Sommertrender 2021 med barfotsko

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Vinterstøvlene og støvlene dine er allerede pakket og venter nå på neste vintersesong-men nå er skobhylla på en eller annen måte tom og barfot sandalene fra i fjor ville være glade for det nye samfunnet?

I tillegg tørster du etter litt detaljhandelsterapi og farge i livet ditt, for under lockdown og hjemmekontor lidde mote rask noe?

Les den deretter nå, for vi vil presentere de nye sommerskodrendene 2021! Og ikke bekymre deg, de er ikke bare super stilige, men også komfortable.

Så hvis du allerede vurderer å behandle deg selv til en eller to nye modeller, må vi fortelle deg det nå - det vil være vanskelig fordi utvalget er stort og valget er vanskelig.

Fra flate, enkle sandaler til elegante og trendy pastellfarger, det er noe for enhver smak i år!

Barfuss Ballerina Pastel

Barefoot sko i pastellfarger sommeren 2021

Lyse farger om sommeren? Ja, gjerne, men noen ganger kan det også være litt mer solid - vi elsker pastellfarger for det. Ikke bare kan de enkelt kombineres med andre farger, de gir hver for seg en elegant følelse som på Côte d'Azur.

Enten sandaler, lette sommer joggesko eller, milde pastelltoner, hvert antrekk umiddelbart forbedrer om sommeren!

Selv om det ikke fungerer med fjerne turer i år, kan du også ta med deg feriefølelsen til hjemmet ditt med en sommersko i sommer i pastellfarger.


Loafer Barefoot -skoen - den er ikke mer praktisk!

Loafer barfot sko sommer-2021

Hva er faktisk bedre enn en lett barfotsko som du bare må skli inn i, men samtidig dekker hele foten? Ingenting!

Det er grunnen til at vi elsker Loafer med Air -Permeable Material sommeren 2021. Disse skoene er komfortable, passer til kontorantrekket ditt eller jeans og sommerkjole og er de perfekte følgesvennene for livet ditt i det urbane miljøet.

Ballerinaer - Klassikeren kan også implementeres med barfotsko

Rotter-Ballerina-2021

I likhet med en loafer, men for det meste laget av skinn og en berøring mer elegant, er dette ballerinaer. En absolutt tidløs skododell som har overlevd hvert tiår og hver ny mote og blir tilbedt av kvinner over hele verden.

En enkel, men elegant modell i skobildet ditt, skal ikke mangle i sommer 2021. Ballerinaer er det perfekte tilbehøret for hver urban kvinne.

Vi er klassisk lukket med vår LOOQ -modell i tre foretrukne farger, eller med en sommervridning i en lang rekke design. Vil du at det skal være luftig på hælen? Så ta en titt på PINQ -en vår!

Hvilken modell vil være din favoritt i år?

Flat barfot sandaler fulle av trend

Flat sandaler trend 2021

Gode ​​nyheter for føttene og ryggraden - flate former er fremdeles absolutt trendy! Imidlertid trenger det ikke alltid å være de flate sandalene som har en tykk såle for å gi deg noen få centimeter høyde. Med våre barfot sandaler trenger du ikke denne juksen i det hele tatt, fordi du løper gjennom sommeren absolutt stilig og selvsikker-og det er sann størrelse!

Velg din favorittmodell og gjør deg større uten høy hæl. Og hvis vi er ærlige, så sexy som en høy hæl er, gjør de ingenting for vår velvære.

Sporty og elegant med hvite barfot joggesko

Hvit barfot sneaker trend-2021

Enten for en brunsj med vennene dine, en formell begivenhet på kontoret, eller ganske enkelt den optimale blandingen av sporty og elegante - hvite, enkle joggesko, bør heller ikke mangle i noen garderobe i år.

De går med jeans, brede bukser, skjørt og sommerkjoler og kan kombineres bra om våren og høsten!

Stroppsandalene

Riemchen Sandal 2021 Trender

Fine stropper krysset over baksiden av foten, en enkel stropp foran eller mer i stil med den spanske espadrilles, med en stropp på ankelen - vi elsker dem!

De lager alltid en slank fot og tilpasser seg perfekt til føttene dine. En spesiell øye -fangst er miniq -modellen. Med en fin stropp på storåen og rundt ankelen, lager du en fin fot og er et flott tilbehør for milde sommerkvelder.

Solfylte utsikter i 2021 også for menn

Sko er ofte et problem for kvinner, men er det virkelig tilfelle? Vi mener "nei" og introduserer deg også for favorittmodellene våre sommeren 2021 for menn.
Menns sneaker 2021 sommer

Kult og sporty med barfotsko

Joggesko er og forblir den absolutte treffen blant sommerskoene for mannen. De kan kombineres for enhver anledning og kan mislykkes fra sporty til elegant og enkelt.
En spesiell favorittmodell er joggesko med klare linjer, rolige farger og uten slående detaljer - fordi de kan bæres på fritiden, en dato eller på kontoret.

Du er godt informert om pikantene våre, og hvis det skal være litt mer elegant, ta en titt på Briqs!

En liten fargesprut sommeren 2021

Det trenger ikke alltid å være solide, mørkere farger, menn liker også en fargesprut i antrekket fra tid til annen.
Enten semsket skinn, syntetisk lær eller stoff - en farget sko kan krydre litt utseende, og spesielt om sommeren vil vi ha farge i livet!

Et innside -tips er vår SQIP oransje modell for dette, fordi denne barfotskoen ikke bare er farget, den består av spesielt pustende -aktivt og luft -permeabelt materiale -perfekt for varmere dager.

Summer Trend 2021 menn

Menn i barfot sandaler? Ja så klart!

Et blikk som du ikke ser i tyske byer så ofte, mange menn foretrekker sko stengt til tross for høye temperaturer.

Men trenden ser ut til å endre seg i år, og så mer og mer enkle og elegante modeller av menns sandaler kommer på markedet. Og ikke bekymre deg, de har ingenting sammen med Adilette.

I stil med en flip -flopp, men laget av høykvalitetsmaterialer som Fine Nappa Leather, ser vår Sandals Sandals Qoss, for eksempel elegant ut og får hver fritid til å se perfekt ut!

Menns flip-flop-2021zs5lfd0r5gn91

Sommersko trender 2021 - Vår konklusjon

Enten mann eller kvinne, sporty eller elegant, i år har designerne blitt inspirert av gamle trender og nye ideer, og vi er nå bortskjemte med valg.

Men for å forenkle beslutnings-våre ZAQQ-modeller gir deg en unik og særegen følelse av barfot og er en skikkelig godbit for hele muskel- og skjelettsystemet.

Ballerinas Summer Trend 2021

Vi ønsker deg en uforglemmelig sommer!
Og la oss få vite hvilken barfot skododell overbeviser deg mest, bare kommenter den nedenfor!

ZAQQ -teamet ditt

Tilbake til bloggen
1 av 3