Chelsea støvler barfot sko fra klassisk til uvanlig

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Det blir varmere, vårsolen kan sees oftere og oftere, og de varme barfotskoene kan sakte byttes med overgangsmodeller. For mange ZAQQ -transportører betyr dette endelig å utføre Chelsea -støvlene igjen.

Hvorfor er Zaqq Chelsea -støvlene våre så populære? Svaret er unødvendig når du føler våre barbeint sko på føttene. En følelse av å løpe på skyer og fremdeles være helt jordet - Chelsea -støvlene våre gjør det mulig. Støvlene nådde ankelen kom til mote på 1960 -tallet. Alle som ga noe i seg selv måtte ha Chelsea -støvler. En ekte hype startet med Beetles, som alltid hadde på seg Chelsea -støvlene på verdens stadier og så utrolig uformelle ut. Imidlertid har ankelen -høye støvler med sine typiske elastiske sidepaneler eksistert mye lenger. De ble opprinnelig designet som kortere ridestøvler og brukt til dette formålet. Originalen har alltid et avsnitt for ikke å gli bort i stigbøylen. I mellomtiden er det imidlertid et stort utvalg av veldig forskjellige design fra helt flatt til ekstremt høyt, fra elegante til ultramodere.

Egenkapital Brogue-Cognac-13

Vi også i ZAQQ-teamet er entusiastiske Chelsea Boots støtter-men utelukkende i vår barfotsko-varianten. Våre modeller Equity, Sparqle, Qollins og Qey West er preget av maksimal komfort og vil helt inspirere deg så vel som oss. Den absolutt flate sålen med sin høye fleksibilitet gir deg den tilsvarende følelsen av barfot og muliggjør en naturlig rulling av foten. Den lette vekten og det brede kutformet for å sikre ytterligere komfort. Men selv optisk trenger ikke ZAQQ Chelsea -støvlene å gjemme seg bak originalen. Fra stilig elegant til påfallende moderne, vi har et stort utvalg. Og selvfølgelig ble hver barfotsko sydd i vår fabrikk for hånd. Oppmerksomheten på detaljer er spesielt viktig for oss, og du vil ikke bare se på barfotskoene våre, men føler det også spesielt når du løper. Med Zaqq Chelsea -støvler løper du praktisk og moteriktig gjennom mange måneder av året. Det skal til og med være noen i ZAQQ -teamet som bærer dem gjennom året, dessverre har vi ikke lov til å navngi? Gardin opp og flott applaus for våre komfortable Zaqq Chelsea -støvler barfot sko!

 Chelsea båt barfot sko svart damer-3

Klassiske, svarte Chelsea -støvler barfot sko for kvinner og menn

Chelsea-båt barfot sko-svarte menn-3

Klassisk og alltid passende: vår egenkapital svart er tidløs vakker. Du kan få ham til å bruke ham elegant som en mann, men han passer også til jeans. Selv som dame er du også veldig fleksibel når det gjelder antrekkvalget ditt. Når det gjelder farge, passer denne barfotbåten med sin svarte farge alltid, og den ser ikke bare stilig ut, men også til skjørtet.

>> til egenkapital svart << 

Chelsea støvler barfot sko med broguings

Chelsea-båt barfot sko svart damer-1

Du vil ha det klassisk, men det skal fortsatt være noe veldig spesielt? Da er Chelsea -støvlene våre med broguinger nøyaktig de rette for deg. Perforeringene er blitt integrert i læret i presist manuell arbeid og får disse barfotskoene til å virke spesielt elegante. Vi har vår egenkapital Brogue i svart og i Cognac, en vakker, varm brun tone.

Chelsea Boat Barefoot Shoes-Black Men-6

Chelsea Boat Barefoot Shoes Broguings-2

>> til Equity Brogue Black << 

 >> til Equity Brogue Cognac << 

 >> til Equity Brogue Black << 

 

Chelsea Boat Barefoot Shoes Broguings-1

Chelsea Boat Barefoot Shoes Broguings-3

 

Chelsea Boots Barefoot Shoes Made of Veloursleder

Red-Schelsea-Boots barfot sko

I malleval og enkel, men spesielt interessant med Velor Leather, har du Chelsea -støvler her som passer til alle uformelle antrekk og bare ser kult ut. Nå må du bare velge mellom fargene Cognac, Terra og Black!

 >> til egenkapital cognac <<  >> For egenkapital Velor Black <<  >> til egenkapital terra <<

 

 

Vår Sparqle Shine Velor Black er Chelsea -støvelen, som er spesielt feminin med sin tilknyttede perle og fremdeles passer til alt på grunn av den enkle svarte designen.

>> For Sparqle Shine Velor's Black << 

 

Uvanlige Chelsea -støvler barfot sko

Braunechelsea-booten Women-2

Chelsea-Boots Ladies 3

Chelsea -båten din bør absolutt skille seg ut av mengden? Ikke noe problem! Våre barfotsko -modeller Qey West og Qollins er de ultra -moderne Chelseas. I tillegg produserte vi vår klassiske egenkapital i en spennende rød bringebærtone - ganske enkelt magisk, ikke sant?

>> til Equity Berry << 

 

Qey West 

Vår Qey West har to spesielle funksjoner: det slående sjiraffemønsteret og det ultra -moderne joggeskoes eneste. Forresten, du kan også finne Qey West som en svart Chelsea -båt.

>> til Qey West << 

 

Qollins

Qollin vår er barfotskoen med WOW -effekten. Denne Chelsa -støvelen skiller seg ut på grunn av sin lyseblå farge, på grunn av den spesielle strukturen til semsket skinn og de ultramodinøse joggeskoene. Forresten, våre Qollins vil snart være tilgjengelige i Brown.

Blue-Schelsea-Boots damer

>> til Qollins << 

 

Zaqq Barefoot Shoes kan gjøre alt du kan se! Fra klassisk elegant til ultramoderne kul har du et stort utvalg selv under Chelsea -støvlene våre. Har du allerede funnet kjære? Skriv oss i kommentarene!

>> Alle støvler for kvinner - Klikk her! << 

>> Alle støvler for menn - klikk her! << 

 

Tilbake til bloggen
1 av 3