med deg.

Til Qarma Black 

 

Twist Sling Black

Twist Sling Black

Stilig er på toppen av deg? Vil du fortsatt ikke gjøre uten trøst? Da er vrien vår helt riktig for deg! Med den superfleksible sålen, kan du også stuve den brettet i vesken og raskt bytte sko i mellom. I den slynge sorte versjonen passer den perfekt med de korte svarte og alle feminine antrekkene med en svart spiss.

Til vrien Sling Black

 

Qerp velors svart

QERP Velour-Black

QERP -en vår kan kombineres med alle antrekk uten mye krefter. På grunn av det fine snittet av moccasin og sølvsløyfen og toppen, ser det veldig feminint ut. Ingen spørsmål, med QERP har du funnet din nye favoritt moccasin, som aldri slipper deg ned om kvelden!

Til Qerpen

 

Cliq Gold

Elegant-foots sandaler

Cliq er våre luftige og spesielt feminine sandaler, som du perfekt kan bruke med lette klær og skjørt. Med det skinnende gullet gir du sommeren din en viss glamour for å skinne på dansegulvet om kvelden. Vis din feminine side med vår CLIQ! 

Til Cliq Gold

 

Iqon Gold

Barfot sko damer virksomhet

En flott feminin blonder -up -sko - vår Iqon er fantastisk elegant! Hvis det er litt kjøligere om kvelden, er det det perfekte valget. Kombiner den for brede marlbukser eller til kulotten. Hvis du vil ta den til toppen, kan du legge til en leken bluse med gullpaljetter.

Til Iqon Gold

 

Looq naken

Barefoot sko damer

Hvis du ikke har høye hæler, trenger du ikke gjøre det uten eleganse med vår looq. Tvert imot, den feminine ballerinaen perfeksjonerer utseendet ditt, gir deg stilsikkerhet og er også himmelsk komfortabel. I naken ser det spesielt delikat ut og passer perfekt til lekne sommerkjoler.

Til looq naken

 

Barfot sko for å gå ut for menn

Drakt, elegante bukser eller jeans - uansett hvilken stil du velger, er du alltid godt anbefalt med våre barfotsko. Her presenterer vi deg noen menns modeller som dekker alt fra elegant til sporty. Har aldri trette føtter igjen, selv etter en danset natt og fremdeles beveger seg helt stilig på gulvet - med Zaqq barfot sko, er dette ikke lenger en utfordring.

 

Briq Brogue vanntett svart

Vedleggssko barbeint

Noen ganger må det være litt mer klassisk. Briqen vår er den mest komfortable tilknytningsskoen du kan forestille deg. Med sin indikerte hæl, det skinnende glatte skinnet og de innlemmet broguingene, ser det helt elegant ut. Enten om operaen eller hotellbaren - du er alltid godt anbefalt med Briq!

Til Briq

 

Pikant vegansk brun

Pikant-vegansk-brun

Din sportslige elegante sneaker, som ser utrolig edel ut i det semsket skinn. På grunn av redusert design passer den både jeans og lette kinesiske bukser. Piquant er alt -rounder som du alltid kan bruke - uavhengig av anledningen!

Pikant

 

Qea Velor's Black

Qea Velor's Black Moccasin

En moccasin er alltid et godt valg om sommeren! Selv om det er like elegant som vår Qea, trenger du ikke lenger gå på akkord mellom komfort og stil. Slippskoen passer ikke bare på Bermuda-shorts og t-skjorte, men også med dressbuksene med en sommerskjorte. 

Til Qea

 

Iviq Sierra

Barefoot sko brune

IVIQ er en moderne sneaker som gir deg maksimal bevegelsesfrihet og letthet. I sin vakre, knallbrune tone i motsetning til den hvite sålen, kommer Iviq Sierra også utrolig trendy. Uansett om du kombinerer det med jeans eller luftige linbukser, løfter du deg definitivt av mengden med ham!

Til iviq

 

Taqq Nappa White

Taqq-nappa-white

Du kan ikke gå galt med en enkel hvit sneaker. Vår taqq er din sportslige, elegante følgesvenn, som presenterer deg fra din beste side. Det passer ganske enkelt til alle antrekk og gir deg et friskt og moderne sommerutseende! 

Til taqq

 

Duqe vegansk antikkbrun

Business Barefoot Shoes

Kan en komfortabel menns båt se mer elegant ut? Nei! Det fine veganske materialet ser polert høyt glosskinn for å forvirre lignende. Vi er overrasket over hvor mye eleganse du kan få ut av en barfotsko. Vår duqe er det perfekte valget for moderne menn med stil!

Til duqe

 

Hvorfor glir du inn i ubehagelige sko når du har valget av en behagelig følgesvenn? Med våre elegante Zaqqs har du en behagelig og stilig venn ved din side for enhver anledning.

Vær elegant!

ZAQQ -teamet ditt

Tilbake til bloggen
1 av 3