Barfot sko med en kosete faktor

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

November banker allerede og hvem vet når den første snøen kommer. Hvis du ikke har varme vintersko ennå, er det nå på høy tid. Med våre koselige barfotsko er du ikke bare helt komfortabel, men også med varme føtter. Under våre varme barbeint sko finner du modeller laget av skinn, laget av merinoull og vegansk materiale.

I denne artikkelen viser vi deg bare et lite utvalg. I butikken finner du betydelig flere modeller som du kan bruke på kalde dager. Her kan dere alle finne:

 

Qozy - den koselige tøffelen

Barfusschuhe-Hausschuhevf1qgiehmhvlv

Du kan ikke reise i dine egne fire vegger. Den barfotte husskoen vår laget av plysj lambeskinn holder føttene fine og varme. Med vår Qozy drar selvfølgelig også fordel av alle egenskapene som utgjør våre barfotsko.

Vår Qozy gir deg velværefølelse hjem, det kan ikke være mer praktisk og varmere. Du kan gjøre noe godt for deg selv eller gi dine kjære. Denne tøffelen er alltid godt mottatt!

 

Prequel - barfotskoen med det spesielle kuttet

 Barefoot sko prequel

Kosete fra innsiden og elegant utenfra - vår prequel er den perfekte barfotskoen for vinteren, som passer til det elegante antrekket, men også med fritidsutseendet. Det kosete indre fôret og det litt høyere kutt gir optimal beskyttelse mot gjennomtrengende kulde. Vår prequel er det perfekte valget hvis en blonder -båt er for høy for deg og en sko er for lav.

Barfot sko prequel mann

Du kan finne ut vår barfotsko prequel myk nappa skinn Og også fra vegansk materiale.

 

Quintic - den høye barfotskoen for ledning

Blonderstøvler kunngjøres fullstendig i høst- og vintersesongen. De kan bæres perfekt av kvinner og menn. Uansett hva du har på deg, ser du alltid bra ut med vår Quintic.

Barefoot sko schnuerboot-herrenq2wio09zk7i

Han ser uimotståelig ut for den korte strikkekjolen med matchende gauntlets. Det passer også til tynne jeans eller et halvlengde plissert skjørt også. Som en mote -bevisst mann kan du føre ham til nærmere jeans som du ruller opp litt for å bedre presentere skoen.

Barfot sko schnuerboot damer

Du kan finne vår kvintiske fra forskjellige materialer, i forskjellige farger og med og uten broguings. De koselige variantene er også tilgjengelige for vinteren. Det beste å gjøre er å se deg selv, som du liker best.

 

Qice Blue & Gray-Warming Merino Barfoot Shoes

Halvhøye blonder -up ser ikke bare herlig ut, men har også funksjonelle egenskaper som gjør det uimotståelig. Merinoull er det perfekte materialet for en sko fordi det har en temperaturbalansering. Føttene dine forblir fine og varme på kjøligere dager, på varmere dager vil du føle deg like komfortabel.

Merino barfot sko

Som mann kan du kombinere ham med edle jeans eller fine ledningsbukser. Men selv med joggebukser, kutter han en god figur. Som kvinne satte du virkelig denne stilige barfotskoen i en edel strikket genser med en kort fin ledning eller Bouclé -stein. Qice ser også ut som jeans eller jogpants mega.

Forresten, du kan ikke bare finne Qice fra Merinoull, men også som en Vegansk variant

 

Attraqt Winter Black - Chic Barefoot Boot

Barefoot Boot-Attraqt

Med denne støvelen er kjærlighet uunngåelig ved første øyekast! Attraqt er utrolig attraktiv. Denne barfotstøvelen strekker benet ditt og får hvert antrekk til å virke like mye feminint. Den høye komforten er ganske enkelt uslåelig. Det myke geiteskinnet klemmer leggen forsiktig uten å begrense. Den barfotte sålen er fleksibel og gir deg den maksimale bevegelsesfriheten.

Din nye ZAQQ Attraqt -støvel er den optimale følgesvennen på kjøligere dager, enten det er på kontoret, festen eller på vintervandringen. Det kan kombineres med tynne jeans, men ser også bedårende ut med skjørt. Det er sannsynligvis ikke mer attraktivt!

For den kosete faktoren blir vår attraf matet med en myk lambeskinn om vinterens vinterutførelse. Dette betyr at føttene dine forblir fine og varme selv på de kaldeste dagene.

 

Flere barfotsko for de kalde dagene

For kvinner har vi andre vakre pelsstøvler som tilbys. Ta en titt nedenfor for Hyggeliq-, HUQ- eller Torq -modellene.

Unisex Model Quest har også design med spesielt varm indre fôr. Denne sportslige halvhøye blonder -båt er ideell for fotturer.

 

Ser du frem til lange turer gjennom snøhvit vinterlandskap? Med våre lette zaqq barfotsko er det dobbelt så gøy. Fra vår til vinter finner du barfotskoen i butikken vår som passer deg nøyaktig.

Føl deg fri, føl Zaqq.

Tilbake til bloggen
1 av 3