LÆR

Læret vårt

Skinn er ikke det samme som skinn. For mange av de nye Zaqq -barfootskoene dine vil vi gjerne bruke vårt 2mm premium jaktskinn. Jaktskinn er en spesiell skinntype og er nesten ingen nytte i skobransjen, ettersom den er produsert veldig kompleks og må behandles spesielt nøyaktig. For oss er de perfekte forutsetningene, fordi vi gjennom vår fabrikk kan bruke dette læret med høy kvalitet til skoene våre. En annen spesiell funksjon: vårt jaktskinn kan brukes på begge sider.

Den ene siden har en vakker glatt overflate med en naturlig blarrow og føles spesielt hyggelig på huden. Den andre siden ligner på et semsket skinn og edel i utseendet med en kompakt struktur. Dette gjør læret veldig ufølsomt for påvirkninger av ytre vær, er vann -avrepell og er lettere å rengjøre.

Med 2 mm tykkelse er læret vårt et absolutt unntak i skobransjen. Bare noen få produsenter kan behandle et så sterkt skinn i det hele tatt, fordi dette krever manuell ferdighet på høyeste nivå. Jo sterkere det bearbeidede læret, jo høyere er kvaliteten på skoene. Av denne grunn kan vi også klare oss uten et ekstra indre fôr, flere lag i læret eller metalløyet for snøring, fordi vårt 2 mm jaktskinn er ekstremt tåre -motstandsdyktig og ikke krever noen forsterkning. 

Ved å bruke jaktskinnet og blandingen mellom den glatte og fløyelsaktige siden, får hver Zaqq -sko laget av jaktskinn sin ufravikelige og uavhengige karakter.

bærekraft

For oss som selskap betyr miljøvern å produsere med så lite som mulig avfall og dermed bærekraftig, å stole på naturlige, regenerere materialer og gjøre uten miljø skadelig kjemi. Dette skjer selvfølgelig fordi vi er overbevist om det selv, og det kommuniserer også med våre ansatte. Hva betyr det for deg?

Dine zaqq barfot sko er produsert i regionen. Så vi redder oss lange og ubrukelige transportveier. Takket være produksjonen i vår fabrikk, kan vi også være sikre på at ingen miljøskadelige eller til og med skadelige stoffer brukes til produksjon. Vårt løsningsmiddelfrie lim, sålen laget av gummi eller den eksklusive bruken av naturlig skinn står som et eksempel på dette.

Dette er også en grunn til at våre ansatte elsker å jobbe med oss. Du vil til slutt finne alt dette i de nye Zaqq -barfotskoene - en virkelig god følelse, ikke sant?

Siden vi bruker nesten utelukkende naturlige produkter, er de nye ZAQQ -barfotskoene selvfølgelig biologisk og økologisk resirkulerbare. Men før du tenker på det, bør du bare bruke dem i mange år. Og vi er sikre på at du vil elske dem nøyaktig som vi gjør.