Barefoot sko for fotturer?

Barfußschuhe zum Wandern?

Er barfotsko egnet for fotturer? Vår kundesupport blir ofte stilt dette spørsmålet, og svaret er veldig klart: Ja!

Noen grunnleggende aspekter ved fotturer i barfot sko må imidlertid observeres, noe vi går nærmere inn på her. Med denne informasjonen bør du enkelt finne din perfekte barfotsko til neste turtur.

Barfot sko for fotturer: viktig å vite

For å velge riktig par barfotsko til neste tur, bør du stille deg følgende spørsmål på forhånd:

Hvor lenge har du vandret i barfotsko?

Det er ganske normalt at føttene dine blir trette raskere når du bytter fra normale sko til barfotsko. Betydelig brukes flere muskler, og det koster i utgangspunktet mer energi og styrke. Hvis du ennå ikke er vant til å gå i barfot sko i lang tid, bør du først planlegge korte turer og observere de neste poengene.

Hvor lang tid tar turen?

Hvor lang tid tar neste turtur? Lette sko med middels grep er tilstrekkelig for en kort, ganske krevende turné. For eksempel kan du ta på oss barbeint joggesko. Våre utesandaler Qlear er også et godt valg om sommeren. Hvis du planlegger en turné med flere dag med en tung ryggsekk, bør barfotskoen sikre tilstrekkelig stabilitet og grep. Her er våre barbeint tursko eller tursko det bedre valget.

Barfuss-Hiking Shoes Sqill

Sqill - For lette turer - Klikk her!

Hvordan er turområdet?

Naturen til turområdet er enda viktigere enn lengden på turturen. Kjører du på tørt, godt frodig terreng? Eller må du tilpasse deg et bredt utvalg av forhold som sand, gjørme, våte røtter, glatte steiner eller til og med snø? Avhengig av vanskelighetsgraden i turområdet, har du valget mellom våre lette hverdagslige barfotsko, våre robuste tursko og våre stabile tursko.

Hvordan er været under turen?

En annen veldig viktig vurdering er været under turturen. Kan det skje at det regner eller til og med snør? Da bør du stole på våre barbeint tursko eller tursko fordi de gir deg mer grep og glidemotstand. Det er best å velge en vanntett modell. Hvis du løper gjennom tørre, ørkenlignende områder, spiller pustebarheten til barfotskoen en større rolle. Avhengig av terrenget, kan våre barfot sandaler være det optimale valget.

Zaqq barfot sko for fotturer

For å starte ditt neste utendørs eventyr godt, vil vi vise deg et lite utvalg av våre barfot utendørs sko i dag.

Barfot utendørs sandaler

Med pusteaktiviteten til en sandal og beskyttelse av en lukket tursko, er vår Qlear ideell for turer ved høye temperaturer. Med utesandalene våre er føttene alltid godt ventilert på sommersturer.

Barfot utendørs sandaler

 

Qlear Outdoor Sandals - Klikk her!

Barfot sneaker for lette turer

Fotturer barfot sneaker

Piquant Velours Gray - Klikk her!

Våre barfot joggesko kan bæres både som hverdagssko og for lette turer. Dette gjør disse barfotskoene perfekte for reise med lett bagasje, fordi de kombinerer to sko i ett.

Barfot sneaker rød

Qaanaaq Bordeaux - Klikk her!

 

 Qore-low-raft 

Qore Low - Klikk her!

Barefot joggesko

Enten jogging eller løypekjøring - Våre joggesko Er lette og tilbyr utmerket ytelse og robust løpsatferd. Forresten, vår SOQQ Running Sock er også perfekt for løpeturen din!

Soqq-blå sokkesko barfot sko

SOQQ SOCK SKO - Klikk her!

Barefot tursko

Våre barfot tursko gir komfort og stabilitet på et bredt utvalg av terreng. Sammenlignet med turskoene våre, er de enklere og sikrer nok ankelfleksibilitet i bratt terreng eller med svake hopp over steiner.

Du kan finne alle barbeint tursko her!

Hiqe barfot tursko

 

Hiqe Barefoot Hiking Shoes - Klikk her!

Quest-Low-Black Waterproof

Quest Low - Klikk her!Seeq-outdoor barfot sko

Seeq - Klikk her!

 

Barefot tursko

Våre tursko gir deg betydelig mer stabilitet og beskyttelse, uten å måtte gjøre uten trøst. På grunn av det høye snittet har du mer stabilitet i ankelområdet og er bedre beskyttet mot insektbitt, riper eller kutt. Våre tursko er derfor også egnet for lange tursturer gjennom krevende terreng.

Du kan finne alle tursko her!

Hiqe-Brown Blue Waterproof

Hiqe Brown Blue Waterproof- Klikk her!

Expeq -tursko

Expeq Hiking Boots - Klikk her!

 

 

Tyskland er et turland. Med en tursti på rundt 300 000 km, er det absolutt nok ukjente ruter du kan oppdage. Med utvalget av riktig sko er du godt forberedt på hvert eventyr.

Med våre Zaqqs løper du i spissen for alle friluftsaktiviteter - lovet!

 

Ha det gøy å gå i barfotskoene våre!

ZAQQ -teamet ditt

Tilbake til bloggen
1 av 3