De beste barfotskoene for overgangen fra sommer til høst

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Vi må sakte ta farvel med sommeren. Det er på høy tid for overgangssko, dvs. sko som gir deg det beste av de beste fra sommer til høst.

Kjør på komfortable såler og se bra ut, du kan gjøre det med ZAQQ hele året. I dag viser vi deg noen modeller som søtes overgangen til den kjøligere sesongen.

 

Ballerina - alltid det perfekte valget fra vår til høst

Ballerina er alltid det perfekte valget fra vår til høst. De er feminine og gjør alt fra elegante til sporty. Brune toner fra beige til mørkebrun passer spesielt godt for høsten. Enten Qarma, Qite eller Banqet-Our Barefoot Ballerina er alle elegante og superkomfortable!

>> Se all ballerina nå!

Med Ballerin -lansering kan du også holde sommeren føle deg litt. Bare bruk sommerkjolene dine med tights eller leggings og ta på deg en cardigan eller blazer på kjøligere dager. Hvis det skal bli varmt igjen i løpet av dagen, kan du raskt ta av jakken og tights eller leggings for å nyte dagen i sommerantrekket. 

Qite mørkebrun

Barefoot sko-bruk-herbst-11nmj0efwjsbvuk

Til Qite - Klikk her!

 

Banqet nappa mørkebrun

Barefoot sko-bruk-herbst-119iq9x0g5o

Til Banqet - Klikk her!

 

Qarma beige

Barefoot sko-bruk-herbst-8Go3wxryoxqhqn

Til Qarma - klikk her!

 

Loafers eller Moccasins - De stilige overvinne skoene

Loafers og moccasins er de perfekte overgangsskoene. Du holder tærne fine og varme, men er fremdeles luftige nok hvis det skal bli varmere i løpet av dagen. Du vil bare elske komforten og den praktiske skli og skli ut!

Vi har våre barfot loafers og moccasins som kvinners og menns modeller og fra sporty til chic.

Barefoot Loafer for kvinner

Med våre loafers eller moccasins for kvinner har du tre modeller å velge mellom som ikke kan være mer annerledes. Alle har en ting sammen - de typiske barfotskoegenskapene som gjør tøflene så utrolig komfortable.

>> Se alle barbeint loafers for kvinner nå!

 

Qosmo Champagne

Barefoot sko-bruk-herbst-13

Til Qosmo - Klikk her!

 

Qerp velors svart

 Barefoot sko-bruk-herbst-8

Til QERP - Klikk her!

 

Fliq Blue

 Barefoot sko-bruk-herbst-6

Til Fliq - Klikk her!

 

Barefoot Loafer for menn

Fra sporty til veldig elegant, som en moderne mann med barfotsko -loafers, er du bortskjemt med valg. Enten Qea, Qent eller Monq, alle tre tillater deg et sunt gangart og er superkomfortable.

 

Qea Velor's Black

 Barefoot sko-bruk-herbst-7

Til Qea - klikk her!

 

Qent Blue

Barefoot sko-bruk-herbst-9

Til Qent Blue - Klikk her!

 

MONQ CAPTOE SVART

Barefoot sko-bruk-herbst-6

Til MONQ - Klikk her!

 

Sneaker - Alle må ha som en overgangssko i skosett

Sneaker Love - Våre blonder -oppsko bare alltid fra sommer til vinter. Du vil definitivt finne din favorittmodell under ZAQQS. Fra klassisk til ultramodere, fra ganske enkelt til slående, tilbyr vi deg et stort utvalg! 

 >> Se alle barfot joggesko for kvinner nå!

>> Se alle barfot joggesko for menn nå!

 

Liqe Gray Toffee

Vår liqe er det perfekte valget for overgangen. Merino -ullen sikrer temperaturbalanse på både varme og kalde dager. Merino ull er også vann -representant. Vår liqe er tilgjengelig i mange forskjellige farger, og hvis du vil, kan du bruke den hele året på grunn av dens egenskaper. Liqe er alt -rounder som bare alltid fungerer!

Barefoot sko-bruk-herbst-5

Til liqe - klikk her

 

Crqoet svart

Croqet er frisk, moderne og spesielt luftig. Bomullsstoffet er strikket i forreområdet slik at foten din kan puste godt og fremdeles har litt oppvarming av beskyttelse på kjøligere dager. Den perfekte barfot sneaker for overgangen!

Barefoot sko-bruk-herbst-2

Til Croqet - Klikk her!

 

SOQQ Blue

Vår SOQQ erobret raskt alle hjerter. Det er så sinnsykt kosete og behagelig, varmer føttene på kjølige dager og er fremdeles lett nok for sommeren på grunn av bomull. Hva mer vil du ha Kanskje mer farge? Ikke noe problem, du kan finne SOQQ i favorittfargen din!

Barefoot sko-bruk-herbst-14

Til SOQQ - Klikk her!

 

Midcut Boots - stilig hele året

Noen stjerner bærer midtstøvlene sine hele året. De er ganske enkelt stilige og kan kombineres fra tilfeldig til elegant til antrekk. I tillegg beskytter du føttene mye bedre enn tøfler eller joggesko i et fuktig og kaldt vær. 

Våre komfortable halvhøye støvler kan bli funnet som klassiske Chelsea -støvler, men også mer lekne med spenner og nagler. Se på alle støvlene med en gang, vi har fortsatt et stort utvalg på lager.

>> Se alle barfotstøvler for kvinner nå!

 

Equity Berry

Chelsea -båten vår i vinrød ser bare forelsket ut. Du kan også finne egenkapital i svart, brun og andre versjoner. En barfot kinnbåt som bare ser megaschick ut og ikke kunne være mer behagelig.

Barefoot sko-bruk-herbst-4

Til egenkapitalen - klikk her!

 

Qey West Cognac

Vår Qey West Cognac viser tørsten etter eventyr. Med sitt sjiraffe -utseende er han et megastylisk øye -klemmer som passer perfekt inn i høsten gjennom hans brune tone. Liker du det mer diskret? Så se på Qey West Black!

Barefoot sko-bruk-herbst-10

Til Qey - klikk her!

 

Qlare Black

En svart barfotbåt fungerer bare alltid. Imidlertid har vår Qlare en veldig spesiell karisma gjennom naglene i ryggen. Kjærlighet er uunngåelig!

Barefoot sko-bruk-herbst-9

Til QLARE - Klikk her!

 

Quakertown Black

Vår quacertown minner om myk slangehud, en barfotbåt som er ekstravagant og edel. Hvis du ser nøye, har den til og med en hæl og virker derfor spesielt elegant. Men ikke bekymre deg, salg er bare indikert utenfra. Selvfølgelig har våre barfotsåler aldri eksplosive, de er helt flate fra hælen til tærne.

Barefoot sko-bruk-herbst-10

Til Quarertown - Klikk her!

  

Qlance svart gull

Qlance bringer rock'n roll inn i livet ditt. Naglene og spennene er øye -catcher par excellence. Forresten, du vil ikke bare finne den komfortable barfotbåten med gulldekorasjoner, men også i sølvversjonen!

Barefoot sko-bruk-herbst-12

Til Qlance - Klikk her!

 

Forretningsstøvler for menn - de elegante overgangsskoene 

Noen ganger må det være litt mer yndigere eller mer formell. Våre forretningsstøvler er det perfekte valget for dressbukser eller elegante jeans. 

Leter du etter en klassisk forretningssko? Ikke noe problem, vi er garantert å ha din komfortable dresssko i butikken. Ta en titt.

>> Se alle barfot forretningssko for menn nå!

 

Arq svart

Barefoot sko-bruk-herbst-1

Til ARQ - Klikk her!

 

Duqe vegansk antikkbrun

Barefoot sko-bruk-herbst-4

Til Duqe - Klikk her!

 

Egenkapital svart

Egenkapital svart

Til egenkapitalen - klikk her!

 

Hvis været ikke kan bestemme mellom sommer og høst igjen, trenger du ikke lenger bekymre deg. Under våre barfot sko finner du din komfortable og stilige følgesvenn for hver temperatur. Med Zaqq vil høsten til og med være gylden!

Føl deg fri, Fairy Zaqq.

 

Tilbake til bloggen
1 av 3